kimse umrunda değil... Aşığım ben!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
night_jack

night_jack

Üye
Açıkçası ben dış görünüş olayını aşalı yıllar oluyor.Ergenlik bitti dış görünüşe takılma olayı bitti benim hayatımda.Görüşleri, hayata bakışı benim gibi olmayan kadın dünya güzeli olsa ne yazar...Önemli olan anlaşmak.Zaten günümüzdeki problemlerin en büyüğüde bu.Sadece dış görünüşlerine aşık olup evlenip bir süre sonra birbirinden sıkılıp ayrılıyor bir çok kişi.Dış görünüş tabiki önemli ama içi çürük olduktan sonra dışı güzel bir elma neye yarar.
Tamam yalan demiyorum,zamanında bir mankenle bile çıktım ama onlar iç dünya diye birşey aramaz karşındakinde,tepkisizlerdir,karşısında öl sana bakıp helvanı yer:)
Çok sallayan tipler olmaz,tabi şuda var bazıları diyor ''içindeki güzellik,dışına vurmuş''öylede var,bebek gibi yüze sahip ama içide bir karıncayı incitemez.O türler sevgili olmaya çok yanaşmaz,yanında başını omzunu dayıcacak birisini arar,destek olucak.
Ne diyeyim eskiye bakıyorum,çuval dolusu arakdaşım dostum varmış tabi ben öyle sanarmışım.
Bir çoğunu test ettim,denedim bakalım ne kadar düşüncelilermiş dedim eleye,eleye 3-5taneye düştüm ama bu kişiler gerçekten en ufak birşeyde sorgusuz sualsiz,elinden gelenin en iyisini yaptıklarını biliyorum tabi bende,o kişilere yapabilceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Davul bile dengi dengine

güzel çirkini kısa uzunu kel sırma saçlıgı sişman zayıfı fakir zengini
severse karşılık bulamaz

Ben kelim sevgilim sirma saclim (o ne oluyor bilmiyorum) ama sevgilimin saci var :D

doctorrr

doctorrr

Üye
kendimi bir an posta gazetesinde mehmet coşkundeniz okur gibi hissettim :sirit:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
Eyvah! Benim 2-3 sene evvel ki hareketlerime benziyorsun kardesim. Aman dikkat et sığ sularda yüz, gitme derine boğulmanı istemeyiz dogrusu. :)

yok yok ben ki ince eleyip sığ dokurum bir iki pürüz hariç inşallah tam aradığım kişi o :)

- - - Eklendi - - -

dış görünüş önemli değil bence ama dış şu konuda önemli. Mesela ben diyordum ki baş örtülü olacak, namaz kılıyor olacak vs. bunları dış görünüşe göre anlıyorsun. Ama işte sevgi saygı vs. de önemli onu da ikinci aşama olarak karşına alıp konuşuyorsun.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
yok yok ben ki ince eleyip sığ dokurum bir iki pürüz hariç inşallah tam aradığım kişi o :)

- - - Eklendi - - -

dış görünüş önemli değil bence ama dış şu konuda önemli. Mesela ben diyordum ki baş örtülü olacak, namaz kılıyor olacak vs. bunları dış görünüşe göre anlıyorsun. Ama işte sevgi saygı vs. de önemli onu da ikinci aşama olarak karşına alıp konuşuyorsun.

Çankırılı mı?
Eger Çankırılıysa 'tozu tuzu gızı' derler bilirsin evcimen ve hayalıdırlar.Hakkınızda hayırlısı
:alkis

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
yok adanalı:)

night_jack

night_jack

Üye
Bir ilişkiye sadece ''aşk'' yönünden bakmayın öyle bakarsanız,uzun soluklu olmaz:)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Burdan Merve'ye Sesleneyimm ..

Merveeee .. Bu Adam Seni Cok Seviyorrrrr .. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
tülaaaay seni çok seviyooom aşgıııım n'ooooooolur geri dön tülaaaaaaaaay :cry:

:zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: night_jack ve OttomaN TigeR
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
neyseki forumlardan 'seni çok seviyorum aşkım' diyecek bi' manitam yok :sirit:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
neyseki forumlardan 'seni çok seviyorum aşkım' diyecek bi' manitam yok :sirit:

manita diyerek sevdiğim insanın değerini düşürmeyin rica ederim. Ayrıca benim sevdiğim kişi bu forumda yok. Ben sadece sevdiğimi söylemek istedim. Çok seviyorum çünkü.

abandonware

abandonware

Üye
kimse umurumda değil aşığım ben
allah kurtarsın :ehe

- - - Eklendi - - -

yok lan şaka şaka... hadi hayırlısı | mücahit = <3 :blush:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt