aJHier
Üye
Arkadaşlar 3.4.88 ve 3.4.89 da donma problemi yaşanmasının sebebini buldum benim hatam özür dilerim öncelikle. Kernel kendim için düzenlediğim kernel olduğu için ExtUV yani voltajı en düşük seviyeye getirmiştim her cihaz bu seviyeleri kaldıramıyor dolayısıyla bazı arkadaşlar donma problemi yaşadılar. En yakın zamanda normal voltajlı kerneli ekleyeceğim.
yeniden başlama veya donma problemiBuyrun arkadaşlar. Voltaj normal değerlere getirildi ve arco nun bugün yaptığı değişiklikler kernele eklendi.Restart problemi derken ?
Bugün hareket var arco daSağol Usta. deniyorum hemen.
arco'nun degiişikleri deyince yeni sürüm çıktı sandım bir an.d
Bunu en yeni cm 11le mi kullanalim yoksa bir onceki surumde olur muyeniden başlama veya donma problemiBuyrun arkadaşlar. Voltaj normal değerlere getirildi ve arco nun bugün yaptığı değişiklikler kernele eklendi.
Ben denedim fakat her ihtimale karşı isterseniz yüklemeden önce yedek alın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En son kernel sorunsuz ve trim destekli dimi? Deneyen varmi ona gore geccem bide bir onceki trim destekli kernel ile farki nedir ? 3.4.89 bahsediyorum
yeniden başlama veya donma problemiBuyrun arkadaşlar. Voltaj normal değerlere getirildi ve arco nun bugün yaptığı değişiklikler kernele eklendi.
Ben denedim fakat her ihtimale karşı isterseniz yüklemeden önce yedek alın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sende sağol bu arada benim bir fikrim var boot gerçekleşmemesi ile ilgili; sanırım rom dan kaynaklanıyor çünkü f2fs destekli bir rom olması lazım diye düşünüyorumarkadaşlar bilginize üzgünüm maalesef F2FS destekli kernelde boot gerçekleşmedi
bakalım sorunun neyden kaynaklandığını araştırıyorum
evet en son kernel trim destekli ve donma sorunları düzeltildi.
dene zaten eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsan(donma vs..) başka kernel yüklersin
3.4.89 değişiklikleri :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya ekliyorum teşekkürler Hakan
Sende sağol bu arada benim bir fikrim var boot gerçekleşmemesi ile ilgili; sanırım rom dan kaynaklanıyor çünkü f2fs destekli bir rom olması lazım diye düşünüyorum
hadi bakalım merakla bekliyorumromdan kaynaklı olacağını düşünmüyorum neden diye sorarsan Hakan kernel içinde gerekli değişiklikleri yaptık ve sistemin boot olması için fstab.qcom içindeki partition'ların uygun dosya sistemi ile(ext4,f2fs) okunabilir olması lazım
fstab.qcom'u değiştirmemize rağmen boot gerçekleşmedi bakalım
adb ile logcat almaya çalışıyorum(system startup logları) o loglar neden boot'un gerçekleşmediğini bize söyleyecek
Tesekkurler hocam degisiklikleri tam anlamadim ama eminim digerinden daha iyidirarkadaşlar bilginize üzgünüm maalesef F2FS destekli kernelde boot gerçekleşmedi
bakalım sorunun neyden kaynaklandığını araştırıyorum
evet en son kernel trim destekli ve donma sorunları düzeltildi.
dene zaten eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsan(donma vs..) başka kernel yüklersin
3.4.89 değişiklikleri :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya ekliyorum teşekkürler Hakan
Tesekkurler hocam degisiklikleri tam anlamadim ama eminim digerinden daha iyidir
Eyvallah hocam hemen deniyorum indiripdeğişiklikler stabilite için yapılan linux kernel değişiklikleri.(yani kernel her güncelleme ile daha stabil hale geliyor) bir önceki kernel üzerine bir sürü hata çözümü(fix) yapılmış
En son kerneli en son cm11 ile mi kullanmamiz lazim ben sondan bi onceki surumunu kullaniyorum yeni kerneli kurayim mi yani ?
Evet evet ben hala kullaniyorum2014-04-14: CM-11.0 20140413-UNOFFICIAL bu kernel ile de donma yapar mı sürümden kaynaklı bunun donma sorunu değil mi arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?