işte hayvan sevgisi buna derim ben (ama biraz Aşırı bir sevgi varevde kavga olmaz olurmu bütün gün birbirlerini yiyiyolar şimdi bide köpek aldık pekingese cinsindeama en çok sorunu kedi yapıyo ... kedi köpeğe saldırıyo tıslıyo köpek bana kaçıyo... kedi gidipp iguanayı parmaklıyo o ona kuyruk vuruyo kavga ediyolar ... yılanın zaten aklı hep hamsterde bi gün kaçsamda yesem şunu diye... kedi yine gidiyo kaplumbağaları rahatsız ediyo ...su kabında okadar su olmasına rağmen yeni küçük kaplumbağam var gidip onun kabındaki suyu içiyo ona verdiğim yemekleri yiyiyo suyun içinden
gün böyle geçip gidiyo onlar için ...hayat onlara güzel
AYRİYETTEEEENNN pitonlar çok büyüdükleri için vermek zorundayım babam... tamam hevesimi alcam diye ikna ettin baska bi tane daha almana izin vermiyorum aldın işte hevesini ver gitsin demişti... günlerce yeni corn snake ( pek fazla büyümüyo 1 metre filan oluyo ) almak için dökmediğim dil girmediğim trip kalmadı en sonunda ikna ettim çok mutluyummmm
şimdi teraryumu hazırlık aşamasında yeniliyorum.... bir buçuk aya kalmaz hazırlıklar tamam olur...... CORN SNAKE mm geliyoo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) ama yılanı ver bir yere pek güzel hayvan değil onun yerine maymun alabilirsin dalga gecmiyorum internette baktım 150tl ye bile var çok tatlılar türü örümcek maymun

yok yok pitonlar ısırmaz ... aç bırakırsan yemek olarak seni boğar okadarcık( tabi büyükse ) afacan arada bi parmağımı sarıp sarmalıyo ama daha gücü yetmiyo çok sıkmaya ablası
![]()

evet örümcek maymunlar var nette ama harbi şirin oluyolar
----------Eklendi @ 23:28:44 ---------- Yazıldı @ 22:48:03 ----------
insanlarımı ısırmıyo yoksa sizi tanıdıgı içinmi ısırmıyo
işte hayvan sevgisi buna derim ben (ama biraz Aşırı bir sevgi var) ama yılanı ver bir yere pek güzel hayvan değil onun yerine maymun alabilirsin dalga gecmiyorum internette baktım 150tl ye bile var çok tatlılar türü örümcek maymun

Bu iguanalar belirli bir sıcaklıkta yaşamıyorlarmıydı? Ben mi yanlış biliyorum yoksa.. Keşke benimde bukalemunum olsaydı her renge sokardım)
UVB lambasıda aldım oda güneş ışığını karşılıyo 

Kedine aşık oldum, yavrusu felan varmı acep![]()
evvet sıcaklık bide güneş ışığı çok önemli ... teraryum sıcak olmadığında yemek bile yemiyo sıcak olmadan sindiremiyo yiyecekleri filan... 250 W ampul aldım teraryumun dışına takıyorum teraryum hamam gibi oluyoUVB lambasıda aldım oda güneş ışığını karşılıyo
bukalemun beslemek daha kolay tabi canlı yem konusunda sıkıntı çekmiceğine inanıyosan
malesef daha torun göremedik :/// diğer kedilerden korkuyodu ...şimdi biraz alışmaya başladı dişi kedilerin kuyruklarıyla oynuyo yakalamaya çalışıyo filan![]()
250w ampul çok fazla elektrik harcar 35w lık bir kelem havya daha ekonomik olur
vur dedim öldürmüş 
ebuş... Bu hayvanları senmi besliyorsun ne bu yahu hayvanat bahçesi gibi ben o eve girmem valla