Kendimden 3 Yas Büyük Kıza Asik Oldum

Sponsorlu Bağlantılar

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi

.caner.

.caner.

Üye
Sen yine iyisin benim aşık olduğum kişi benden 10 yaş büyük.

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar aşkı cok şekilde tabir edebilirsiniz . Yalnış bir insana aşık olmak . Bicaktan yapraklı bir ağacın gölgesinde uyumak gibi olur. Aşk bir nesneye bağlanmak gibi de olur. O nesne hele silahsa . O yüzden aniden gelen aşk gecmiyorsa ve ilerde rezillige sebep verecekse sabredip akışa bırakmak gerek. Ah biz ne kızlar sevdik kimi çocuğu var kimi patron oldu kimi pişman oldu terk etti diye. Vs vs . Ama en hayırlısı Allah bilir . Ve aşk doğru olanı bulduysa gerçek aşk odur ama yalnış insanı bulduysa insan acilardan acı begensin .

molla409

molla409

Üye
Git açıl kıza

zombaka

zombaka

Üye
Bak kardeşim sen 18 o 21 olsa belki olurdu ama 15 e 18 reddetme ihtimali var hatta epey yüksek

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44 ve .caner.
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
Bak kardeşim sen 18 o 21 olsa belki olurdu ama 15 e 18 reddetme ihtimali var hatta epey yüksek
evet doğruj bide kızla aanlaşıpm bi takma isim lazım adı ece ne diyebilirimi ece can olmaz ne olabilir

Invoke

Invoke

Üye
Aşık oldum diyor ya, sana öyle geliyor. Geçer diyorum, geçecek, sen boşver zamana bırak. =P

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
İsteme işte :D

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
sen 15 o 18'se bu iş biraz zor

Invoke

Invoke

Üye
takma isim ne yahu :DBak bi kere bu konu senin baş düşmanın. Söyle silsinler. Sonra da düşünme, farklı bir meşgale bul kendine, ne biliyim spor yap, namaz kıl, oyun oyna, bişi yap. Zaten yapıyorum diyorsan daha fazla yap, meşgale sayısını artır, kitap oku. Sonra yaşına uygun birini bulursun. :p

by-pegasus

Üye
Kimlikte yaşını büyültür :ehe

şaka bir yana gerçekten kötü bir olay insan sevmeye başladımı unutamıyor
ama kara sevdaya dönüşmeden unutderim.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Erkek 18 e geldigin de daha halen 14-15 yaslarin da gibidir ama bir bayan 18'e geldigin de 24-25 yasinda ki bir erkegi bile cok rahat idare eder,bu aslinda hem olgunlukla ilgili hemde bizde beynin geç idrak etmesinden dolayi,kabul ediyorum bende erkek oldugumdan geç olgunlasirim ama dedigim gibi bir bayan ergenlige girdiyse iste o zaman olgunluk surecide basliyor demektir

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44 ve UpOneTR
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
Erkek 18 e geldigin de daha halen 14-15 yaslarin da gibidir ama bir bayan 18'e geldigin de 24-25 yasinda ki bir erkegi bile cok rahat idare eder,bu aslinda hem olgunlukla ilgili hemde bizde beynin geç idrak etmesinden dolayi,kabul ediyorum bende erkek oldugumdan geç olgunlasirim ama dedigim gibi bir bayan ergenlige girdiyse iste o zaman olgunluk surecide basliyor demektir
kızı beni facede engelledi benm fake hesap var ordan ekldeim kız ismiyle orda bana ana avrat düz gitti

codblackops2

codblackops2

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve İbrahimEsşiz44
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sa beyler ben tekstilciy im dukkana bi kiz girdi adi.ece ilk 1 w hafta b9sey yoktu so radan kiza bi gunaydin dedim oda. Ana gunaydin dedi. Iraz konustuk.oyle sonra kiza asik oldum herzaman aklimda hic.cikmiy0r bari yasi ufak olsa bensen 3 yas buyuk geceleri yatarken kaklimdan.cikmiyoe.napabilirim birde oyle tatli bir.kız.ki.insanin yiyesi geliyor napacam arkadaslar yaa. Gozumu ondan.alamiyom unutmaya calisiyom olmuyor her an aklimda ilk defa bo7le asik oldum offf 0fff yardimlarinizi beklyommm
...
8-)

Nuri Alço dinle :D

• Beğen

Üst Alt