KeyLockClock v0.77 Unsigned (Tuş kilidi saati)

Sponsorlu Bağlantılar

ilkerpakkan

Üye
su an yuklemeı yapıorum ama sertıfıka hatası verıo onerınız nedır?yılı gerıye dogru atmaya devam edıorum ama hata verıo yardımınz ustadm?

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
geçersiz sertifika mı diyor? yoksa sertifikanın süresi dolmuş mu diyor? Eğer süresi dolmuş diyorsa tarihi geriye almaya devam et, yok geçersiz diyorsa öncelikle yükleme yöneticisinden sertifikalarda tümü seçeneğini işaretleyip deneyeceksin o da başarısız olursa HACK (bu kelimeyi istemeden kullanıyorum Türkçe si kırmak) yöntemini deneyeceksin forumda arama yaparsan ayrıntılı bir şekilde anlatmış arkadaşlar Hack işleminden sonra artık telefonun bütün proları sorunsuz yükler ... Kolay gelsiın

--------------- Ekleme ---------------

program unsıgned ya sertifikalandıracaksın ya da hack yöntemi başka yolu yok

ilkerpakkan

Üye
golıykarol sertıfıka hatası uygulama saglayıcnızla gorusun uyarısından sonra senın dedıgın hack adı altında arama yaptım ama corba gbı geldı bana herkes baska bısı solemıs :) bende acıkcası bı bılene sormadan yukleme yapmak ıstemedım bu konuda eger bılgın dahılındeyse yardımınına ıhtıyacım olucak ...tesekkr ederım..

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
elimden gelen birsey olursa tabii ki yardim ederim ancak telefonunun isletim sistemine gore hack yontemleri sitede gayet anlasilir bicimde yayimlanmis istersen işe öncelikle işletim sistemiyle başlayalım bilgileinden anladığıma göre şu an n80 kullanıyorsun hack yapacağın versiyon s60v3 Symbian 9.1 eğer başka telefon kullanıyorsan bu linkten öğrenebilirsin(http://www.maxicep.com/yararli-bilg...-hangi-symbian-isletim-sistemi-var-53134.html)
elindeki telefonun n80 olduğunu varsayarak işte bu linkten de hack işlemini yapabilirsin tabii orada anlatan arkadaşa da teşekkür etmeyi unutma bol şans diliyorum (http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-sorununa-son-hellocarbide-145522.html )

ilkerpakkan

Üye
yardımına ve destegıne tesekkr ederım hocam...senn yonlendırmelerıne gore bı deneyecegım umarım basarabılırım..saygılarımla...

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
faydali olabildiysek ne mutlu ... bol sanslar :)

rapman

rapman

Üye
teşekkürler

besim.farhan

besim.farhan

Üye
süpersin kardeşim n79 ekran koruyucu sorununu arıyoruz bununla. Normalde ekran koruyucu n79'dan 5sn kalıyor sadece.. Teşekkürler....

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
bende e5war yukledım program gorunmuyo uygulamalarda. Acamıyorum yanı. Ama uygulama yonetıcısınden bakınca yuklu gorunuyo. Napcaz sımdı :) telefon hacklı bu arada

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
tekrardan kurmayı deneyin belki ozaman düzelebilir

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Nokia n95 8gb ta oldu ama ışık zaman süresi olmuyor.Asıl bana o lazım çünkü tel alt tuşların ışığı sönüyor.Işık zaman süresini ayarlıyorum ama telin kendi zaman süresine göre hareket ediyor.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
ön izleme? :allalla:

yyy

Üye
resim falan yok mu?

yunus4554

yunus4554

Üye
:Tşk:

yeldogan