[KERNEL][CM11][Khan Kernel][TRİM Destekli]

Sponsorlu Bağlantılar

shavehack

Üye
peki önderdiğin sağlam bi kernel varmı cm11 kullanıyorum oyun için değilde daha çok facebookdur whatsapp dır programlardır onlarda hızlı olucak bişey lazım bana

Death Punch

Death Punch

Üye
Hocam kerneli yüklüyorum ancak dokunmatik çalışmıyor.

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kerneli yüklüyorum ancak dokunmatik çalışmıyor.

Hocam bu eski bi Kernelmis ama yeni khan kernelde de aynı senin gibi benim dokunmatik çalışmadı

Trim kernel ve khan kernel neredeyse 3-4 aydır güncellenmiyor o yüzden bu kernelleri kurarsanız dediğiniz gibi farklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz

Ayrıca zaten trim desteği şuan tüm rom(cm11 ve 10.2) ve kernellere eklendi

Eğer custom kernel yükleyecekseniz güncel custom kerneller yükleyin(K^kernel veya hurtsky kernel gibi)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve T.serdar

shavehack

Üye
Trim kernel ve khan kernel neredeyse 3-4 aydır güncellenmiyor o yüzden bu kernelleri kurarsanız dediğiniz gibi farklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz

Ayrıca zaten trim desteği şuan tüm rom(cm11 ve 10.2) ve kernellere eklendi

Eğer custom kernel yükleyecekseniz güncel custom kerneller yükleyin(K^kernel veya hurtsky kernel gibi)
hocam ben hurtsky kurdum dokunmatik çalışmadı khan kurdum ondada 3g çalışmadı herşeyide temiz kuruyorum sıkıntısız ama böyle yapıyor ayrıca şu art olayına geçme konusunda ne düşünüyosun dalvik dahamı iyi şuanlık ?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben hurtsky kurdum dokunmatik çalışmadı khan kurdum ondada 3g çalışmadı herşeyide temiz kuruyorum sıkıntısız ama böyle yapıyor ayrıca şu art olayına geçme konusunda ne düşünüyosun dalvik dahamı iyi şuanlık ?

muhtemelen yazdığımı okumamışsın khan kernel neredeyse 4 aydır güncellenmiyor o yüzden eğer yüklersen bahsettiğin sorunları çıkartabilir tavsiyem en son versiyon cm11'i kur üstüne hurtsky veya k^kernelin en son versiyonunu kur

emrah166

Üye
Sir hocam bu darkcm 11 in ustune kurulabilecek bi kernel soyler misinizSir hocam bu darkcm 11 in ustune kurulabilecek bi kernel soyler misinizSir hocam bu darkcm 11 in ustune kurulabilecek bi kernel soyler misiniz

tanerti

Üye
arkadaşlar bu kernelei yükledikten sonra video çekme olayı çalışmıyo. acaba bu sorunun bi çözüm yolu varmıdır..

T.serdar

Üye
arkadaşlar bu kernelei yükledikten sonra video çekme olayı çalışmıyo. acaba bu sorunun bi çözüm yolu varmıdır..
Daha guncel kerneller var bunlar eskidi artik xda dan en guncelini indir kur

Takipçi Satın Al

Üst Alt