MoonLife01
Üye
Samsung Galaxy Ace 2 and Galaxy S Advance, Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi alacak
Google tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi Android dünya çapında oldukça yüksek bir kullanım oranı ile liderliğini sürdürüyor. Google en son yayınladığı mobil işletim sistemi Android 4.0 Ice Cream Sandwich‘den sonra Android 4.1 Jelly Bean‘i tanıtarak yayınlamıştı. Jelly Bean‘in yayınlanması ile birlikte üreticiler kendi cihazları için geliştirmelere başladılar.Android işletim sistemini akıllı cihazlarında kullanan üreticilerden bir tanesi de Güney Kore devi Samsung. Teknoloji devi bir yandan yeni ürünlerindeAndroid 4.1 Jelly Bean kullanırken, diğer taraftan da belirlediği takvim çerçevesinde eski cihazları için Android ICS ya da Jelly Beangüncellemesi geliştirmeye devam ediyor.Samsung‘un iki akıllı telefonu Galaxy Ace 2 ve Galaxy S Advancesahipleri büyük bir merakla Android 4.0 Ice Cream Sandwichgüncellemelerini beklerken, Samsung’un bu cihazlar için ICS güncellemesi yayınlamayacağı haberi geldi. Samsung iki akıllı telefon için ICSgüncellemesini atlayarak Jelly Bean güncellemesi sunacak.Bilginin kaynağı ise Bulgaristan. Samsung Bulgaristan resmi Facebooksayfasından sorulan soruya karşılık geldi. Jelly Bean‘in yayınlanma tarihi hakkında ise bilgi yok.
ace2 almayı düşünüyodum sırf4.0 ve 4.1 almayacak diye vazgeçmiştim.4.1 çok iyi olur.inşallah gerçektir.yalnız wondercılar kızacak iyice sinirlenecek bu haberi görünce