Desem, Yalan Olur
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi -Battal' Alıntı: Bir An Sevinmiştim. Genişletmek için tıkla ... Senin duan kabul olsaydı..... neyse sustum
-Battal' Alıntı: Bir An Sevinmiştim. Genişletmek için tıkla ... Senin duan kabul olsaydı..... neyse sustum
MrExpert Üye Ne demişler ; Önce Edeb Önce Edeb... Sen önce edebli konuşmayı öğren sonra gel bana laf söyle...
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi -Battal' Alıntı: Ne demişler ; Önce Edeb Önce Edeb... Sen önce edebli konuşmayı öğren sonra gel bana laf söyle... Genişletmek için tıkla ... Burda bana ahlak dersi kesme sakın!, Senide biliyoruz
-Battal' Alıntı: Ne demişler ; Önce Edeb Önce Edeb... Sen önce edebli konuşmayı öğren sonra gel bana laf söyle... Genişletmek için tıkla ... Burda bana ahlak dersi kesme sakın!, Senide biliyoruz
MrExpert Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Burda bana ahlak dersi kesme sakın!, Senide biliyoruz Genişletmek için tıkla ... Beni tanıyan, bilen bilir şimdiye kadar forumda kimseyle senin konuştuğun gibi konuşmadım.
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Burda bana ahlak dersi kesme sakın!, Senide biliyoruz Genişletmek için tıkla ... Beni tanıyan, bilen bilir şimdiye kadar forumda kimseyle senin konuştuğun gibi konuşmadım.
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi -Battal' Alıntı: Beni tanıyan, bilen bilir şimdiye kadar forumda kimseyle senin konuştuğun gibi konuşmadım. Genişletmek için tıkla ... Belli sen değilmiydin geçen cocugun yaşı küçük diye verdigi selamı almayan ve dalga geçen?
-Battal' Alıntı: Beni tanıyan, bilen bilir şimdiye kadar forumda kimseyle senin konuştuğun gibi konuşmadım. Genişletmek için tıkla ... Belli sen değilmiydin geçen cocugun yaşı küçük diye verdigi selamı almayan ve dalga geçen?
MrExpert Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Belli sen değilmiydin geçen cocugun yaşı küçük diye verdigi selamı almayan ve dalga geçen? Genişletmek için tıkla ... Sen o konuyu anlamadıysan ben ne yapayım ? Sebebini genişçe anlattım tabi anlayana.
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Belli sen değilmiydin geçen cocugun yaşı küçük diye verdigi selamı almayan ve dalga geçen? Genişletmek için tıkla ... Sen o konuyu anlamadıysan ben ne yapayım ? Sebebini genişçe anlattım tabi anlayana.