Kılıfdan dolayı oluşan kenarlardaki soyulmalar. Yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Kılıfdan dolayı oluşan kenarlardaki soyulmalar. Yardım :(
Merhaba arkadaşlar.
Konuya gireyim. Şu bizim meşhur delikli siyah kılıftan aldım. Almaz olaydım. Telefonun yanlarında soyulmalar oldu. Telefona baktıkca içim cız ediyor.

Önerlileriniz nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: cemsidar

cemsidar

cemsidar

Üye
O kılıf en kötüsü diyebilirim. İpliden alsaydın bari. ama tabiiki en iyisi Silikon klıfı hiç bişe olmazzz onda !

TheMadness

TheMadness

Üye
Kılıf falan kullanmıyorum en iyisi İnvisible phone guard.

----------Eklendi @ 10:18:08 ---------- Yazıldı @ 10:15:32 ----------

Garantiye ver bence. Delikli kılıf orjinal miydi?

Türe

Türe

Üye
ben uzun sure delikli kullandim hic de bisey olmamisti :hmmm

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çözüm ya? Bu değiştiriliyomu kaç para bunları istiyorm

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
En iyisi hiç kılıf kullanmayacan :hmmm

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonun kasası değişmiyormu kapatamıyomuyuz bunu ya :S

pasha14

pasha14

Üye
Telefonun kasası değişiyor ama sana çok yüksek bir fiyata çıkabilir.
Telefonunuza bu tür aksesuar alırken biraz kaliteli birşey almaya dikkat edin aynı kılıftan bende de vardı telefonuma verdiği tek bir sorun bile yoktu ama ben kılıfı kırdım yanlışlıkla bir daha da almadmım...

gokason

Üye
dostum aynısı bende oldu silikon kılıfla ama bunun tek çaresi kasasının değişmesi ve bunuda yapmanı tavsiye etmem

Epple

Epple

Üye
dostum aynısı bende oldu silikon kılıfla ama bunun tek çaresi kasasının değişmesi ve bunuda yapmanı tavsiye etmem

Silikon kılıfla olduğuna emin misin?4 Aydır kullanıyorum ve hiçbir şey olmadı cihaza??

meg1ddo

meg1ddo

Üye
işte ben sırf bu yüzden hiç bir aksesuar kullanmıyorum telefonda hatta bileklik bile, bence aksesuar telefonun görüntüsünü bozuyor, telefona dokunmadıktan sonra ne anlamı kalır, kılıf benle telefonumun arasına giremez, et ete değecek arkadaş:) ( pardon:) ) ...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşlar böyle şeyler için konu açmayın lütfen. Telefonun çizildiyse ne yapılabilir ki forumda. forumumuzu kirletmeyelim lütfen duyarlı olalım gereksiz boş yere açılmış o kadar konu varki forumda. Senin için söylemiyorum kardeşim yanlış anlama lütfen beni.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
gereksiz konu değil bence , forumun amacı yardım ve paylaşım değil mi zaten belki bunun bi çözümü vardır ve bilen biri paylaşır sorun da hallolur, bi ara soyuklar için krem şeklinde boya görmüştüm internette hem de telefonlar için de kullanılabiliyordu ama renk uyuşmazlığı olursa onu bilemem, o ürünü görürsem nette link atarım, ya da telefonu servise ver belki boyama işini de yaparlar, hiç duymadım öyle bişey ama şansını dene...

djsalih91

djsalih91

Üye
benimde ön panelde çok çizik vardı genpa ücretsiz değiştirdi

gokason

Üye
evet silikon kılıfla oldu

bozkurt95

Üye
kasa değişimine gidersin bunu yapabilirsin aksi halde böyle kullanırsın

Türe

Türe

Üye
arkadaşlar böyle şeyler için konu açmayın lütfen. Telefonun çizildiyse ne yapılabilir ki forumda. forumumuzu kirletmeyelim lütfen duyarlı olalım gereksiz boş yere açılmış o kadar konu varki forumda. Senin için söylemiyorum kardeşim yanlış anlama lütfen beni.

onun icin soylemiyosan niye yazma geregi duyuyosun ki :hmmm

• Beğen
Tepkiler: texasteam
ltfcn01

ltfcn01

Üye
Çaydanlık parlatan bir tanıdığın varsa git ona ver telefonu maske bandıyla ekranını vesayre maskeliyip çelik yerlerini parlatsın ben E6-00'ıma öyle yaptım.

atakan25

atakan25

Üye
bende 2 ayda çekmeli kılıf kullanırken hafif soyulma başladı gittim kapaklı aldım :D

darkwolf33

darkwolf33

Üye
bende n8 kullanıcısı olarak önce delikli kılıflardan kullandım hem toz hem de yanlarda çizilmeler yaptı bende geçenlerde nokıanın orjinal silikon yeşil renkli kılıfını aldım fiyatı da çoook uygundu bimekste 14tl den 5tl ye inmişti kısa bir süre için bende kaçırmadım inşallah silikon kılıf bi sorun yaratmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt