kim benim kankam olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
:islik:islik:islik:islik

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlar noluyo yaa bayan arkadaşımız kanka istemiş ve konu açmış

bunu hoşgörüyle karşılamak yerine verdiginiz tepki gerçekten kötü...

farkında olmadan üzdügünüzün farkına varmalısınız karşınızdaki sonuçta bir bayan...

arzu pm de knuştugumuz gibi sen bu sitenin telefon bölümünde takılan en aktif ve yaplaşımcı üyesisin..ve seni ilk günden beri takip ediyorum şimdi bu size yanlış gelebilir ama ben o bölümde böle bir bayan üye görmedim...:nono:

kankan ercan abi /Power istersen ben olim istersen başka biri:) ama bir bayan üye olsun yada başka bir üye ltfen bu kadar sert olmayalım

böle bir tadsızlık devam ettigi sürece konuyu kitlemek zorunda kalırım en sert cvbım olur:nono:

saygılarımla

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
dünden beri uyuzluğumdan sımarıklığımdan kaşınmamdan dolaşmamdann herşeyy söylendi ben kanka filan istemyorum ben yaparsam bundan sonra paylaşım yapacam yapmazsan onunda yapmayıp sadece bakacam yani pasif üye olacağım bundan sonra :(:(:(:(:(:(

POWER

POWER

Üye
arkadaşlar noluyo yaa bayan arkadaşımız kanka istemiş ve konu açmış
bunu hoşgörüyle karşılamak yerine verdiginiz tepki gerçekten kötü...

farkında olmadan üzdügünüzün farkına varmalısınız karşınızdaki sonuçta bir bayan...

arzu pm de knuştugumuz gibi sen bu sitenin telefon bölümünde takılan en aktif ve yaplaşımcı üyesisin..ve seni ilk günden beri takip ediyorum şimdi bu size yanlış gelebilir ama ben o bölümde böle bir bayan üye görmedim...:nono:

kankan ercan abi /Power istersen ben olim istersen başka biri:) ama bir bayan üye olsun yada başka bir üye ltfen bu kadar sert olmayalım

böle bir tadsızlık devam ettigi sürece konuyu kitlemek zorunda kalırım en sert cvbım olur:nono:

saygılarımla

+1 Aynen haddinizi bilin...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
:ehe:ehe:ehe

TURKISH POWER

Üye
en iyisi kapatın bu konuyu? bu tepkiler neye anlamadım:nono:

POWER

POWER

Üye
Senden daha eski üye olduğu kesin arkadaşım.Şunuda unutma bu site içinde herkez kurallara uymakla mükelleftir.Her üye bizim için değerlidir SENDE ölesin.Kimseyede eleman diye hitab edemezsin.daha öncede böyle vakalarla karşılaştık ve gerekeni yaptık.Bunun bayan/erkek olması bağlayıcı değildir...

--------------- Ekleme ---------------

+ olarak konu kapatılmıştır...
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt