NEXUS Üye Furkan Emekli' Alıntı: 500 lira harç parası idi. 300 lira servise gitti. 100 lira bir iki kitaba gitti. Bakalım my mother parayı vereceğini söyledi. Bana göre yalan oldu ama neyse Genişletmek için tıkla ... yuh be
Furkan Emekli' Alıntı: 500 lira harç parası idi. 300 lira servise gitti. 100 lira bir iki kitaba gitti. Bakalım my mother parayı vereceğini söyledi. Bana göre yalan oldu ama neyse Genişletmek için tıkla ... yuh be
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: yuh be Genişletmek için tıkla ... Bana kalsa vermezdim ama mecbur kaldım. Daha da alınacak bir ton kitap var.
.NeXuS.' Alıntı: yuh be Genişletmek için tıkla ... Bana kalsa vermezdim ama mecbur kaldım. Daha da alınacak bir ton kitap var.
NEXUS Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bana kalsa vermezdim ama mecbur kaldım. Daha da alınacak bir ton kitap var. Genişletmek için tıkla ... ben 4 sene rahatım sonra ...
Furkan Emekli' Alıntı: Bana kalsa vermezdim ama mecbur kaldım. Daha da alınacak bir ton kitap var. Genişletmek için tıkla ... ben 4 sene rahatım sonra ...
byAndroid Üye Kalan parada gidecek demek ki hocam paranin hic degeri yok cepte durdugu gibi durmuyor velet
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: Kalan parada gidecek demek ki hocam paranin hic degeri yok cepte durdugu gibi durmuyor velet Genişletmek için tıkla ... Bakalım. Aklıma kredi çekmek bile geldi. Sonra 1350 liraya sıfır Xperia Z2 buldum. Kardeşim yok dedi ve almadık. Son düzenleme: 5 Kas 2014
byAndroid' Alıntı: Kalan parada gidecek demek ki hocam paranin hic degeri yok cepte durdugu gibi durmuyor velet Genişletmek için tıkla ... Bakalım. Aklıma kredi çekmek bile geldi. Sonra 1350 liraya sıfır Xperia Z2 buldum. Kardeşim yok dedi ve almadık.
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: Paran mı var derdin var Paran mı yok derdin çok Genişletmek için tıkla ... varlığı bir dert yokluğu yara
SHS' Alıntı: Paran mı var derdin var Paran mı yok derdin çok Genişletmek için tıkla ... varlığı bir dert yokluğu yara
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Acaba okuldan atılsam zengin olur muyum ? Genişletmek için tıkla ... Türkiye burası
Revengeful' Alıntı: Acaba okuldan atılsam zengin olur muyum ? Genişletmek için tıkla ... Türkiye burası
byAndroid Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bakalım. Aklıma kredi çekmek bile geldi. Sonra 1350 liraya sıfır Xperia Z2 buldum. Kardeşim yok dedi almadık. Genişletmek için tıkla ... Cok ucuz hocam z1 falan o fiyata bulunurda
Furkan Emekli' Alıntı: Bakalım. Aklıma kredi çekmek bile geldi. Sonra 1350 liraya sıfır Xperia Z2 buldum. Kardeşim yok dedi almadık. Genişletmek için tıkla ... Cok ucuz hocam z1 falan o fiyata bulunurda
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi Bakın mesela kendi kendine yine bir alıntı yapmış opera. Bu yüzden telefonu değiştirmek istiyorum. byAndroid' Alıntı: Cok ucuz hocam z1 falan o fiyata bulunurda Genişletmek için tıkla ... Hâlâ var buna yakın bir fiyata.
Bakın mesela kendi kendine yine bir alıntı yapmış opera. Bu yüzden telefonu değiştirmek istiyorum. byAndroid' Alıntı: Cok ucuz hocam z1 falan o fiyata bulunurda Genişletmek için tıkla ... Hâlâ var buna yakın bir fiyata.
ogzhnoTr Üye Revengeful' Alıntı: Acaba okuldan atılsam zengin olur muyum ? Genişletmek için tıkla ... Ticarete atılalımmı
Revengeful' Alıntı: Acaba okuldan atılsam zengin olur muyum ? Genişletmek için tıkla ... Ticarete atılalımmı
foreverthe Üye Bütün Dünya'nın parasızlığa ihtiyacı var bence herkes insanlık için çalışsa hiç fena olmaz