kendi yapımım süper bi tema bakmadan geçme üzülürsn :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
kendi yapımım süper bi tema bakmadan geçme üzülürsn :D
slm arkadaşlar bu tema %150 kendi yapımımdır kendimede yükledim kullanıorm (belkide kendim yaptıımdan deişik bi hevesle kullanıorm:P: ) yani kendim yaptım die demiorm süper bnce deneyin hehe:yuru:yuru:yuru

ekran görüntüleri kendi sistemime aittir ( e zaten temayı ben yeptım hehe:D:D:D )

ya siteye nasıl ek olarak koyacağımı anlayamadım:bilmem:nası ek olarak koyacaımı sölerseniz ek yaparım:deal: ayrıca bu benim ilk konum :):)

ve tabi yorumda yaparsanız çok fena sevinirim düşünsenize sizin ilk konunuz hevesle tema yapıp hevesle siteye koymuşsunuz ve size birileriyorum yapmış veya teşekkür etmiş ne güzel dimi :):)

• Beğen
Tepkiler: erkan_34 ve delisair82

cCeaNn

cCeaNn

Üye
ellerine sağlık güzel tema fakat birazcık basit olmuş:)..geliştirerek devamını dilerim..

yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
eeth ilç denemem zaten üşenmeyip deneyip yorum yazdıın için binlece teşekkürler :)

hamdi001

hamdi001

Üye
yha yanlış anlama ama okdarda güzel değil bu sitede okadar güzel tema var ama hiçbiride bu kdar abartmamış tema çok güzel diye sen biraz abartmışsın yanlış anlama tema resmen berbat sadece ekran görüntüsü ve menü arka görüntüsü dışında hiçbişey yokkkk

yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
bn sadelikten yanayım dostm xD

nuriger

nuriger

Üye
güzel

hamdi001

hamdi001

Üye
sadelik mi yapmayı bilmion sadelik dion

mephistofeles

mephistofeles

Üye
güzel kardeşim...emek var sonuçta

lan sende kaç tema yaptında konuşoyun lale

OğuzcanAbi

Üye
yha yanlış anlama ama okdarda güzel değil bu sitede okadar güzel tema var ama hiçbiride bu kdar abartmamış tema çok güzel diye sen biraz abartmışsın yanlış anlama tema resmen berbat sadece ekran görüntüsü ve menü arka görüntüsü dışında hiçbişey yokkkk

emeğe saygı burası maxicep

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Saol Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt