Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi

kralberk13

kralberk13

Üye
bende ordan yapıyorum zaten başka yapma yeridemi var ? :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
bende ordan yapıyorum zaten başka yapma yeridemi var ? :)
oluşan sorunlardan dolayı video çekemedim ama ayarlar>konum ayarla dediğinjizde önce il sonra ilçe soracak eğer bulunduğun semt şu listede varsa il: istanbul ilçe bölümünede türkçe karakter kullanmadan semt adını girdiğinde sayım başlayacaktır eğer semt listede yoksa sadece istanbul yaz ilçeyi boş bırak detaylı test ettim sorun çıkmıyor:) @kralberk13
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
size yayınladığım sürümde geliştirici modu açık kalmış pin kodu denetlemesi yapılmaz pin kodu çalışsın istiyorsanız gm çık komutunu verin arkadaşlar:)

kralberk13

kralberk13

Üye
ben hep ı küçük yapıyodum I yaptım oldu :)
geri sayım başladııııııııııııııııı :))

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
v29da gelmesi planlanan yenilikler
-------------------------------------
*konum ve iftar saati(widget) özelliğinde geliştirmeler
*konum güncellendiğinde yeniden başlatmaya gerek kalmadan iftar saati widgetinin güncellenmesi
*alarm kurma özelliği
*hatuırlatmalar özelliği yeniden yazılcak
*iftar saati sorgulama(widgetten bağımsız olan) özelliğinde sorgulanan bölgenin aynı zamanda konum larak kaydedilmesi için seçeek eklenecek
sonradan eklenecek ek özellikller olabiir:)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
v29 hazır! bir sıkıntı olmazsa yarın yayınlayacağım
yenilikler
--------
*skaype açma özeliği eklendi(skaype)
*konum ve iftar sayacı özelliklerinde önemli iyileştirmeler yapıldı
*iftar vakti sorgulama özelliğinde sorgulanan bölgeyi aynı zamanda konum olarak kaydetmek için seçenek eklendi
*konum değiştirildiğinde sayacın yeniden başlatmaya gerek kalmadan güncwellenmesi sağlandı
*iftar saatini gizle/göster ayarında da güncelleme için yeniden başlatma zorunluluğu kalktı
*açılışta internet bağlantısı kontrol özelliği eklendi
*hatırlatmalar özelliği yeniden yazıldı(hatırlatma kur veya alarm)
*hatırlatma/alarm özelliğinde değiştirilebilir zil sesi desteği eklendi
eklenecek olanlar olabilir:)

Son düzenleme:
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
v29 yenilikler
----------------
*skaype açma özeliği eklendi(skaype)
*konum ve iftar sayacı özelliklerinde önemli iyileştirmeler yapıldı
*iftar vakti sorgulama özelliğinde sorgulanan bölgeyi aynı zamanda konum olarak kaydetmek için seçenek eklendi
*konum değiştirildiğinde sayacın yeniden başlatmaya gerek kalmadan güncwellenmesi sağlandı
*iftar saatini gizle/göster ayarında da güncelleme için yeniden başlatma zorunluluğu kalktı
*açılışta internet bağlantısı kontrol çözelliği eklendi
*hatırlatmalar özelliği yeniden yazıldı(hatırlatma kur veya alarm)
*hatırlatma/alarm özelliğinde değiştirilebilir zil sesi desteği eklendi(hatırlatmalar özelliği içinden ulaşabilirsiniz)
*varsayılan zil sesi yoktur özelliği çalışması için zil sesi ayarlamak gereklidir
v29 yayınlandı!:maxicep: yeniliklerin olduğu kısmı yukarıda alıntıladım ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konumuza davetlidir:) @BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü
link olarak isteyeler için link: indirmek için tıklayın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

gacvokem

Üye
pin kodu nedir?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
v29 yayınlandı!:maxicep: yeniliklerin olduğu kısmı yukarıda alıntıladım ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konumuza davetlidir:) @BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü
link olarak isteyeler için link: indirmek için tıklayın

Arkadaşım eline koluna sağlık gayet yeni özellikler eklenmiş güzel olmuş test etmek fırsat olmadı ama müsait olduğum vakit detaylı bir inceleme yapmak istiyorum şimdilik Allah'a emanet ol :)

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler güzel olmuş

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürümde resim ile kilitleme geliyor! 6 farklı resimden anahtar olanı seçin ve kilit açılsın:)
kullanımı:ayarlardan resim ayarla diyoruz ve 6 farklı jpg resim seçiyoruz(100X50 boyutlarında olması önerilir)
seçtikten sonra anahtar olmasını istediğimiz resmin üzerine tıklıyoruz ve sonrasında kilit tercihini resim olarak ayarlıyoruz açılışta karşımıza seçtiğimiz bu 6 resim çıkıyor ve anahtar resmi seçtiğimizde kilit açılıyor:)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kralberk13

kralberk13

Üye
bekliyoruz :)

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
30.sürümde gelmesi planlananlar
-------------------------------------
*resimli kilit seçeneği
*kilit tercihini ayarlardan belirleyebilme ve resimli kilit ayar paneli
*iftar menüsü öneri özelliği eklendi(iftar menüsü)
*şifre güvenlik test özelliği eklendi
*video player özelliği eklendi(video izle)
*30.sürüme özel duvar kağıdı
resimli kilit kullanımı;öncelikle asistan kilit özelliğinde kullanacağımız 6 adet 100X50 boyutlarında jpg resim ayarlalıyoruz ayarlara girip resim seçenekleri... yazan linke tıklıyoruz açılan pencerede BAŞLA butonuna tıklıyoruz ve gelen uyarıya tamam dedikten sonra alt alta gelen dosya seç dyaloglarından 6 adet resmimizi seçiyoruz bittiğinde seçtiğimiz bu 6 resim karşımıza geliyor ve kilidi açmasını istediğimiz resmin üzerine tıklıyoruz işmiz bittiğinde resim ayar penceresini kapatıp ayarlardan kilit tercihini resim olarak ayarlıyoruz veasistanı yeniden başlattığımızda kilit ekranında krşımıza bu 6 resim geliyor anahtar olarak işaretlediğimiz resmi seçtiğinmizde asistan açılıyor:)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
GÜNCEL SÜRÜM (v30) link
-------------------------------
link : mesajın ekinden indirebilirsiniz
v30 yenilikler
----------------
video izleme özelliği eklendi(video izle)
*şifre güvenliği test özelliği eklendi(şifrem güvenli mi)
*kablosuz bağlantıyı kesme özelliği eklendi(kablosuz bağlantıyı kes)
*dns önbelliğini temizleme özelliği eklendi(dns önbelleğini temizle)
*laptop için şarj sorgulaması özelliği eklendi(şarjım yüzde kaç)
*qr kod oluşturma özelliği eklendi(qr kod oluştur)
*ip konfigrasyonunu yenileme özelliği eklendi(ip yenile)
*resimli kilit özelliği eklendi(resimli kilit ayarlarını ve kilit tercihi ayarını ayarlardan yapabilirsiniz)
*asistan simgesinin sistem tepsisinde görünmesi sağlandı
*bildirim desteği eklendi
*hatırlatmalarda bildirim verilmesi sağlandı(hatırlatma kur/alarm)
*30.sürüme özel duvar kağıdı
şuandan itibaren tam 30 sürüm olduk! :maxicep: ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz! 30. sürümde sizler için bu surume yakışacak ve hoşunuza gidecek yenilikler ekledim yenilik listesi ilk mesajda ve yukarıdaki alıntıda! tüm değerli maxicep üyelerinin değerlendirme ve yorumlarını bekliyorum! bu sürümden itibaren artık usb ve pin kilidinin yanında dajha pratik resm kilidini de kullanabileceksğiniz kendi belirlediğiniz 6 resimden(1000X50 boyutlarında) yine kendi belirlediğibn,iz anahtar resmi seçin ve kilit açılsın! kilit tercihini ayarlardan belirleyebilirsiniz resim kilidine geçmeden önce resim ayarları linkine tıklayın ve yönergeleri takip edertek 6 farklı resim ayarlayın ve anahtar olanı belirleyin daha sonra kilit tercihini resim seçin ve artık doğru resme tıkladuığınızda asistan açılacaktır önemli: resim ayarlarını yapmöadan önce asistanın pin modunda olması ve pin modunda başlamış olması gerekir:)
laptoplar içimn şarjım yüzde kaç komutuyla şarj yüzdesini öğrenebilirsiniz(31.sürümde widget haline getirilecek):) @BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü @Mesut Aktaş @ahmetensar67

link isteyenler için: indirmek için tıklayın :)

Son düzenleme:
kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler güzel olmuş :)

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
uzak sunucudaki güncel sürüm bilgisi vb. Güncellendi ve 30.sürüm sunucuya upload edildi:)

• Beğen
Tepkiler: s3zg1n1

Üst Alt