kernel flaşlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalnizkalp21

Üye
    Konu Sahibi
kernel flaşlama
arkadaslar bildigimiz gibi n900 ümüzde bir çok kernel dosyasi var bazen bunlar la uğraşırken telefonu çökertebiliyoruz bazen format atmadan sadece kerneli flaşlamak da aleti kurtarabiliyor şimdi sizlere bunu nasil yapacagimizi anlatmaya çalışacağım
bilgisayarimizda yine maemo flasher kurulu olasi gerek diger arkadaslar bu programi paylastigi icin ben paylasmiyorum daha sonra dos komut sistemini açıp

cd C:\Program Files\maemo\flasher-3.5 yazip enter a basiyoruz
flasher-3.5.exe -F kombine.bin adli dosya burayagelecek --flash-only=kernel -f -R ve enter a yine basacagiz kernel flaslanacak

unutmayin bu arada yine telefonumuzu format konumuna almaliyiz yani telefonu usb kablosuyla baglayip u tusuna sarı ışık yan kadar basılıtutmalıyız forumu araştırdım kerneli flaşlama olayının anlatımını görmedim o yüzden anlattım eğer paylaşan olduysa kusura bakmasın

osmanayman

osmanayman

Üye
Vardı bu kodlar flash konuları içinde olması lazımdı... Yine de teşekkürler... "kombine.bin" dosyası bildiğiniz "PR1.3"tür... Kernel flaslama, kernelle alakalı; açılmama, reset atma vs sebepler için işe yarar...Selametle... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...