Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi

Şu arayüze de az daha çeki-düzen verirse iyi olur. Mesela İsim girdiğim halde aşağıda 'isminle hitap etmemi... olmaması iyi olur zaten güncellemeleri kontrol et kısmın yanında da var. sonra uygulamamın sol kısmına = üçlü yan çizgili ekleyip Ayarlar vb kısmını oraya koyarak arayüzünü sadeleyebilirsin bu sayede hoş durur. Sonra koyduğun arkaplan da uygulama kutucuklarına göre ayarlasan daha hoş olur bak görünmüyor yazılar :)
sitem kapatılmış o yuzden görüş bildir ve güncelleme kontrol özellikleri bu sürümde malesef çalışmaz:)
tk domaine güvenirsen böyle olur işte:)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
domaini dot.tkdan hostingi hostingerden almıştım kapatılmış:)
Hım iyi de .tk ücretsiz bir hizmet veriyor o nasıl kapatır ki? Onu geçtim aldığın hosting 1 yıllık değil mi? oldu mu o kadar ya :hmmm

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Hım iyi de .tk ücretsiz bir hizmet veriyor o nasıl kapatır ki? Onu geçtim aldığın hosting 1 yıllık değil mi? oldu mu o kadar ya :hmmm
tk domaini alalalı fazla oolmadı önceden hostingerin verdiği ücretsiz alt domainlerden kullanıyordum sonra dot.tkdan .tklı domain alıp hostingere bağladım henüz sitenin duyurusunu bile yapmamıştım kapatılmış dot.tkdan benm dot.tkma giriş yap bölümünden giriş yaptığımda freenom.com ana sayfasına yönlendiriyor bende anlamadım:)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
yeni web sitemiz asistana01.tk ve yweni destek email adresimiz [email protected] kullanıma açılmıştır incelemek isteyenler siteye davetlidir yeni sürüm hazır olduğunda asistan bu site üzerinden de yayınlanacaktır:) @BozKurt0102 @BLasTeaR

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
yeni web sitemiz asistana01.tk ve yweni destek email adresimiz [email protected] kullanıma açılmıştır incelemek isteyenler siteye davetlidir yeni sürüm hazır olduğunda asistan bu site üzerinden de yayınlanacaktır:) @BozKurt0102 @BLasTeaR
Hemen hizmete koyulmuşsun :) Ellerine sağlık siteyi hoş buldum lakin indirme linki, aktif değil sanırım dimi :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Hemen hizmete koyulmuşsun :) Ellerine sağlık siteyi hoş buldum lakin indirme linki, aktif değil sanırım dimi :)
evet aktif değil henüz yeni sürüm hazır olduğunda siteden de yayınlamaya başlayacağım siteyi dot.tk üzerinden face hesabımı kullanarak açtım ama benim dot.tkma giriş yap bölümüne tıklayıp açılan sayfadan facebook seçip giriş yaptığımdda freenom.com giriş sayfasına yönlendiriyor yönetim paneline ulaşamıyorum farklı alan adlarıyla defalarca denedim hep aynı facebook kullanma dersen diğer kayıt yöntemlerinde zaten daha siteyi oluştururken sorun çıkıyor sorunu freeom com sayfasındaki email adresine bildirdim bakalım ne olacak:)

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
evet aktif değil henüz yeni sürüm hazır olduğunda siteden de yayınlamaya başlayacağım siteyi dot.tk üzerinden face hesabımı kullanarak açtım ama benim dot.tkma giriş yap bölümüne tıklayıp açılan sayfadan facebook seçip giriş yaptığımdda freenom.com giriş sayfasına yönlendiriyor yönetim paneline ulaşamıyorum farklı alan adlarıyla defalarca denedim hep aynı facebook kullanma dersen diğer kayıt yöntemlerinde zaten daha siteyi oluştururken sorun çıkıyor sorunu freeom com sayfasındaki email adresine bildirdim bakalım ne olacak:)

Anladım, hayırlısı olsun. Gerekirse destek için Domain/Host alırız, sıkıntı etme :gul:

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
Pc evde olmasa denerdim ama az kaldı 1ay sonra evdeki pcde güncel sürüm indirip deneyeceğim
@BLasTeaR 'a katılıyorum site arayüzü güzel olmuş tema felan tebrikler @cihanata_1

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
GÜNCEL SÜRÜM (v24) link
-------------------------------
link : mesajın ekinden indirebilirsiniz
v24 yenilikler
----------------
*bimcell ve pttcell tl yükleme öelliği eklendi(bimcell/pttcell tl yükleme)
*görüş bildir,güncelleme kontrol ve bazı diğer özelliklerde hata düzeltmeleri yapıldı
*email gönderme özelliğinde favori emaillerim listesi oluşturma özelliği eklendi
*eğer kayıtlı isim varsa isim uyarısını göstermeme özelliği eklendi
*çeşitli düzenlemeler yapıldı
v24 yayınlandı! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konuya davetlidir:maxicep: @BLasTeaR @BozKurt0102

Ekli dosyalar

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Hala aynı hatayla karşı karşıyayım :)

güncelleme kontrölündeki hatayı düzelttim hava durumu konumu özelliğinde niye sorun çıkıyor ki:hmmm bu sorunlada ilgileneceğim:)
asistanın dosyalarının arasımndaki data klasörünün içine hava adında bir txt dosyası oluşturarak dener misin:)
denedim ama hava durumu konumunu aşarlı bir şekilde ayarladı bende:)
asistana kaydettiğiniz b,ilgilerin asistanın websitesine yedeklenmesi ve farklı bir cihazdan oturum açıldığında bilgilere ulaşılabilmesi için üyelik sistemi eklense nasıl olur? @BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
güncelleme kontrölündeki hatayı düzelttim hava durumu konumu özelliğinde niye sorun çıkıyor ki:hmmm bu sorunlada ilgileneceğim:)
asistanın dosyalarının arasımndaki data klasörünün içine hava adında bir txt dosyası oluşturarak dener misin:)
denedim ama hava durumu konumunu aşarlı bir şekilde ayarladı bende:)
asistana kaydettiğiniz b,ilgilerin asistanın websitesine yedeklenmesi ve farklı bir cihazdan oturum açıldığında bilgilere ulaşılabilmesi için üyelik sistemi eklense nasıl olur? @BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102

Şuan işteyim, 12-1 arası eve gider gitmez bakacağım inşallah.
Şimdiden ellerine sağlık :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhaba cihanata_1 arkadaşım. Konuya yanıtladıktan sonra tekrar dönmeyi unutmuşum, bağışla..
Söylediğiniz gibi, txt dosyasını oluşturunca düzeldi lakin her komut sonrası şu karı konuşmasa ve enter yaptığımızda bekletmeyip direkt yazdığımızı açsa daha güzel olur-du bence :)
Daha çok eksikleri var, elbet zamanla eklenip/düzelecektir inşallah..

Bu arada, şu kayıt için hangi izinleri isteyecek ? :hmmm Pek bilgi kaydettiği söylenemez ki :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba cihanata_1 arkadaşım. Konuya yanıtladıktan sonra tekrar dönmeyi unutmuşum, bağışla..
Söylediğiniz gibi, txt dosyasını oluşturunca düzeldi lakin her komut sonrası şu karı konuşmasa ve enter yaptığımızda bekletmeyip direkt yazdığımızı açsa daha güzel olur-du bence :)
Daha çok eksikleri var, elbet zamanla eklenip/düzelecektir inşallah..

Bu arada, şu kayıt için hangi izinleri isteyecek ? :hmmm Pek bilgi kaydettiği söylenemez ki :)
o google konuşma özelliğinin yerine kullandığım Microsoft speech object libary tts servisi dediğiniz bekleme ve amerikan aksanıyla maalesef isteginiz anlaşılamadı deme olayı hatalı komut verildiğinde olur doğru komutlar beklemeden uygulanmaktadır:)
verileri internete yedeklemek ve webteki bir veritabanı izlerine kayıt işlemi ajanlık düşünmüyorum hakkının ancak yerel kullanici hesapları ve açılışta 4 haneli pin kodu ile koruma bekleyeceğimiz her kullanıcı için ayrı data klasörü olacak ve hangi kullanıcı oturum açarsa onun bilgileri (notları,ismi vb.) gözükecek uygulamada:)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Windows mobilede bekliyoruz :)

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
windows için asistanın yeni sürümü ve android sürümü için çalışmalara başladım!! wp için de birşeyler yapmayı deneyeceğim @BLasTeaR ;)
windows için asistana v25 sdürümömünde gelecek yenilikler
--------------------------------------------------------------------------
*pin kodu ile koruma özelliği
android için asistan a beta v1.0 sürümünde olması planlanan özellikler
---------------------------------------------------------------------------------------
*sesle komut verme
*sesli cvevap
*windows sürümündede bulunan bazı temel komutlar
android için ilk çalışmayı incelemek isteyenlere özelden atabilirim ama henüz çok basittir söyleyim:)
v25 yayınlandı! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konuya davetlidir yeni sürümü ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz:maxicep: @BLasTeaR @BozKurt0102 @kralberk13
v25 yenilikler
----------------
*pin kodu ile koruma(açılışta pin kodu isteyecektir pin kodunuzu yazın ve giriş yap butonuna veya enteere basın varsayılan pinkodu 1234 tür)
*pin kodu değiştirebilirsiniz(pin kodunu değiştir)
*şifre koymak istemiyorsanız pin kodu değiştirde yeni pin kodu bölümünü boş bırakın açılıştada pin kodu bölümüne birşey girmeden giriş yap butonuna tıklayın veya entere basın
*in kodlu sayılardan oluşmak ve 4 hane olmak zorundadır

kralberk13

kralberk13

Üye
@cihanata_1 modun h.o :)

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
windows için asistanın yeni sürümü ve android sürümü için çalışmalara başladım!! wp için de birşeyler yapmayı deneyeceğim @BLasTeaR ;)
windows için asistana v25 sdürümömünde gelecek yenilikler
--------------------------------------------------------------------------
*pin kodu ile koruma özelliği
android için asistan a beta v1.0 sürümünde olması planlanan özellikler
---------------------------------------------------------------------------------------
*sesle komut verme
*sesli cvevap
*windows sürümündede bulunan bazı temel komutlar
android için ilk çalışmayı incelemek isteyenlere özelden atabilirim ama henüz çok basittir söyleyim:)
v25 yayınlandı! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konuya davetlidir yeni sürümü ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz:maxicep: @BLasTeaR @BozKurt0102 @kralberk13
v25 yenilikler
----------------
*pin kodu ile koruma(açılışta pin kodu isteyecektir pin kodunuzu yazın ve giriş yap butonuna veya enteere basın varsayılan pinkodu 1234 tür)
*pin kodu değiştirebilirsiniz(pin kodunu değiştir)
*şifre koymak istemiyorsanız pin kodu değiştirde yeni pin kodu bölümünü boş bırakın açılıştada pin kodu bölümüne birşey girmeden giriş yap butonuna tıklayın veya entere basın
*in kodlu sayılardan oluşmak ve 4 hane olmak zorundadır
Arkadaşım bu ne hız bu kadar çabuk mu :)
Ne diyim helal olsun vallahi. Yeni özellikler de geldi demek, şuan işteyim gece çıkacağım eve geldiğim gibi bakacağım.
Linki paylaşmamışsın ama :)
Ayrıca Mod'sun hayırlısı olsun adına sevindim :)
Artık linki sitenin dosya ekleme özelliğinden paylaşırsın, gerçi sana bun özelliği önceden vermeleri gerekiyordu. Neyse bakalım :)

Üst Alt