Kendi Menü Düzeninizi Oluşturun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Menü Düzeninizi Oluşturun
Telefon Menüsünde Kendi Klasör Düzenini Oluşturma;

Menüdeki klasörlerin isimlerini değiştirmek istiyorsak Telefondan yeniden isimlendiriyoruz.

Klasör Konumlandırmak istiyorsak istediğimiz Klasörleri istediğimiz yere taşıyoruz.

İstediğimiz Bütün Menü Düzenlerini Tamamladıktan Sonra:

Telefonun Hafızasından; "C:\private\200113dd\content" klasöründen "matrixmenudata.xml" Dosyasını Bilgisayar'a Gönderiyoruz. Yazılımın içine "private\200113dd\content" Klasörüne Yerleştiriyoruz (Oradaki ile Değiştiriyoruz).

Artık Telefonda Format Sonrası Daima İstediğimiz Menü Düzeni oluşmuş oluyor.

"matrixmenudata.xml" Dosyasını Telefondan Alıp Bilgisayara Göndermek için "Xplore" Programı Size Yardımcı Olacaktır.

Telefon Menüsünde ki Klasör İsimlerini Düzenlemek;

rofs2/private/200113DD/content/XX/matrixmenudata.dtd -> "XX = ülke kodu" (Türkiye için 14)

Notepad ile açtıktan sonra klasörlerin isimlerini göreceksiniz. Bunları burada değiştirip kaydediyoruz.

Örnek Resim:

D.N: Yardımlarından Dolayı Üstad, Rambo_FT'ye Çok Teşekkür Ederim.

İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teşekkürler Pesimist :oke: Bilmeyenlerin işine çok yarayacak. OFW'de şöyle yapmaları gerekiyor:

Orjinal FW'de klasör ve dosya isimleri farklı çünkü.

Benim ve Pesimist'in anlattıklarını aynen yapacaksın. Yalnız denilenleri ROFS2\private\101F4CD2\Content\appshelldata.xml dosyası için yapman gerekiyor. Fark bu :oke:

• Beğen
Tepkiler: sedatsedat ve Pesimistt5
dj_onur

dj_onur

Üye
kardes cok süper paylasım olmus elıne saglık gercekten :)

dj_onur

dj_onur

Üye
peki kardes ben baktım cfw de de ofw de de private klasoru bos gorunuyor rom patcher mı kullanacaz ki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Rompatcher ile open4all yamasını etkinleştir, sonra xplore ayarlarına gir, çıkan ilk 4 kutucuğu işaretle ve geri çık. Böylece tüm sistem dosya ve klasörleri görünecek.

Başka bir konuda tüm çözümler mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
dj_onur

dj_onur

Üye
he walla ben o proyu kullanmıyorum pekı bu z yi görür mü

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
kardeş teşekür ler bunu cok arardım

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
kardeş teşekür ler bunu cok arardım

Ben Teşekkür Ederim.

----------Eklendi @ 23:28:42 ---------- Yazıldı @ 23:23:31 ----------

peki kardes ben baktım cfw de de ofw de de private klasoru bos gorunuyor rom patcher mı kullanacaz ki

Ben RomPatcher Programını Hiç Kullanmadım Açıkçası ama Konu İçerisinde ki "Telefon Menüsünde Kendi Klasör Düzenini Oluşturma" Bölümünü Bende Uyguladım. Konuya Xplore Ekliyorum Bir Tane. İçerisinde ".sis .sisx" Dosyaları var (2 Tane Kurulum Dosyası Yani). Programı Kurarken Önce; X-plore V.1.52 S60v3+v5 , Sonrada; X-plore V.1.52- For Hacked System Dosyalarını Yükleyeceksin ve Menüye 2 Tane Simgesi Gelecek Programın. İstediğine Girebilirsin.

D.N: Söylemişken Tekrar Deniyim Dedim ve Programı Kurdum, Baktım. Klasör İçeriği Görünüyor.

(Diğer Sistem Klasörleri için Değil Bu Anlatımım. Sadece "matrixmenudata.xml" Dosyasını Göremiyorsan Bu Yöntemle Sorununu Halledebilirsin. Diğer Sistem Klasörlerini Görebilmek için Üstad, Rambo_FT'nin Yorumunda ki "xplore ayarlarına gir, çıkan ilk 4 kutucuğu işaretle ve geri çık. Böylece tüm sistem dosya ve klasörleri görünecek." Kısmını Uygulaman Yeterli Olacak. Rom Patcher'a Gerek Yok Bu Xplore'yi Yüklersen...)

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
kardeşim bullutut ismini nerde deyişiliyor bi bilgin varmı bizide bilgi lendirsen şimdiden teşkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ROFS2\private\100069CC\DefaultBTReg.ini dosyasını düzenle.

DeviceName = buraya ismi yaz

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
teşekür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt