flaş kavurmasobanın altına kavrulsun diye mi koydun ?![]()

Hayır doğrusu flashı kaybetmiştim. Birkaç gün sonra temizlik yaparken sobanın altın da işte bu halde buldum. Nasıl girmiş oraya bende anlamadımsobanın altına kavrulsun diye mi koydun ?![]()

Güzeldi ;-)öldürmeye Allah öldürmuyor.
Aynn o diskler dandikGecmis olsun verilerine zarar gelmesinde...
Kucuk kirmizi flash (sandisk galiba) kullananlara goster de cepte bile kirilan o flashlara verdikleri paraya acisinlar ben sirf bunun gibi seyler yuzunden su almayan metal flash aldim icine sadece oyun ve resim degil hayatimi koyuyorum yeri gelince
Şans...
Allah razı olsun. Aynen öyle. Onları ilk gördüğüm de zaten gözüme girmemişlerdi çok dandik görnütüleri vardı. Birçok arkadaşım onlardan aldı ama bir sene için de ya flash yandı ya da temassızlık başladı..Gecmis olsun verilerine zarar gelmesinde...
Kucuk kirmizi flash (sandisk galiba) kullananlara goster de cepte bile kirilan o flashlara verdikleri paraya acisinlar ben sirf bunun gibi seyler yuzunden su almayan metal flash aldim icine sadece oyun ve resim degil hayatimi koyuyorum yeri gelince
Bende toshiba da var . doğrusu toshiba da çok kaliteli . çamaşır makinasın da yıkandı uç kısmı paslandı ama hala çalışıyor maşAllah.Fazla sağlam olsa gerek,bende de ayni markadan var yillardir kullaniyorum şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı. Hediye olarak gelen toshiba'yı kullanmiyorum bile,kingstondan firsat kalmıyor

yeahAllah razı olsun. Aynen öyle. Onları ilk gördüğüm de zaten gözüme girmemişlerdi çok dandik görnütüleri vardı. Birçok arkadaşım onlardan aldı ama bir sene için de ya flash yandı ya da temassızlık başladı..
Bende toshiba da var . doğrusu toshiba da çok kaliteli . çamaşır makinasın da yıkandı uç kısmı paslandı ama hala çalışıyor maşAllah.![]()

Böyle iyi bende,su yada baska birseyle denersem tersine şansım tutarsa o zaman da kötü olur elde ki bulgurdan da oluruzAllah razı olsun. Aynen öyle. Onları ilk gördüğüm de zaten gözüme girmemişlerdi çok dandik görnütüleri vardı. Birçok arkadaşım onlardan aldı ama bir sene için de ya flash yandı ya da temassızlık başladı..
Bende toshiba da var . doğrusu toshiba da çok kaliteli . çamaşır makinasın da yıkandı uç kısmı paslandı ama hala çalışıyor maşAllah.![]()
İlk aldığım usb f.'i yaktigimi bilirim nasil konusuna gelincede sadece kasanin onunde ki usb'yi kullaniyim demistim yanan ışığı aniden sönmüştü sonrada daha dikkatli oldum
Belki de kingstonun en sağlam modeli bu modelidir .Bende 4gblıktan var aynısı kaç senelik hala kullanıyorum dizi atıyorum ara sıra![]()

Galiba öyleBelki de kingstonun en sağlam modeli bu modelidir .![]()

Aynen öyle. Kingston ve toshiba...Flashdiskte kingston her zaman tercih ettiğim bir üründür.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aynen öyle. Kingston ve toshiba...
evet kalite olarak doğru, fakat/ama/lakin tasarım olarak sandisk çok iyi.