Samsung Galaxy Ace 2 and Galaxy S Advance, Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi alacak

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 2 and Galaxy S Advance, Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi alacak
Google tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi Android dünya çapında oldukça yüksek bir kullanım oranı ile liderliğini sürdürüyor. Google en son yayınladığı mobil işletim sistemi Android 4.0 Ice Cream Sandwich‘den sonra Android 4.1 Jelly Bean‘i tanıtarak yayınlamıştı. Jelly Bean‘in yayınlanması ile birlikte üreticiler kendi cihazları için geliştirmelere başladılar.Android işletim sistemini akıllı cihazlarında kullanan üreticilerden bir tanesi de Güney Kore devi Samsung. Teknoloji devi bir yandan yeni ürünlerindeAndroid 4.1 Jelly Bean kullanırken, diğer taraftan da belirlediği takvim çerçevesinde eski cihazları için Android ICS ya da Jelly Beangüncellemesi geliştirmeye devam ediyor.Samsung‘un iki akıllı telefonu Galaxy Ace 2 ve Galaxy S Advancesahipleri büyük bir merakla Android 4.0 Ice Cream Sandwichgüncellemelerini beklerken, Samsung’un bu cihazlar için ICS güncellemesi yayınlamayacağı haberi geldi. Samsung iki akıllı telefon için ICSgüncellemesini atlayarak Jelly Bean güncellemesi sunacak.Bilginin kaynağı ise Bulgaristan. Samsung Bulgaristan resmi Facebooksayfasından sorulan soruya karşılık geldi. Jelly Bean‘in yayınlanma tarihi hakkında ise bilgi yok.

mega2

mega2

Üye
galaxy s advance almayı düşünmüştüm ama forumdaki arkadaşlar s2 tavsiye etti şimdi onun için biraz kendinimi sıkıyorum. JB güncellemesinin ne gibi bir faydası olucak acaba. veya galaxy s2de bu güncellemeri aldimi?

Kerim.

Kerim.

Üye
galaxy s advance almayı düşünmüştüm ama forumdaki arkadaşlar s2 tavsiye etti şimdi onun için biraz kendinimi sıkıyorum. JB güncellemesinin ne gibi bir faydası olucak acaba. veya galaxy s2de bu güncellemeri aldimi?

S2 aldı

- - - Eklendi - - -

Bu çok iyi oldu ya:aha: ace2 almayı düşünüyodum sırf4.0 ve 4.1 almayacak diye vazgeçmiştim.4.1 çok iyi olur.inşallah gerçektir.yalnız wondercılar kızacak iyice sinirlenecek bu haberi görünce

avcitalip

avcitalip

Üye
S2 aldı

- - - Eklendi - - -

Bu çok iyi oldu ya:aha: ace2 almayı düşünüyodum sırf4.0 ve 4.1 almayacak diye vazgeçmiştim.4.1 çok iyi olur.inşallah gerçektir.yalnız wondercılar kızacak iyice sinirlenecek bu haberi görünce

aynen :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
s2 de alacak.JB güncellemesi Android'in bana göre bugüne kadarki en iyi güncellemesi çok stabil ve hızlı kısası ve özü bu gerisi youtube Nexus JB videolarında :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hayırlı olsun :)

hunter41

hunter41

Üye
Acaba galaxy wonder e de I.C.S. surumu gelir mı kı ?

oguzaydin

Üye
gelirse ace2 gelmezse sola alcam :D

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Keske iphone 3gs almadan once bekleseydim.. Eger bekleseydim ace2 alirdim

avcitalip

avcitalip

Üye
Keske iphone 3gs almadan once bekleseydim.. Eger bekleseydim ace2 alirdim

neden peki 3GS'nin ne gibi sorunları var ? kimse birşey söylemiyor bizde ace 2 ile 3GS arasında gidip geliyoruz ama 3GS alasımız var çünkü ios

dekor67

dekor67

Üye
bence uydurma haber cunku galaxi wonder alamiyorsa ace 2 almasi cok saçma olur

cukuleaks

Üye

neden peki 3GS'nin ne gibi sorunları var ? kimse birşey söylemiyor bizde ace 2 ile 3GS arasında gidip geliyoruz ama 3GS alasımız var çünkü ios

Aaaah ah o 3gs yokmu 3gs. 1 ay once bi haber bulmustum o haberi okusan 3gs neden alınmaz anlardın:) . Bulabilirsem pmdrn atarım. Ama şimdilik sukadar soyleyeyim "3gs goz boyamak icin piyasaya surulen ve uretim hatasi bol olan bir telefon."

- - - Eklendi - - -

Hatalardan birine ornek :

iPhone 3GS ile ilgili aşırı ısınma ve arka kasanın renk değiştirmesi yönündeki şikayetlerin ardından Apple, bir açıklama yayınlayarak kendini savundu. Apple’dan gelen açıklamada internet sitelerinde yayınlanan rengi değişmiş iPhone’ların muhtemelen sıcakta bırakılan ve güneşin etkisiyle renk değiştiren cihazlar olduğu, 3GS’in aşırı ısınmasıyla bu tür görüntülerin ortaya çıkmadığı belirtildi. Apple bu yönde bir uyarıyı internet sitesine de koyarak iPhone’ların sıcakta veya güneşin altında kalan arabaların içinde bırakılmamasını tavsiye etti. iPhone’un -20 ile +45 derece sıcaklığa dayanacak şekilde imal edildiğini vurguladı. iPhone’un aşırı ısınması durumunda ekranda “Lütfen cihazınızı kapatınız” şeklinde bir uyarı çıktığını da belirtti. Amerikan PC World dergisi yazarı Melissa Perenson ise Apple’ın yanıldığını, yeni 3GS ile internette bir süre sörf yaptıktan sonra bir oyun çalıştırdığında cihazın elde tutulamayacak düzeyde ısındığına dikkat çekti. “Telefon öyle sıcak olmuştu ki yüzüme bile dokunduramadım” diye kişisel blogunda tecrübelerini anlattı.

Bir kisi yorum yapmis:
Komediye bak Havalar sıcakmış. Geçen yaz da havalar sıcaktı ondan önceki yazda

neden ısınmıyordu?

vedatarsav

Üye
Ace 22 resmi tarih 22 nisan

danger6800

danger6800

Üye
Samsung Galaxy ace 2 almayı düşünüyordum ama kararsızdım.Jb beni biraz daha bağladı bu cihaza.

• Beğen
Tepkiler: berko47
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
danger tavsiye ederim kardes bn kullaniyorum

Üst Alt