kimse umrunda değil... Aşığım ben!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
night_jack

night_jack

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Peki siz dediğinizi deniyormuydunuz,o cümlenizde ki gibi:)

- - - Eklendi - - -

dış güzellik denilen kavram bir paket pudra ve ruja bakar aslında.
Çirkin kadın yoktur,az votka vardır desem:D

bende sana katılıyorum desem :D

night_jack

night_jack

Üye

bende sana katılıyorum desem :D
İçince leyla'yı arayınca normal oluyor ozaman:d:
Aslında şu var gerçekten zil zurna sarhoşsan,ortam hoşsa ertesi güne evlilik yolu bile olanlar oluyor o kafayla:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

tabi aslında dış güzellikte önemlidir kadın dediğin kendine bakması lazım ki gençler yeteri kadar yapıyorlar da zaten :)

Gözler kalbin aynasıdır diye boşuna dememişler gözler yalan söylemez
göz ne görüyorsa o dur bir de herkes aynı şeye bakar ama farklı şeyler görür
leş gargaya nasıl güzel görüyordur

night_jack

night_jack

Üye
Dış görünüşüne aldanmamak lazım,tamam çok alımlı çalımlıysa zamanla daha derinine inip iç dünyasını öğrenmeniz lazım.
Çirkin olabilir ama özünde başka hiç bir insanın size yapmadığı iyilikleride yapıyor olabilir.
Yani ne güzellik,nede çirkinlik as olan ilk önce herşeyi dozunda yaşayabilmek tabiki doz bazen aşılcak ama yerinde durulcak:)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Dış görünüşüne aldanmamak lazım,tamam çok alımlı çalımlıysa zamanla daha derinine inip iç dünyasını öğrenmeniz lazım.
Çirkin olabilir ama özünde başka hiç bir insanın size yapmadığı iyilikleride yapıyor olabilir.
Yani ne güzellik,nede çirkinlik as olan ilk önce herşeyi dozunda yaşayabilmek tabiki doz bazen aşılcak ama yerinde durulcak:)
öyle. yeri geldi mi kendini frenlemesini bileceksin. yoksa o işin sonu kötü :)

• Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923, AnqeLofHate, tguzel7 ve 1 kişi daha
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

ne aradığını bilmeyen ne bulduğunu da bilemez.

_ardaa

_ardaa

Üye
allah kurtarsın

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Allah hayırlısını versin :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Aşk çok güzel be.. :)

_ardaa

_ardaa

Üye
bitmedigi sürece

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hayırlısı olsun kardeşim :tebessüm:

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Eyvah! Benim 2-3 sene evvel ki hareketlerime benziyorsun kardesim. Aman dikkat et sığ sularda yüz, gitme derine boğulmanı istemeyiz dogrusu. :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Açıkçası ben dış görünüş olayını aşalı yıllar oluyor.Ergenlik bitti dış görünüşe takılma olayı bitti benim hayatımda.Görüşleri, hayata bakışı benim gibi olmayan kadın dünya güzeli olsa ne yazar...Önemli olan anlaşmak.Zaten günümüzdeki problemlerin en büyüğüde bu.Sadece dış görünüşlerine aşık olup evlenip bir süre sonra birbirinden sıkılıp ayrılıyor bir çok kişi.Dış görünüş tabiki önemli ama içi çürük olduktan sonra dışı güzel bir elma neye yarar.

• Beğen
Tepkiler: night_jack
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt