ryuk
Üye
Atatürk'e dinsiz diyenler;
8 yılda dünyanın en zengin başbakanı olurlar,oğullarına gemicik alırlar,deniz feneri ile yardım toplarlar,ülke varlığını,ülke topraklarını satarlar,ülkeyi en yüksek faizle borçlandırırlar..İşte bunlar gerçek müslümandır bunlar namaz kılarlar,bunlar oruç tutarlar,bunlar hacca giderler,bunlar türbanı öne çıkartırlar..!
Bunlar iktidara geldiğinden beri Mustafa Kemal'in adını ağızlarına almadılar!
Uyanın Artık Tek Yol Kemalizm..Tek yol Devrim..
Inancı olan birine bir kişi dinsiz derse eğer karşısındaki dinsiz değilse dinsiz diyen dinsiz olur ...Karışık bir cümle ama anlamı büyük ...
Atatürk'e dinsiz diyenler;
8 yılda dünyanın en zengin başbakanı olurlar,oğullarına gemicik alırlar,deniz feneri ile yardım toplarlar,ülke varlığını,ülke topraklarını satarlar,ülkeyi en yüksek faizle borçlandırırlar..İşte bunlar gerçek müslümandır bunlar namaz kılarlar,bunlar oruç tutarlar,bunlar hacca giderler,bunlar türbanı öne çıkartırlar..!
Bunlar iktidara geldiğinden beri Mustafa Kemal'in adını ağızlarına almadılar!
Uyanın Artık Tek Yol Kemalizm..Tek yol Devrim..
Mehmet Akif Ersoy'unda İstiklal Marşında dediği gibi ;
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
Kızılay meydanında ismet iniönüye Atatürk emrediyor .Önündeki 50 kişinin pantolonlarını indirmelerini söylüyr.paşam siz delirdiniz mi diyor.ismet sana dediğimi yap yoksa seni asarım diyor.
emir yerine geliyor ve okadar kişiden sadece 5 kişi Sünnetli Çıkıyor .O cübbeli takkalı halkı garyana getirenler Din elden gidiyor diyenler Atatürkü dini kullanrak Kötüleyip VATAN HAİNİ ilan edenler sünnetsizmiş.Dedem dediki Onlar mossad ajanı ve hepsini teker teker asmışlar.
O lafı söyleyen türk değildir zaten türklüğünden süpe ederim resimlerle herşeyin ne olduğunu görüpte inkar edecek kişilerdir onlar.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?