Kendimden 3 Yas Büyük Kıza Asik Oldum

Sponsorlu Bağlantılar

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
Kendimden 3 Yas Büyük Kıza Asik Oldum
Sa beyler ben tekstilciy im dukkana bi kiz girdi adi.ece ilk 1 w hafta b9sey yoktu so radan kiza bi gunaydin dedim oda. Ana gunaydin dedi. Iraz konustuk.oyle sonra kiza asik oldum herzaman aklimda hic.cikmiy0r bari yasi ufak olsa bensen 3 yas buyuk geceleri yatarken kaklimdan.cikmiyoe.napabilirim birde oyle tatli bir.kız.ki.insanin yiyesi geliyor napacam arkadaslar yaa. Gozumu ondan.alamiyom unutmaya calisiyom olmuyor her an aklimda ilk defa bo7le asik oldum offf 0fff yardimlarinizi beklyommm
...
8-)

Invoke

Invoke

Üye
geçer

Symbianize

Symbianize

Üye
Yaşı çok büyük değil fakat yinede büyük yaş sıkıntı olabilir senin düşüncelerin kadar onun düşünceleride önemli

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
Symbianize

Symbianize

Üye
Bence hiç kasma eğer kabul etmezse sıkıntı olur sonuçta aynı iştesiniz hergün görmek zorundasın

• Beğen
marist

marist

Üye
Zamana ve akışına bırak :)

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye
Yaş kaç ?

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
:D
Seninle sen çocukmuşsun gibi konuşur seni ciddiye almaz :D

• Beğen
Tepkiler: Joker.
istisna97

istisna97

Üye
Düzgün yazmasını öğren belki çıkar .

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun ve yunusbulet
Symbianize

Symbianize

Üye
Yaşın küçükmüş daha

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye
BENBU S3 MINININ KLAVYEEYE ALIŞAMADIM
BARİ SEN YAPMA YA HERKEZ KUCUK DIYTOR ANASINI SATIM 12 YAŞINDAKI ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ VAR
12 yaşında olupta 15-16 yaşında biriyle sevgili olan görmedim

• Beğen
Tepkiler: yunusbulet
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sa beyler ben tekstilciy im dukkana bi kiz girdi adi.ece ilk 1 w hafta b9sey yoktu so radan kiza bi gunaydin dedim oda. Ana gunaydin dedi. Iraz konustuk.oyle sonra kiza asik oldum herzaman aklimda hic.cikmiy0r bari yasi ufak olsa bensen 3 yas buyuk geceleri yatarken kaklimdan.cikmiyoe.napabilirim birde oyle tatli bir.kız.ki.insanin yiyesi geliyor napacam arkadaslar yaa. Gozumu ondan.alamiyom unutmaya calisiyom olmuyor her an aklimda ilk defa bo7le asik oldum offf 0fff yardimlarinizi beklyommm
...
8-)
Ye o zaman la bize ne Allah Allah ya. Afiyet olsun...

• Beğen

MaxipmaN

Üye
dalga geçer yüksek bi ihtimal

tarık_07

Üye
Fiziksel ve duygu düşüncesel anlamda arada yaş farkı belli olmuyosa yaş bi sorun olmaz ;-)

• Beğen
Tepkiler: yunusbulet

Üst Alt