kim benim kankam olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quattro

Quattro

Üye
Çok saçma bir konu o yüzden bu konuyu kilitliyecem...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Zaten o yüzzden gereksiz mesajlarda yaaa

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
:ehe

Quattro

Quattro

Üye
Zaten o yüzzden gereksiz mesajlarda yaaa

Gereksiz msj ama bukadarda gereksiz msj yazın demedik canım iyice abartmışsınız bi kaçınızı banlayalımda aklınız başınıza gelsin.:megafon:

worldcild

Üye
abartma hocam yaa :) bu arada ayın üyesi secilmişim tüm yönetime tskler

sublieutenant

sublieutenant

Üye
forumda kız kalmadı da kanka seçecez... bak seen!! kim n'apsın seni yaw!:ehe:ehe
(oh be stres attım):islik hem sen kendine bir avatar bul, böyle çok saçma duruyosun...:ehe:kop:

worldcild

Üye
amma ezdiniz sizde kızı yahu gitmeweyın ustune bu kadar arkadaslar kırgınlıklar olusmasın sora sakın üzülürüm amaaaaa

sublieutenant

sublieutenant

Üye
eyvah koruması da çıktı!!!:ehe

worldcild

Üye
yok baba ben site sulhu ıcın ugrasıom..kimsenin kalbi kırılmasın hesabı ama ne muhabbet bu arzuya neden böle dıyonuzki

Quattro

Quattro

Üye
Şaka maksadıyla yazdım tabiiki gereksiz msj bölümüne böyle konular açılacak başka nereye açılsınki biraz eğlenelim istedim ama olmadı başka sefer inşallah... :ehe

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
offf offf birrr kankam bileee yokk sitee benden korkuyoooo bu başımı nerelere vursam basımı nerelere alıp gitsemm :bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

worldcild

Üye
ama sen görmezlıkten gelıyorsun bu 3 oldu sen benım kankam ol işte yaa

worldcild

Üye
muhabbete bak ya eleman resmen kafa buluyo bazılarında balıklama dalıyo
bu laf kime dostum peki..

bizim için her üye değerlidir unutam sende ölesin bunuda unutma.eleman die hitap ettiğin kişide bi bayan bunu hiç unutma ok?sizleri sewıyoruz

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bir yeni üyemi vızıldıyooooo :@:@:@:@

researcher

Üye
arzunun avatarı muhtesem....

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
muhabbete bak ya eleman resmen kafa buluyo bazılarında balıklama dalıyo

Hoooppp arkadas ordaa dur bakalımmm biz kafa bulacağımız zamanıda biliriz paylaşım yapacağımız zamanıda ama galiba sen cıkış yapacağın zamanı bilmiyorsun lütfen saygını takıl atlama yada atlayan olmak istemiyorsann eyvallah de okuu geççç

worldcild

Üye
bakın lütfen kendımı burdaki tartısmayı sonlandırması gerekn biri gibi hissettim..su saatten sora hakaret edici birbirinizi asagılayıcı konusmalar olursa yönetime sıkayette buluncam o üyeler hakkında lütfen artık bu sacmalagı keselim.birbirimizi kırmayalım olurmu..@rzu arkadasım sende dikkatli ol lütfen..ve ayrıca yeni üyelere o sekılde hitap etmezsen sitemz içinde ii olur değilmi unutmayalımki hepimizi bir zamanalr yeni üyeydik bizede böle davranılsaydı suan bu forumda olmazdık belkıde o yusden kendımıze yapılmasını ıstenmeyen davranısları baskasınada yapmayalım ne olur....hepiniz cok değerlisiniz bizim için

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Pardon özür dilerim

--------------- Ekleme ---------------

konu kapanmıştır :@:@:@:@

worldcild

Üye
cok tskler olgunlugun ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt