[KERNEL][CM11][Khan Kernel][TRİM Destekli]

genco15

Üye
Eyw hocam bu telefonun görebileceği max performansi sizin sayenizde görüyoruz

Tepkiler: kosovali41 ve sir mordred
    Konu Sahibi
ne zaman çıkacak paşam

Bilgisayarım olmadığı için F2FS'yi deneyemiyorum ama 2-3 gün sonra bilgisayarım geliyor deneyecem eğer herşey yolunda giderse 4-5 gün içerisinde konusunu açarım
Deneyip bana yardım etmek isteyenler pm'den ulaşabilirler
Teşekkürler
Hayırlı akşamlar

Tepkiler: bayfeat ve hasaneness

ben denerim kardeşim pm atacaktım da Operadan atamadım mahzur gör

Tepkiler: sir mordred
    Konu Sahibi
ben denerim kardeşim pm atacaktım da Operadan atamadım mahzur gör

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bende şuan mobilde olduğum için yazmak tam bir işkence o yüzden yarın pm'den gerekli dosyaları ve nasıl yapılacağını gönderirim
Hayırlı akşamlar

Tepkiler: bayfeat ve burak_102

Tamam kardeşim yarın atarsın sana da hayırlı akşamlar

Tepkiler: sir mordred
    Konu Sahibi
ayrıca arkadaşlar F2FS başarılı olursa ve paylaşırsak F2FS kullanımı için twrp recovery nasıl kullanılır öğrenmeniz lazım
internetten araştırabilir videolara bakabilirsiniz. twrp recovery cwm'den farklı bir recovery'dir.

@burak_102 kardeşime ve @stackbyte kardeşime nasıl kullanılacağını gösterdim(pm biraz uzun oldu ama yapcak bişey yok)

Tepkiler: hasaneness, bayfeat ve burak_102
Arkadaşlar installation aborted status 7 hatası alan arkadaşlar zip'in içindeki meta inf klasörüne girip şu yolu izlesin com>google>android orda updater script isimli bi dosya var note padle açıp en üstten silmeye başlayın satırları ta ki show_progress(0,0) kalana kadar sonra kaydedip flashlayınKernel şuanlık iyi gibi görünüyor trim çalışıyor denedim daha önce bahsettim kasma ve laglar yok daha seeder filan kurmadığım halde teşekkürler emekleriniz için

Tepkiler: sir mordred ve bayfeat
Arkadaşlar restart problemi yaşayan varsa sanırım sebebini buldum

Arkadaşlar 3.4.88 ve 3.4.89 da donma problemi yaşanmasının sebebini buldum benim hatam özür dilerim öncelikle. Kernel kendim için düzenlediğim kernel olduğu için ExtUV yani voltajı en düşük seviyeye getirmiştim her cihaz bu seviyeleri kaldıramıyor dolayısıyla bazı arkadaşlar donma problemi yaşadılar. En yakın zamanda normal voltajlı kerneli ekleyeceğim.

Tepkiler: Bysalih41, hasaneness ve aJHier