eç038
Üye
-
Konu Sahibi
-
500 tl lik etin yahnisi o kadar olur5800 2 yıl oldu çıkalı fiyat performans olarak oldukça iyi ama malzeme kalitesi vasatın altında ve nokianın ilk dokunmatiği ve efsanedir kendileri hakkında en çok konuşulmuş yazılmış, uğraşılmış övülmüş küfredilmiş telefondur 2 yıl oldu çıkalı sorunları incelemeli ve ona göre karar vermeliydin. binlerce kez konuşuldu sorunları; bahsettiğin çıtırdama , aşırı ısınma, reset sorunu. bunların çözümleri: çıtırdama için arka kapakla pilin arasına kağıt konuyordu gerçi ben hiç denemeştim bende de 5800 olmasına rağmen. ısınma; eğer şarj az gidiyorsa örneğin yarım saat internet kullanımı ile bitiyorsa pil kesin donanımsal arıza vardır. 2- 3 saat arası ve üstü normaldir internet kullanımında normal olarak. resette yine ya donanımsal arızaya bağlıdır eğer varsa yada uyumsuz uygulama yüklenmesinden. ekran da renkler dağılarak reset oluyorsa bu donanımsal arızaya işaret tir. net bir biçimde reset oluyorsa bu program sorunu kaynaklı resettir. 5800 xm nin sesini unutamıyorum. onun gibi sesi olan telefon daha hala çıktımı bilmiyorum. hele kulaklıkla.. müthişti. gps sorunu yoktu ama benim ilimi almamıştı ovi maps kıl olmuştum wi fi sorunuda yoktu. kamera çekimine ayar yapılarak epey iyi sonuç alınıyordu. google yaz çıkar bu. bende ilk aldığımda hasta etmişti beni pil sorunu donanımsal arıza olarak bende de vardı. üç kez gönderdim bu sebepten özellikle ancak 3 . de uyarımı dinlediler ve konnektörü değiştirmişler pilin. ondan sonra düzelmişti ama yoğun internet sayfalarında falan yine baya ısınıyordu pil. ben 1 yıl kullandım ve bir anlık şeytana uydum 250 tl ye sattım şimdi acaba satmasamıydım diye sürekli aklıma geliyor çünkü o fiyata onun gibi özellikli başka telefon yok hala . sorun olmasa iyi telefon. c7, n8 çok methedildi ama onlarında sorunları var. c7 de en önemlisi otofocus yok, n8 de pil kolayca çıkartılıp takılamıyor vidayla bağlı. ve diğer 5800 la aynı özelliklere sahip telefonlar baya pahalı 5800 a göre. htc desire, lg optimus black, samsun galaxy 2, samsun wave 2, sony ericsson arc ve neo bunlar güzel telefonlar ama 750-1200 tl fiyat aralığında. tabi video izleme falan sorunsuz bunlarda internette. sanırım yeterli bir bilgi oldu 5800 ın hayırlı olsun güle güle kullan.
ufff adam hırs yapmış hacıı
5800 ın 2010 veye v52 üstü alırsan sorun olmuyor şahsen ben onu kullanıyorum hiçbir problem yok wifi fişek gibi gps de çok hızzlı
Yeni mi fark ettiniz?Garip...
Ben açtığın konuyu hatırlıyamadım kardeşim yoksa bence almandan yana olmazdım inan.. şuan sen artık bir kazazedesin.. ki bence fırsatın var ise teknik servise götürmen daha mantıklı
inanır mısın bende bu sorunların hiçbirisi yok
sadece batarya biraz ısınıyor o kadar
O zaman ne diyoruz teknoloji kişiye göre değişiyor.. yani şans meselesi
okuyan biri özet geçsın ya bune500 tl lik etin yahnisi o kadar olur5800 2 yıl oldu çıkalı fiyat performans olarak oldukça iyi ama malzeme kalitesi vasatın altında ve nokianın ilk dokunmatiği ve efsanedir kendileri hakkında en çok konuşulmuş yazılmış, uğraşılmış övülmüş küfredilmiş telefondur 2 yıl oldu çıkalı sorunları incelemeli ve ona göre karar vermeliydin. binlerce kez konuşuldu sorunları; bahsettiğin çıtırdama , aşırı ısınma, reset sorunu. bunların çözümleri: çıtırdama için arka kapakla pilin arasına kağıt konuyordu gerçi ben hiç denemeştim bende de 5800 olmasına rağmen. ısınma; eğer şarj az gidiyorsa örneğin yarım saat internet kullanımı ile bitiyorsa pil kesin donanımsal arıza vardır. 2- 3 saat arası ve üstü normaldir internet kullanımında normal olarak. resette yine ya donanımsal arızaya bağlıdır eğer varsa yada uyumsuz uygulama yüklenmesinden. ekran da renkler dağılarak reset oluyorsa bu donanımsal arızaya işaret tir. net bir biçimde reset oluyorsa bu program sorunu kaynaklı resettir. 5800 xm nin sesini unutamıyorum. onun gibi sesi olan telefon daha hala çıktımı bilmiyorum. hele kulaklıkla.. müthişti. gps sorunu yoktu ama benim ilimi almamıştı ovi maps kıl olmuştum wi fi sorunuda yoktu. kamera çekimine ayar yapılarak epey iyi sonuç alınıyordu. google yaz çıkar bu. bende ilk aldığımda hasta etmişti beni pil sorunu donanımsal arıza olarak bende de vardı. üç kez gönderdim bu sebepten özellikle ancak 3 . de uyarımı dinlediler ve konnektörü değiştirmişler pilin. ondan sonra düzelmişti ama yoğun internet sayfalarında falan yine baya ısınıyordu pil. ben 1 yıl kullandım ve bir anlık şeytana uydum 250 tl ye sattım şimdi acaba satmasamıydım diye sürekli aklıma geliyor çünkü o fiyata onun gibi özellikli başka telefon yok hala . sorun olmasa iyi telefon. c7, n8 çok methedildi ama onlarında sorunları var. c7 de en önemlisi otofocus yok, n8 de pil kolayca çıkartılıp takılamıyor vidayla bağlı. ve diğer 5800 la aynı özelliklere sahip telefonlar baya pahalı 5800 a göre. htc desire, lg optimus black, samsun galaxy 2, samsun wave 2, sony ericsson arc ve neo bunlar güzel telefonlar ama 750-1200 tl fiyat aralığında. tabi video izleme falan sorunsuz bunlarda internette. sanırım yeterli bir bilgi oldu 5800 ın hayırlı olsun güle güle kullan.
okuyan biri özet geçsın ya bune
hmm.sor bakalım C5-03 u duymuşmu.
diyo ki 5800 fiyat olarak sınıfının en iyisi
hmm.sor bakalım C5-03 u duymuşmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?