[Kendi Xperience'ını Yap!] Xperience™ Final! Speed Edition Yayında! !!75 MB RAM!!

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
başkan ya müzik çaları güncellemek istedim bileşen zaten var diyor.bundan önce yaptığın cfwde sorunsuz yüklenmişti.şimdi rof dosyasını parçalamak istemiyorum zaten zor geçiyorum bilgisayara.s(telefondan giriyorum şuan) başka bi çözümü var mi bunun.

QT kurulu mu? eğer kurulu ise sorunun nedeni bu olabilir.

eror repacking firmware operation aborted! böyle hata verdi

nfe'nin olduğu klasörde rofsbuıld.log adlı bi dosya olacak.onu açıp en altında yazanı buraya kopyala yapıştır yapar mısın :)

evet hocam maps i fix ledim sayenizde opera da yazı yazarken çok takılıyor bide önbellegi E ye alma imkanımız var mi destekleriniz için teşekkürler

Sevindim :) opera'nın takılması ram yetersizliği olabilir.veya yazılım telefona oturmamış olabilir..hafıza kartına ve telefona format atıp,opera'yı telefon hafızasına kur.ardından program paketinden ramblowu kurup ram boşaltma yap.önbellek e'ye alınınca sorun çıkmıyor ama net bağlantı hızı düşebiliyor.

mat42

Üye
ben genelde büyük boyutlu sitelere giriyorum o yüzden önbellek büyük olmalı e ye nasıl alabiliriz

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
İlk Defa Sis Paketi Oluşturdum.Browser Belleği 2 Gb,Telefon Belleği 1 Gb.

indirip telefona kurun :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bune anlamadım :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
neyi anlamadın :D

berkeren23

Üye
aynen bu ne ise yarıyor anlamadım :) Evet yüklü dur onu silip tekrar deneyim

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
yukarıdaki linki diyorsanız browser belleğini genişletmeye yarıyor.

berkeren23

Üye
yok olmadı qt yi de kaldırdım işe yaramadı :S

----------Eklendi @ 16:50:08 ---------- Yazıldı @ 16:49:28 ----------

evet onu diyorduk :)

rocky_maraz

Üye
linkten entegre ettiğim halde ovi mapsi çalıştıramadim sorun nedir?

ank_kutay

Üye
En sonunda kurdum paylaşım için teşekkürler

rocky_maraz

Üye
hem bu fw yi kullanmak hemde ovi haritalarin son sürmünü kullanmak istiyorum :) nasıl olacak :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi

rocky_maraz

Üye
Peki ne yapmam gerek ?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Anlatımı gözden geçirip adımları incele.rofs2 dosyalarında karışıklık olmuş olabilir.

rocky_maraz

Üye
ses komutlarınıda aynı yolla entegre ettim o sorunsuz çalışıyor ama haritalar çalışmıyor tekrar deneyip sonucu yazacağım teşekkürler

ank_kutay

Üye
ses komutlarını nasıl entegre edeceğiz

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Maps Entegre İşlemindeki Adımları Uygulayacaksınız.Sadece Atacağınız Dosyalar Maps'e değil de ses komutlarına ait olacak :)

@rocky_maraz bekliyorum.

ank_kutay

Üye
ovi mapsi entegre ettim fakat ses komutlarını entegre etmeden kurdum şimdi yeniden mi kurmam gerek

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle.

ank_kutay

Üye
:( tekrar kurmam artık eline sağlık güzel olmuş ovi magaza yok birde ofis programları olsaydı güzel olacakmıştı

Üst Alt