cihanata_1
Üye
Doğru yerden girdiğinde ilce de soruyor ayarlar(iki çizgili buton)>konum ayarlailçe sormuyo zaten il soruyo ıstanbul yazıyorum tamam ama arayüzde öyle diyo işte![]()

Doğru yerden girdiğinde ilce de soruyor ayarlar(iki çizgili buton)>konum ayarlailçe sormuyo zaten il soruyo ıstanbul yazıyorum tamam ama arayüzde öyle diyo işte![]()

video çekeceğim bununla ilgilibende ordan yapıyorum zaten başka yapma yeridemi var ?![]()

oluşan sorunlardan dolayı video çekemedim ama ayarlar>konum ayarla dediğinjizde önce il sonra ilçe soracak eğer bulunduğun semtbende ordan yapıyorum zaten başka yapma yeridemi var ?![]()
@kralberk13

v29 yayınlandı!v29 yenilikler
----------------
*skaype açma özeliği eklendi(skaype)
*konum ve iftar sayacı özelliklerinde önemli iyileştirmeler yapıldı
*iftar vakti sorgulama özelliğinde sorgulanan bölgeyi aynı zamanda konum olarak kaydetmek için seçenek eklendi
*konum değiştirildiğinde sayacın yeniden başlatmaya gerek kalmadan güncwellenmesi sağlandı
*iftar saatini gizle/göster ayarında da güncelleme için yeniden başlatma zorunluluğu kalktı
*açılışta internet bağlantısı kontrol çözelliği eklendi
*hatırlatmalar özelliği yeniden yazıldı(hatırlatma kur veya alarm)
*hatırlatma/alarm özelliğinde değiştirilebilir zil sesi desteği eklendi(hatırlatmalar özelliği içinden ulaşabilirsiniz)
*varsayılan zil sesi yoktur özelliği çalışması için zil sesi ayarlamak gereklidir
yeniliklerin olduğu kısmı yukarıda alıntıladım ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konumuza davetlidir
@BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Bilişim Profesörüvarsayılan olarak pin kodu 1234 çocuk pin kodu ise 0000 dırpin kodu nedir?

v29 yayınlandı!yeniliklerin olduğu kısmı yukarıda alıntıladım ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konumuza davetlidir
@BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü
link olarak isteyeler için link: indirmek için tıklayın

teşekkürvarsayılan olarak pin kodu 1234 çocuk pin kodu ise 0000 dır![]()

şuandan itibaren tam 30 sürüm olduk!GÜNCEL SÜRÜM (v30) link
-------------------------------
link : mesajın ekinden indirebilirsiniz
v30 yenilikler
----------------
video izleme özelliği eklendi(video izle)
*şifre güvenliği test özelliği eklendi(şifrem güvenli mi)
*kablosuz bağlantıyı kesme özelliği eklendi(kablosuz bağlantıyı kes)
*dns önbelliğini temizleme özelliği eklendi(dns önbelleğini temizle)
*laptop için şarj sorgulaması özelliği eklendi(şarjım yüzde kaç)
*qr kod oluşturma özelliği eklendi(qr kod oluştur)
*ip konfigrasyonunu yenileme özelliği eklendi(ip yenile)
*resimli kilit özelliği eklendi(resimli kilit ayarlarını ve kilit tercihi ayarını ayarlardan yapabilirsiniz)
*asistan simgesinin sistem tepsisinde görünmesi sağlandı
*bildirim desteği eklendi
*hatırlatmalarda bildirim verilmesi sağlandı(hatırlatma kur/alarm)
*30.sürüme özel duvar kağıdı
ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz! 30. sürümde sizler için bu surume yakışacak ve hoşunuza gidecek yenilikler ekledim yenilik listesi ilk mesajda ve yukarıdaki alıntıda! tüm değerli maxicep üyelerinin değerlendirme ve yorumlarını bekliyorum! bu sürümden itibaren artık usb ve pin kilidinin yanında dajha pratik resm kilidini de kullanabileceksğiniz kendi belirlediğiniz 6 resimden(1000X50 boyutlarında) yine kendi belirlediğibn,iz anahtar resmi seçin ve kilit açılsın! kilit tercihini ayarlardan belirleyebilirsiniz resim kilidine geçmeden önce resim ayarları linkine tıklayın ve yönergeleri takip edertek 6 farklı resim ayarlayın ve anahtar olanı belirleyin daha sonra kilit tercihini resim seçin ve artık doğru resme tıkladuığınızda asistan açılacaktır önemli: resim ayarlarını yapmöadan önce asistanın pin modunda olması ve pin modunda başlamış olması gerekir
@BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü @Mesut Aktaş @ahmetensar67