[Kendi Xperience'ını Yap!] Xperience™ Final! Speed Edition Yayında! !!75 MB RAM!!

Sponsorlu Bağlantılar

ank_kutay

Üye
Searching
for phone…NOT Found!!! yazıyor ne yapmalıyım

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
başka bir usb girişi deneyin

mat42

Üye
hocam maps ın rof2 ye atılmış halini yayınlayacak mısınız bunu yüklesek haritalarda sıkıntı olur mu ?

fLuke!

fLuke!

Üye
5800'a bu CFW'yi yüklesek sonra tekrar C6 CFW'lerine dönebilir miyiz?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Bak Yapabilirsen Ben Sana Anlatayım;

burdan nfe'yi indirip masaüstüne çıkarıyorsun.

nfe'yi açıyorsun ve open file yazan yere tıklıyorsun.

sonra rofs2 dosyasını seçiyorsun.

ardından extract butonuna tıklıyorsun.

sol alt köşede done! ready for cooking yazana kadar bekliyorsun.

yazdıktan sonra maps fixi'nin arşivdeki dosyaların tümünü seçip nfe'ye sürüklüyorsun.
transfer bittiğinde rebuild butonuna tıklıyorsun.

ardından rofs2'nin klasöründe sonunda _reBuilt yazan bi daha dosya oluşacak.Diğer Dosyayı Siliyorsun
sonunda rebuilt yazan dosyadan _rebuilt yazısını siliyorsun ve flashlıyorsun :)

mat42

Üye
deneyelim bi :)

ank_kutay

Üye
cfw yükledim alt alta 2 tane done yazdıktan sonra telefonum kendiliginden açılıp kapanmaya başladı telefonum açılmıyor :( ne yapmalıyım yardım edin

mat42

Üye
hocam cfw yi kurdum :) çok teşekkür ediyorum
güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ya ben sana ne diyim ya, harita ikonu değiştir dedik haritaları sildin:hmmmBu 92 mblık rofs nasıl 100 e çıktı 20 saatte.Üstelik mapsi de silmişsin

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ya gözünü seviyim bi ikonu sorun yapıyosun kardeş :D rofs2'de bi değişiklik yok ki.ayrıca link olarak verdiğim maps en hızlı olandır.her şey tamam bi ikonumuz n8 olsun çok mu belli Allah'ını seversen :D

@mat_42 mapsi yaptın sanırım :) güle güle kullan

@ank_kutay flash atarken yanlıp bişeyşer yapmışın.

ank_kutay

Üye
anna ikonu flash attım kuruldu ama bunu deniyecem

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
umarım telefonuna kurulur :)

ank_kutay

Üye
inşallah bu haritayı nasıl yapacam ben bu iste yeniyim dün ilk flash mı attım samsung widget ile n8 duvar kağıtlarını indirmesem olur mu

berkeren23

Üye
başkan ya müzik çaları güncellemek istedim bileşen zaten var diyor.bundan önce yaptığın cfwde sorunsuz yüklenmişti.şimdi rof dosyasını parçalamak istemiyorum zaten zor geçiyorum bilgisayara.s(telefondan giriyorum şuan) başka bi çözümü var mi bunun.

rocky_maraz

Üye
Evet aynı problemden müzdaribim müzik çalar güncellemesi dahili bileşen hatası veriyor illa rofs2 ye kendimiz mi atıcaz? eğer öyle ise güncel müzik çalar dosyalarını nerden bulucaz :hmmm

ank_kutay

Üye
Bak Yapabilirsen Ben Sana Anlatayım;

burdan nfe'yi indirip masaüstüne çıkarıyorsun.

nfe'yi açıyorsun ve open file yazan yere tıklıyorsun.

sonra rofs2 dosyasını seçiyorsun.

ardından extract butonuna tıklıyorsun.

sol alt köşede done! ready for cooking yazana kadar bekliyorsun.

yazdıktan sonra maps fixi'nin arşivdeki dosyaların tümünü seçip nfe'ye sürüklüyorsun.
transfer bittiğinde rebuild butonuna tıklıyorsun.

ardından rofs2'nin klasöründe sonunda _reBuilt yazan bi daha dosya oluşacak.Diğer Dosyayı Siliyorsun
sonunda rebuilt yazan dosyadan _rebuilt yazısını siliyorsun ve flashlıyorsun :)

eror repacking firmware operation aborted! böyle hata verdi

mat42

Üye
ya gözünü seviyim bi ikonu sorun yapıyosun kardeş :D rofs2'de bi değişiklik yok ki.ayrıca link olarak verdiğim maps en hızlı olandır.her şey tamam bi ikonumuz n8 olsun çok mu belli Allah'ını seversen :D

@mat_42 mapsi yaptın sanırım :) güle güle kullan

@ank_kutay flash atarken yanlıp bişeyşer yapmışın.
evet hocam maps i fix ledim sayenizde opera da yazı yazarken çok takılıyor bide önbellegi E ye alma imkanımız var mi destekleriniz için teşekkürler

Üst Alt