kedi ,yılan ,hamster ,kaplunbağa ,iguana ' mm

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
ooo sen seviyosun gene benim dayım koyu yeşil ile siyah renk arası bi yılan getirdi eve küçük bişey üstüme attı bende aldım yılanı yere fırlattım odaya kaçtım kitledim kapıyı altınada kıyafetleri tıktım geri götürene kadar orda kaldım xD

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

futbol123

futbol123

Üye
evde kavga olmaz olurmu bütün gün birbirlerini yiyiyolar şimdi bide köpek aldık pekingese cinsinde :D ama en çok sorunu kedi yapıyo ... kedi köpeğe saldırıyo tıslıyo köpek bana kaçıyo... kedi gidipp iguanayı parmaklıyo o ona kuyruk vuruyo kavga ediyolar ... yılanın zaten aklı hep hamsterde bi gün kaçsamda yesem şunu diye... kedi yine gidiyo kaplumbağaları rahatsız ediyo ...su kabında okadar su olmasına rağmen yeni küçük kaplumbağam var gidip onun kabındaki suyu içiyo ona verdiğim yemekleri yiyiyo suyun içinden :ehe gün böyle geçip gidiyo onlar için ...hayat onlara güzel :)

AYRİYETTEEEENNN pitonlar çok büyüdükleri için vermek zorundayım babam... tamam hevesimi alcam diye ikna ettin baska bi tane daha almana izin vermiyorum aldın işte hevesini ver gitsin demişti... günlerce yeni corn snake ( pek fazla büyümüyo 1 metre filan oluyo ) almak için dökmediğim dil girmediğim trip kalmadı en sonunda ikna ettim çok mutluyummmm

şimdi teraryumu hazırlık aşamasında yeniliyorum.... bir buçuk aya kalmaz hazırlıklar tamam olur...... CORN SNAKE mm geliyoo :D :D :D :alkis :alkis :alkis
işte hayvan sevgisi buna derim ben (ama biraz Aşırı bir sevgi var :D) ama yılanı ver bir yere pek güzel hayvan değil onun yerine maymun alabilirsin dalga gecmiyorum internette baktım 150tl ye bile var çok tatlılar türü örümcek maymun

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
evet örümcek maymunlar var nette ama harbi şirin oluyolar :ehe

----------Eklendi @ 23:28:44 ---------- Yazıldı @ 22:48:03 ----------

insanlarımı ısırmıyo yoksa sizi tanıdıgı içinmi ısırmıyo

eç038

eç038

Üye
aman Allah'ım !! bunlar ne yahu :ehe:ehe

----------Eklendi @ 00:01:46 ---------- Yazıldı @ 00:00:39 ----------

yok yok pitonlar ısırmaz ... aç bırakırsan yemek olarak seni boğar okadarcık :) ( tabi büyükse ) afacan arada bi parmağımı sarıp sarmalıyo ama daha gücü yetmiyo çok sıkmaya ablası :)

onun gücü yetse neler yapar bilion mu ?? :D :D

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
koparır belinden gücü yetse :D

futbol123

futbol123

Üye
evet örümcek maymunlar var nette ama harbi şirin oluyolar :ehe

----------Eklendi @ 23:28:44 ---------- Yazıldı @ 22:48:03 ----------

insanlarımı ısırmıyo yoksa sizi tanıdıgı içinmi ısırmıyo

anlamadım?

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
işte hayvan sevgisi buna derim ben (ama biraz Aşırı bir sevgi var :D) ama yılanı ver bir yere pek güzel hayvan değil onun yerine maymun alabilirsin dalga gecmiyorum internette baktım 150tl ye bile var çok tatlılar türü örümcek maymun

evet annem çok istiyo maymun almak bakalım kısmetse oda olur ama yılandan vazgecmem :ehe:ehe

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
bizim evde bu hayvancıklar olsa annem dahil kimse eve adımını atamaz :D

lolaman

lolaman

Üye
Ebuşa dedim 2. cümleyi yılan insanları ısırmıyomu yoksa sizi tanıdıgı içinmi ısırmıyo diye

enkazcı

Üye
bu ne ya çok gelmezmi

xpity

Üye
Bu iguanalar belirli bir sıcaklıkta yaşamıyorlarmıydı? Ben mi yanlış biliyorum yoksa.. Keşke benimde bukalemunum olsaydı her renge sokardım :))

y n s c n

y n s c n

Üye
Kedine aşık oldum, yavrusu felan varmı acep :hmmm

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
Bu iguanalar belirli bir sıcaklıkta yaşamıyorlarmıydı? Ben mi yanlış biliyorum yoksa.. Keşke benimde bukalemunum olsaydı her renge sokardım :))

evvet sıcaklık bide güneş ışığı çok önemli ... teraryum sıcak olmadığında yemek bile yemiyo sıcak olmadan sindiremiyo yiyecekleri filan... 250 W ampul aldım teraryumun dışına takıyorum teraryum hamam gibi oluyo :) UVB lambasıda aldım oda güneş ışığını karşılıyo :)
bukalemun beslemek daha kolay tabi canlı yem konusunda sıkıntı çekmiceğine inanıyosan :)

Kedine aşık oldum, yavrusu felan varmı acep :hmmm

malesef daha torun göremedik :/// diğer kedilerden korkuyodu ...şimdi biraz alışmaya başladı dişi kedilerin kuyruklarıyla oynuyo yakalamaya çalışıyo filan :kotu:

y n s c n

y n s c n

Üye
Fazla yavru olursa alabilirim :)

• Beğen
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
kedi,iguana iyide diğerleri ne bilim ben hayatta beslemem :ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
evvet sıcaklık bide güneş ışığı çok önemli ... teraryum sıcak olmadığında yemek bile yemiyo sıcak olmadan sindiremiyo yiyecekleri filan... 250 W ampul aldım teraryumun dışına takıyorum teraryum hamam gibi oluyo :) UVB lambasıda aldım oda güneş ışığını karşılıyo :)
bukalemun beslemek daha kolay tabi canlı yem konusunda sıkıntı çekmiceğine inanıyosan :)

malesef daha torun göremedik :/// diğer kedilerden korkuyodu ...şimdi biraz alışmaya başladı dişi kedilerin kuyruklarıyla oynuyo yakalamaya çalışıyo filan :kotu:

250w ampul çok fazla elektrik harcar 35w lık bir kelem havya daha ekonomik olur

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ebuş... Bu hayvanları senmi besliyorsun ne bu yahu hayvanat bahçesi gibi ben o eve girmem valla

• Beğen
..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
ebuş o yılan ne öyle ya :aman2: diğerleri hadi neyse de ,ilginç :)

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
ebuş... Bu hayvanları senmi besliyorsun ne bu yahu hayvanat bahçesi gibi ben o eve girmem valla

şimdi listeye bir köpek bide yeni minik bi kaplumbağa eklendi inşallah bide mısır yılanı eklenicekk :aha:

Üst Alt