Samsung Galaxy S Advance I9070-Jelly Bean güncelleştirme-2013 Mayıs

Sponsorlu Bağlantılar

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Advance I9070-Jelly Bean güncelleştirme-2013 Mayıs
Galaxy S Advance I9070 şimdi bu ayın başlarında Samsung tarafından yayımlanan en son inşa Android 4.1.2 DXAMD1 Jelly Bean resmi yazılımlar için güncellenebilir. Firmware Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, Macaristan, İtalya, İspanya ve İngiltere de dahil olmak üzere desteklenen Avrupa ülkelerinde OTA ve Samsung KIES üzerinden tesisat için hazır. Bu bir bölgeye özgü yazılım olmasına rağmen, indirilen ve aşağıda verilmiştir bizim adım adım kılavuzu kullanarak herhangi bir kilidi (belirli bir taşıyıcıya kilitli değil) Galaxy S Advance I9070 el ile monte edilebilir.

Android 4.1.2 DXAMD1 Firmware Detayları

PDA: I9070DXAMD1
CSC: I9070OLBAME1
Tarihi: 2013 Mayıs
Desteklenen Bölgeler: Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, Macaristan, İtalya, İspanya ve İngiltere

Not Önemli Noktalar

Android 4.1.2 DXAMD1 Jelly Bean resmi yazılımlar ve bu kılavuzda verilen talimatlar sadece Galaxy S Advance I9070 modeli ile sınırlıdır ve diğer cihazlarla çalışmaz. > Telefon Hakkında Ayarlar giderek cihazın model numarasını kontrol edin.
Veri görevleri firmware yüklemesi sırasında veya sonrasında yapılması gereken silerseniz geri rehber, mesajlar, fotoğraflar, videolar, APN ve diğer internet ayarları dahil telefonda önemli verileri ve ayarları veri kaybını önlemek için.
(Daha sonra Android 4.0 çalıştıran veya varsa) Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri giderek telefonda USB hata ayıklama modunu etkinleştirmek veya (Android 2.3 veya daha eski çalışıyorsa) Ayarlar> Uygulamalar> Geliştirme gidin.
Doğru USB sürücüleri bilgisayardaki telefon (indir Galaxy S Advance I9070 USB sürücüleri) için yüklü olduğundan emin olun
Cihazın yazılım yükleme sırasında beklenmeyen aygıtı kapatır önlemek için en az% 80 pil boş emin olun.
Telefon doğrulayın iki fabrika kilidi (belirli bir taşıyıcıya kilitli değil) ve bootloader sorunsuz yazılım kurulum hem de köklenme sağlamak için açılır.
Bu bir resmi açıklama olduğu için, yazılım yükledikten sonra yakında cihazda root erişimi kaybedersiniz. Tam sistem erişim kazanmak ve yazılım yüklendikten sonra üçüncü parti kök uygulamaları, özel ROM ve son sistem tweaks, sadece yeniden kök aygıtı yüklemek edebilmek için.
Bu kılavuzda verilen talimatlar sadece referans amacı içindir. Cihaz bozuk veya yazılım yükleme sırasında veya sonrasında tuğla ise IBTimes İngiltere sorumlu tutulamaz. Kullanıcılar kendi riski devam gerekir.


Galaxy S Advance I9070 Resmi Android 4.1.2 DXAMD1 Jelly Bean güncelleştirme yükleme nasıl

Adım 1 - Download Android Galaxy S bilgisayarınızda Advance ve zip dosyasını ayıklamak için 4.1.2 DXAMD1 Jelly Bean resmi yazılımlar.

Adım 2 - telefonda resmi yazılımlar yüklemek için gereken indir ODIN v1.85.

Adım 3 - Telefon kapatın ve İndir Mode içine önyükleme. Bir üçgen ile inşaat Android robot simgesi ekranda görünene kadar Bunu yapmak için, Güç düğmesine basın ve birlikte Cilt Aşağı ve Ev düğmelerini basılı tutun ve ardından dokunun. İndir Mode giriş onaylamak için tekrar Güç düğmesine tıklayın.

Adım 4 - Yönetici olarak bilgisayarda başlatın ODIN ve USB kablosu ile ona telefonunuzu bağlamak (telefon İndir Mode hala iken).

Adım 5 - Telefon başarıyla bağlayan, ID biri: COM kutuları karşılık gelen COM port numarası ile sarı dönecek. Bu adım biraz zaman alabilir. Yani, tek başına bırakın.

Adım 6 - parladı veya Adım 1 Ayıklanan dosyaların arasında bulunabilir telefonunuza, yüklü olması gereken dosyaları seçin.

'PDA' onay kutusunu işaretleyin ve '. Tar' veya '. Md5' adlı dosyayı seçin.
'Telefon' onay kutusunu seçin ve 'MODEM' (Böyle bir dosya yok ise göz ardı) adlı dosyayı tıklatın.
'CSC' onay kutusunu işaretleyin ve 'CSC' (Böyle bir dosya yok ise görmezden) adlı dosyayı seçin.
'PIT' onay kutusunu tıklayın ve. Çukur dosyası (dosya yoksa görmezden) seçin.

Adım 7 - ODIN olarak, onay kutularını seçerek Otomatik yeniden doğmuş ve F. Reset Zamanı seçenekleri sağlar. A. PIT dosyası önceki adımda seçildi SADECE Ama yeniden bölme seçeneği, kontrol edilmelidir.

Adım 8 - ODIN içinde Başlat düğmesine tıklayın ve yazılım yükleme işlemi başlayacaktır. Bu tamamlamak için sadece birkaç dakika sürer.

Adım 9 - ROM yükleme tamamlandıktan sonra, telefon yeniden başlayacaktır. Son olarak, ana ekran göründüğünde, sadece bilgisayardan telefon bağlantısını kesin.

Samsung Galaxy S Advance I9070 şimdi son Android 4.1.2 DXAMD1 resmi yazılımlar için güncellenir. Ayarlar> Telefon Hakkında firmware yüklü doğrulamak için.


NOT:Alıntıdır kendim denemedim pek fazla bilgim olmadıgı için eger deneyen olursa yorum yazsın yada bilgilerini paylaşsın bilmeyenler nasiplensin:XD
 
KernelTeam

KernelTeam

Üye
google dan çeviri yapmışın ayrıca Samsung bölümünde bunun detaylı anlatımı var
 


Üst Alt