' KalendeR '
Üye
-
Konu Sahibi
-
O yobazların da ne kadar Müslüman oldukları belli!
Ya valla konuşmicam konuşursam ceza alcam çünkü! Çok ağır konuşucam! Tutuyorum kendimi..
İnsanlar ibadetlerini nerede yapacak peki?Birde neden atatürkçü eğitim diyorsunki...bu ülkede benim bildiğim MİLLİ EĞİTİM var.Adıda atatürkçü eğitim bakanlığı değil,milli eğitim bakanlığıdır.sultan";1658724' Alıntı:ya konu nreye taşınıyosa bana da söyleyin.Ben de bunun mücadelesini çok veriyorum halen. Misal bizim okulun altı mescit. O kadar diyorum kamu yerinde mescit olmaz atatürkçü eğitime aykırı diye
Arkadaşım din alimleri bunu böyle demiyor,içkide,kumarda,faizde haramdır diyor.....ozaman, atıyorum.. 1000 tl.lik poker haram,10 tl.lik poker helal mı olacak,yada faiz %75 olursa haram ama %10 olursa helal mı olacak.bunun ölçüsünü kim belirleyecek.adam 2 kadeh rakı içecek 3.yü içerken "bu kadehten sonrası acaba harammı helal mı" diye düşünüp duracak.lütfen mantıklı olalım.bilmediğimiz konularda fazla ahkam kesmeyelim dimi?sultan";1659158' Alıntı:dediklerine katılıyorum ama katılmadığım bir nokta var. Kuranın içki ile olan bölümü çünkü kuran şöyle der. Üzüm den çok güzel bir içki yaparsınız ama fazlası haramdır.çünkü zarar verir ve zarar veren her şey haramdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?