ceycey111
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaptım olmadı yine güncelleştiremez diyor
Biraz uzun yazıcam hakkınızı helal edin. Güncellemeyi adım adım anlatıyorum. Arkadaşlar telefonumu fazla kurcalamayan birisiyimdir. İlk aldığımda Kies 1.5 üzerinden jvjk1 güncelleştirmesini yapmıştım. Süreç içinde forumu takip ettim. Kies 2.0 da yeni JVKA1 güncelleştirmesi ilk çıktığı zaman denedim çalışmadı. Şuan itibariyle ceycey111 arkadaşın tarif etmiş olduğu bölge dil seçeneklerindeki ingilizce ABD değişikliklerini yaptım.İşletim sistemi windows 7 dir. Bilgisayar yeniden başladı. Kiesi açtım ve yüklemeye başladım. ilk başta bir ekran görüntüsü aldım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra sorunsuz devam etti ve güncelleştirme bittiğinde aldığım görüntüde bu
Resimlerdede göreceğiniz gibi 1:33 pm de başladı ve 1:59 pm de güncelleştirme bitti. Toplam 25-30 dakika sürdü güncelleme.
Telefon kendisi başladı ve sorunsuz açıldı. Hemen bilgisayardan bölge dil seçeneklerini eski türkçe konumuna getirdim. Bilgisayar yeniden başladı. İlk anda Kies telefonu görmedi. Kabloyu çıkardım ve önce *#8720# yaptım yani CP USB MODE ENABLED moduna aldım. Taktım kabloyu ve telefonu görmedi kies. Zaten görmemesini şurdan anlayabilirsiniz ki windows bu aygıt daha hızlı çalışabilir uyarısını veriyorsa USB 1.1 olarak görür ve sürücüsünü tanımaz. Sonra *#8740# yaptım yani CP UART MODE ENABLED moduna aldım tekrar taktım kabloyu yine yanı bu aygıt daha hızlı çalışabilir uyarısını verdi yani hem kies hem windows telefonu tanımadı. Sonra Tekrar *#8720# yaptım yani AP USB MODE ENABLED moduna aldım ve taktım kabloyu önce kiesi çalıştırmadan windows telefonu algıladı ve sürücüsünü yükledi. Kiesi açtığımda ise teleonu kies gördü ama bağlanıyor da takıldı kaldı resmi aşağıdadır.
Sonra ne yaptım. kodları tekrar denememe karşın kies telefonu görsede bağlanıyorda kalmaya devam etti. bende kies sürümünü your unisntaller programıyla tamamen kaldırdım ve kiesi samsung sitesinden yeniden indirerek tekrar kurdum. Ama yine bağlanıyorda kaldı.
Son olrak şunları söylüyorum güncellemede sorun yok her şey süper. Hiçbir bilgi silinmiyor rehber resimler müzikler. Benim tek sonumum telefonu kies e bağlayamamak. Onuda şurdan olduğunu düşünüyorum ki telefonu bilgisayar algılarken samsung GT-S8500 olarak tanıyıp aygıtlar içine atmıyor haliylede kies tanıyamıyor. Eminimki bu olayla ilgili çözümüde arkadaşın biri yazacaktır.
Herkeze Selamlar umarım yazdıklarım birinin işine yarar.
arkadaşım telefonu bilgisayara usb kablosu ile bağla sonra, bilgisayarım sağ tıkla yönet>aygıt yöneticisi>evrensel seri veri yolu denetleyicileri>SAMSUNG USB Composite Device V2(bunun gibi birşeyler yazar) sağ tıkla kaldır de tabiki yukarıdakileri yaparken kies açık olsun telefonu bağlatısını çıkar kiesten çık sonra telefonu tekrar bağla telefonun sürücüsü tekrar yüklenecek yükleme bittiğinde kies i aç bağlanması gerek ben bu şekilde hallettim inşallah seninde işine yarar...
Biraz uzun yazıcam hakkınızı helal edin. Güncellemeyi adım adım anlatıyorum. Arkadaşlar telefonumu fazla kurcalamayan birisiyimdir. İlk aldığımda Kies 1.5 üzerinden jvjk1 güncelleştirmesini yapmıştım. Süreç içinde forumu takip ettim. Kies 2.0 da yeni JVKA1 güncelleştirmesi ilk çıktığı zaman denedim çalışmadı. Şuan itibariyle ceycey111 arkadaşın tarif etmiş olduğu bölge dil seçeneklerindeki ingilizce ABD değişikliklerini yaptım.İşletim sistemi windows 7 dir. Bilgisayar yeniden başladı. Kiesi açtım ve yüklemeye başladım. ilk başta bir ekran görüntüsü aldım.
Sonra sorunsuz devam etti ve güncelleştirme bittiğinde aldığım görüntüde bu
Resimlerdede göreceğiniz gibi 1:33 pm de başladı ve 1:59 pm de güncelleştirme bitti. Toplam 25-30 dakika sürdü güncelleme.
Telefon kendisi başladı ve sorunsuz açıldı. Hemen bilgisayardan bölge dil seçeneklerini eski türkçe konumuna getirdim. Bilgisayar yeniden başladı. İlk anda Kies telefonu görmedi. Kabloyu çıkardım ve önce *#8720# yaptım yani CP USB MODE ENABLED moduna aldım. Taktım kabloyu ve telefonu görmedi kies. Zaten görmemesini şurdan anlayabilirsiniz ki windows bu aygıt daha hızlı çalışabilir uyarısını veriyorsa USB 1.1 olarak görür ve sürücüsünü tanımaz. Sonra *#8740# yaptım yani CP UART MODE ENABLED moduna aldım tekrar taktım kabloyu yine yanı bu aygıt daha hızlı çalışabilir uyarısını verdi yani hem kies hem windows telefonu tanımadı. Sonra Tekrar *#8720# yaptım yani AP USB MODE ENABLED moduna aldım ve taktım kabloyu önce kiesi çalıştırmadan windows telefonu algıladı ve sürücüsünü yükledi. Kiesi açtığımda ise teleonu kies gördü ama bağlanıyor da takıldı kaldı resmi aşağıdadır.
Sonra ne yaptım. kodları tekrar denememe karşın kies telefonu görsede bağlanıyorda kalmaya devam etti. bende kies sürümünü your unisntaller programıyla tamamen kaldırdım ve kiesi samsung sitesinden yeniden indirerek tekrar kurdum. Ama yine bağlanıyorda kaldı.
Son olrak şunları söylüyorum güncellemede sorun yok her şey süper. Hiçbir bilgi silinmiyor rehber resimler müzikler. Benim tek sonumum telefonu kies e bağlayamamak. Onuda şurdan olduğunu düşünüyorum ki telefonu bilgisayar algılarken samsung GT-S8500 olarak tanıyıp aygıtlar içine atmıyor haliylede kies tanıyamıyor. Eminimki bu olayla ilgili çözümüde arkadaşın biri yazacaktır.
Herkeze Selamlar umarım yazdıklarım birinin işine yarar.
Halil arkadaş helal olsun sana yaa 10 numara adımsın vallahi
Aynen dediğin gibi telefon tüm sürücüleriyle algılandı buda kies görüntüsü
Umarım senin eklentinle birlikte çözüm herkezin işine yarasın.
Bu arada telefonun herşeyini kontrol ettim canavar gibi ne internete bi sorun ne face bookta ne youtube da ne gps de herşey mükemmel
Windowstan Dil degisikligini yaptiktan sonra guncelleme icin gerekli yazilimi yukluyor ancak cihazin gucellemesine gectikten sonra kies `amss.bin is invalid` hatasi veriyor. windows 7 kies 2 kullaniyorum. Guncellemeyi birturlu yapamiyorum. Gerci guncellestirmeyi yapsam ne gibi faydasi olacak bilmiyorum ancak tek umudum hafiza probleminden kurtulmak. yardimlarinizi bekliyorum
evet son surum ve birkac kez uninstall yapip tekrar yukledim fayda yokKies 2 son sürümmü?
Bada 1.2 yi yükleyemeyen arkadaşlar varsa umarım bu yardımcı olur Önce Başlat/Denetim Masası/Bölge ve Dil Seçeneklerine Gidiyoruz.
Vista İçin
Konumuda ABD Yapıyoruz
XP için
Daha sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve telefonunuzu bilgisayara bağlayıp kiesi açıyoruz.
Yeni yazılım var yüklensinmi diyor evet diyoruz telefonla kies bağlantısı kesiliyor ancak yükleme işlemi devam ediyor.
Uygulamalar Çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?