Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu ne hız bu kadar çabuk mu :)
Ne diyim helal olsun vallahi. Yeni özellikler de geldi demek, şuan işteyim gece çıkacağım eve geldiğim gibi bakacağım.
Linki paylaşmamışsın ama :)
Ayrıca Mod'sun hayırlısı olsun adına sevindim :)
Artık linki sitenin dosya ekleme özelliğinden paylaşırsın, gerçi sana bun özelliği önceden vermeleri gerekiyordu. Neyse bakalım :)
zaten mod olmadan biraz daha önce verdiler v23 sürümünden beri mesaj eki olarak paylaşıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun o zaman :tebessüm:
cihanata_1 linki bi zahmet alayım :eller:
ik mesjın ekinde var dosya ordan indirebilrsin aynı eki iki kere eklemek doğru değilmiş o yüzden yeni sürümü duyurduğum mesaja eklemedim:)
link lazımsa da birazdan ekleyeceğim:)
arkadaşlar asistanın web sitesine destek olmak istiyorsanız bu llinkten hostingere kayıt olabilirsiniz :)
yeni sürümü bu linki kullanarak da indirebilirsiniz
link eklendi @BLasTeaR :)

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ik mesjın ekinde var dosya ordan indirebilrsin aynı eki iki kere eklemek doğru değilmiş o yüzden yeni sürümü duyurduğum mesaja eklemedim:)
arkadaşlar asistanın web sitesine destek olmak istiyorsanız bu llinkten hostingere kayıt olabilirsiniz :)
Ahh arkadaşım, şuan işe gitmekteyim gece geldiğimde denerim artık, ilgin için de teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Epey bi komut eklenmiş, bayağı bi denedim hepsi de sorunsuz çalışması hoşuma gitti , bir de şu arayüze az şekil şema versek daha bir şeye benzeyecek ya :) az da özellik, tabi bunlar için zamana ihtiyaç var.
Ben elimden geldiğince yanındayım, destek için de..
Şimdiden başarılarının devamını diliyorum :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Epey bi komut eklenmiş, bayağı bi denedim hepsi de sorunsuz çalışması hoşuma gitti , bir de şu arayüze az şekil şema versek daha bir şeye benzeyecek ya :) az da özellik, tabi bunlar için zamana ihtiyaç var.
Ben elimden geldiğince yanındayım, destek için de..
Şimdiden başarılarının devamını diliyorum :)
arayüzü hep söylüyorsun da nasıl şeyler yapabilirim biraz fikir ver birşeyler yapmaya çalışırım:)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
arayüzü hep söylüyorsun da nasıl şeyler yapabilirim biraz fikir ver birşeyler yapmaya çalışırım:)
Arkadaşım hep fikir veriyorum zaten :) Mesela Cortana'yı esinlenerek daha klasik ve daha toplu olabilir arkaplan kısmı da .. :blush:

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım hep fikir veriyorum zaten :) Mesela Cortana'yı esinlenerek daha klasik ve daha toplu olabilir arkaplan kısmı da .. :blush:
bende cotana gibi yapmış olmak için arayüzü bu şekilden bu şekle getirmedimmi zaten ondan daha neler yapabilirim arayüze diye sormuştum:)
aslında daha çok şey yapabilim v26da bomba değişiklere hazır olun yeni arayüzü çok seveceksin @BLasTeaR ;)
GÜNCEL SÜRÜM (v26) link
-------------------------------
link : tıklayarak veya mesajın ekinden indirebilirsiniz
v26 yenilikler
----------------
*yeni arayüz
*önemli düzenlemeler ve hata düzeltmeri
*komut geçmişine eklenmeyen bazı özeliklerin eklenmesi ve google/wikipedi/youtubede ara butonlarıbndan birine basıldığında ...youtube/google/wikipediada ara şeklinde komut geçmişine eklenmesi sağlandı
*ayarlar butonu eklendi
*asıstanı kilitle butonu eklendi
*kilit ekranına(pin kodu girme ekranı) saat ve tarih eklendi
*yılbaşı özel arkaplanı kaldırılarak varsayılan arkaplan yei bir arkaplanla dğiştirildi
*g. kontrol özelliği ayarlara taşınarak g kontrol butonu kaldırıldı
*isim ayarlama özelliği ayarlara taşınarak isim komutu ve arayüzdeki isim ayarı ıle ilgili şeyler kaldırıldı ve isim uyarısı değişitrildi
*konum ayarlama özelliği ayarlara taşınarak hava durumu konumunu ayarla komutu kaldırıldı
*ana ekrandaki komut geçmişi bölümü kaldırıldı komut geçmişini ayarlardan komut geçmişini göster diyerek görebilirsiniz
*arka plan ayarlama özelliği ayarlara taşınarak ap komutu kaldırıldı
*varsayılan arka plana dönme özelliği ayarlara taşınarak varsaylan ap komutu kaldırıldı
*güncellemeri oto kontrol et/etme ayarını ayarlardan da yapabilirsiniz ama gket/gketme komutları kaldırılmadı bu komutları kullanarak da ayarlayabilirsiniz
*2015 teog ile ilgili özellikler artık bir anlamı olmadığından kaldırıldı
*avea tl yükleme komutu tt mobil tl yükleme olarak değiştirildi
*avea fatura ödeme komutu tt mobhil fatura ödeme olarak değiştirildi
*ttnet fatura ödeme komutu tt internet fatura deme olarak değiştirildi
*türk telekom online işlemleri açma özelliği eklndi
v26 yayınlandı yeniliklerin ve linkin olduğu kısmı yukarıda alıntıladım ayrıca yeni sürüm ilk mesaja dosya eki olarak da eklenmiştir denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konuya devatlidir:maxicep: bomba yenilikler demiştim bu sürümün yenilik listesi yazdığım en uzun yenilik listesi oldu yeni bir arayüz ve ayarlar butonu eklendi:)
@BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Mesut Aktaş @SHS v26 için yorumlarını bekliyorum @BLasTeaR özelliklede senden;)
@asistan takipçileri diye üye gurubu oluştursak mı ya:ehe her yeni sürüm yayınladığımda @BLasTeaR @BozKurt0102 ve @kralberk13 ün ismini tek tek yazmak zorunda kalmayım asıstanı yakından takip eden yeni biri olursa istwerse onu da ekleriz:D @Revengeful

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
:D eline sağlık lakın 3 liraya bi .comlu domain al be kardeşim çok komik duruyor :D

kralberk13

kralberk13

Üye
dur öviniyim vay be ben neymişimmmmmmmm :D :D her etikette varım
@cihanata_1 sitedeki indir butonuna basınca inmiyor bilgin olsun kardeş
hocam kanalları açmıyo internettenmi giriyo yoksa pc ye antenmi lazım açmıyoda ondan sordum

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
hocam kanalları açmıyo internettenmi giriyo yoksa pc ye antenmi lazım açmıyoda ondan sordum
sitedeki indir butonuna link vermedim henüz o yüzden:)
TV izleme özelliğini daha bugün denedim çalışıyodu anten falan lazım değil internetin var mı?:)
:D eline sağlık lakın 3 liraya bi .comlu domain al be kardeşim çok komik duruyor :D
kredi kartın yok yaşım15 bide bir sürü adres bilgisi falanda istiyor domain alırken:)

kralberk13

kralberk13

Üye
olmasa nasıl yazcam sörf ypçam @cihanata_1 :)

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
sitedeki indir butonuna link vermedim henüz o yüzden:)

TV izleme özelliğini daha bugün denedim çalışıyodu anten falan lazım değil internetin var mı?:)

kredi kartın yok yaşım15 bide bir sürü adres bilgisi falanda istiyor domain alırken:)

ininal ile alabilirsin fake adres de girebilirsin sorun olmaz.

wined37

wined37

Üye
güzel olmuş emeğine sağlık

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
aslında daha çok şey yapabilim v26da bomba değişiklere hazır olun yeni arayüzü çok seveceksin @BLasTeaR ;)

v26 yayınlandı yeniliklerin ve linkin olduğu kısmı yukarıda alıntıladım ayrıca yeni sürüm ilk mesaja dosya eki olarak da eklenmiştir denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konuya devatlidir:maxicep: bomba yenilikler demiştim bu sürümün yenilik listesi yazdığım en uzun yenilik listesi oldu yeni bir arayüz ve ayarlar butonu eklendi:)
@BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Mesut Aktaş @SHS v26 için yorumlarını bekliyorum @BLasTeaR özelliklede senden;)
@asistan takipçileri diye üye gurubu oluştursak mı ya:ehe her yeni sürüm yayınladığımda @BLasTeaR @BozKurt0102 ve @kralberk13 ün ismini tek tek yazmak zorunda kalmayım asıstanı yakından takip eden yeni biri olursa istwerse onu da ekleriz:D @Revengeful

Kuzum bildirimler nedense gelmiyor o yüzden mesajını şimdi konuya bir göz atarken gördüm.
Akşama kapsamlı bir inceleme yapacağım, yaptığın her şey için eline yüreğine sağlık ;)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
yeni web sitemiz kullanıma girdi @BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 :)

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
hayırlı olsun

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar,uzun zamandır yeni sürüm yayınlayamdım okulda yazılı haftasındayız vakit buldukça ilgileniyorum brkaç güzel özellik eklemesi vb. yapıldı yakında yeni bir sürüm yayınlanacktır anlayışınıza teşekkürler:)

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
merhaba arkadaşlar,uzun zamandır yeni sürüm yayınlayamdım okulda yazılı haftasındayız vakit buldukça ilgileniyorum brkaç güzel özellik eklemesi vb. yapıldı yakında yeni bir sürüm yayınlanacktır anlayışınıza teşekkürler:)
Hadi bakalım bekliyoruz, zaten böyle biraz class kaldı yeni şeyler gelsin artık ! :)

• Beğen
BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
Hayırlı olsun @cihanata_1

• Beğen

Üst Alt