night_jack
Üye
Tamam yalan demiyorum,zamanında bir mankenle bile çıktım ama onlar iç dünya diye birşey aramaz karşındakinde,tepkisizlerdir,karşısında öl sana bakıp helvanı yerAçıkçası ben dış görünüş olayını aşalı yıllar oluyor.Ergenlik bitti dış görünüşe takılma olayı bitti benim hayatımda.Görüşleri, hayata bakışı benim gibi olmayan kadın dünya güzeli olsa ne yazar...Önemli olan anlaşmak.Zaten günümüzdeki problemlerin en büyüğüde bu.Sadece dış görünüşlerine aşık olup evlenip bir süre sonra birbirinden sıkılıp ayrılıyor bir çok kişi.Dış görünüş tabiki önemli ama içi çürük olduktan sonra dışı güzel bir elma neye yarar.

Çok sallayan tipler olmaz,tabi şuda var bazıları diyor ''içindeki güzellik,dışına vurmuş''öylede var,bebek gibi yüze sahip ama içide bir karıncayı incitemez.O türler sevgili olmaya çok yanaşmaz,yanında başını omzunu dayıcacak birisini arar,destek olucak.
Ne diyeyim eskiye bakıyorum,çuval dolusu arakdaşım dostum varmış tabi ben öyle sanarmışım.
Bir çoğunu test ettim,denedim bakalım ne kadar düşüncelilermiş dedim eleye,eleye 3-5taneye düştüm ama bu kişiler gerçekten en ufak birşeyde sorgusuz sualsiz,elinden gelenin en iyisini yaptıklarını biliyorum tabi bende,o kişilere yapabilceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum.







