İbrahimEsşiz44
Üye
Ben tdklif etmek istemiym ama aklimdan cikaramiyorum sanki aşık olmusum. ;(Fiziksel ve duygu düşüncesel anlamda arada yaş farkı belli olmuyosa yaş bi sorun olmaz ;-)
Ben tdklif etmek istemiym ama aklimdan cikaramiyorum sanki aşık olmusum. ;(Fiziksel ve duygu düşüncesel anlamda arada yaş farkı belli olmuyosa yaş bi sorun olmaz ;-)
Kimm
Ben gordum hane bitane film vatdi ya neydi adi kiz 15 16 yaslarinda adam 60 70 yasinda
adı üstünde film kardeş , ama sen bilirsinevet doğruj bide kızla aanlaşıpm bi takma isim lazım adı ece ne diyebilirimi ece can olmaz ne olabilirBak kardeşim sen 18 o 21 olsa belki olurdu ama 15 e 18 reddetme ihtimali var hatta epey yüksek
Zaten yavas yavas geciyoda hep onu görmek istiyorumAşık oldum diyor ya, sana öyle geliyor. Geçer diyorum, geçecek, sen boşver zamana bırak. =P
Olmuyor işte abi ya yapamıyorumİsteme işte![]()
OLMUYO İŞTE ABİ YA Bİ TAKMA İSİM LAZIM NE OLABİLİR ADI ECEİsteme işte![]()
kızı beni facede engelledi benm fake hesap var ordan ekldeim kız ismiyle orda bana ana avrat düz gittiErkek 18 e geldigin de daha halen 14-15 yaslarin da gibidir ama bir bayan 18'e geldigin de 24-25 yasinda ki bir erkegi bile cok rahat idare eder,bu aslinda hem olgunlukla ilgili hemde bizde beynin geç idrak etmesinden dolayi,kabul ediyorum bende erkek oldugumdan geç olgunlasirim ama dedigim gibi bir bayan ergenlige girdiyse iste o zaman olgunluk surecide basliyor demektir
Mümkünse o kizdan 100 metre uzakta durkızı beni facede engelledi benm fake hesap var ordan ekldeim kız ismiyle orda bana ana avrat düz gitti

artık öyle yapacam başka çaresi yok kıza bkya ana avrat sövdü yaMümkünse o kizdan 100 metre uzakta dur![]()
Sa beyler ben tekstilciy im dukkana bi kiz girdi adi.ece ilk 1 w hafta b9sey yoktu so radan kiza bi gunaydin dedim oda. Ana gunaydin dedi. Iraz konustuk.oyle sonra kiza asik oldum herzaman aklimda hic.cikmiy0r bari yasi ufak olsa bensen 3 yas buyuk geceleri yatarken kaklimdan.cikmiyoe.napabilirim birde oyle tatli bir.kız.ki.insanin yiyesi geliyor napacam arkadaslar yaa. Gozumu ondan.alamiyom unutmaya calisiyom olmuyor her an aklimda ilk defa bo7le asik oldum offf 0fff yardimlarinizi beklyommm
...
![]()

dur dinlicem şimdiNuri Alço dinle![]()