[kesin bilgi]ace 2 jelly bean gelmeyecek !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

buriboy

Üye
    Konu Sahibi
[kesin bilgi]ace 2 jelly bean gelmeyecek !!!!
Arkadaslar biraz önce samsung destekle gorustum ve ace 2 için şuanda jellybean söz konusu değildir dediler. !

Belirtmiş olduğunuz telefona ait en güncel android versiyonu 2.3.6'dır. Bununda telefonunuzda mevcut olduğunu belirtmektesiniz tarafımıza. Belirtmiş olduğunuz telefona ait yeni bir android versiyonu bulunmadığının bilgisini tarafınıza paylaşabiliriz. Yeni bir android versiyonu bu telefon için yayınlandığında Samsung'un resmi sitesinde paylaşılmaktadır.

Tarafımıza belirtmiş olduğunuz telefona ait 4,1,2 android sürümü geleceğine dair bir bilgilendirme sağlanmamıştır. Kesin bir tarih bilgisi de bulunmamaktadır.
boşuna ümitlenmeyelim mesajı yayalımki bilmeyenler bilgilensin !!
SIZINTI Jellybean yukleyebilrsiniz ama telefonunuz garanti dışı kalır !

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Arkadaslar biraz önce samsung destekle gorustum ve ace 2 için şuanda jellybean söz konusu değildir dediler. !

Belirtmiş olduğunuz telefona ait en güncel android versiyonu 2.3.6'dır. Bununda telefonunuzda mevcut olduğunu belirtmektesiniz tarafımıza. Belirtmiş olduğunuz telefona ait yeni bir android versiyonu bulunmadığının bilgisini tarafınıza paylaşabiliriz. Yeni bir android versiyonu bu telefon için yayınlandığında Samsung'un resmi sitesinde paylaşılmaktadır.

Tarafımıza belirtmiş olduğunuz telefona ait 4,1,2 android sürümü geleceğine dair bir bilgilendirme sağlanmamıştır. Kesin bir tarih bilgisi de bulunmamaktadır.
boşuna ümitlenmeyelim mesajı yayalımki bilmeyenler bilgilensin !!
SIZINTI Jellybean yukleyebilrsiniz ama telefonunuz garanti dışı kalır !

arkadaşım sen samsung Türkiye ile görüşmüşsün.çıkmasa bile Türkiye için çıkmaz.diğer ülkelerde ace 2 için 4.2.2 jelly bean çıkacak.samsung bunu resmi olarak duyurdu.bence Türkiye için de geç de olsa çıkacaktır.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

buriboy

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım sen samsung türkiye ile görüşmüşsün.çıkmasa bile türkiye için çıkmaz.diğer ülkelerde ace 2 için 4.2.2 jelly bean çıkacak.samsung bunu resmi olarak duyurdu.bence türkiye için de geç de olsa çıkacaktır.

- - - eklendi - - -

- - - eklendi - - -

siz kendinizi avutmaya devam edin, ama inşallah çikar

smh60

smh60

Üye
Yurtdışı için kesin çıkcak diye biliyorum

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
siz Türkiye deki samsung yetkili servisindeki müşteri hizmetlerine ne bakıyorsunuz onların kendilerinden haberi yok :)

love1907

Üye
yurt dışı için çıktı. Ben kurdum ve suan orjinal sürümü kullanıyorum. Sızıntı romdan daha iyi.

bargnes

bargnes

Üye
Benim anlamadigim bu firmalar cihaz ayni ama nedense ulke ayrimi yapiyorlar ne dersiniz.orjinal rom u nasil kuracagiz aciklarmisiniz.4.1.2 jb icin.en son 24 martta guncelledim 4.1.2 jb ye gectim sizintimi nu surum

skywalker06

skywalker06

Üye
adam daha 8 tane mesaj yazmış ne kadar güvenilir siz düşünün

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Haber kaynağı belli olmayan konularda kesin bir dil kullanmayınız.

Üst Alt