CoDeYs
Üye
zaman geçiyor işte ayrı ayrı ilgilenirken zaten amacıda o değilmi sevgi ve zaman geçirmek merakta var tabi![]()

zaman geçiyor işte ayrı ayrı ilgilenirken zaten amacıda o değilmi sevgi ve zaman geçirmek merakta var tabi![]()

Hadi yılanı geçtim iguana lazım ondan bulmak zor![]()
bundan önceki iguanam böyle değildi
bide elimi ısırıp kendine doğru çekiyo kopartıcak elimi hayvan 

yılann mı? kız gece kacar falan aman tanrım onla ben aynı ewde kalmm kı

yılann mı? kız gece kacar falan aman tanrım onla ben aynı ewde kalmm kı
sevmesi çok güzel oluyo 3 saniyede bir çatallı dilini çıkartmasına bayılıyorum hele
ama büyüyünce mecbur ayrılmak zorundasın 
oda seninle aynı evde kalmaz:

ıyy bıkere dıkundum yılan sogukk urpertıcı bı hayvab daha buyumesını mı beklıyon at gıtsın kız sokar falan allh korusun ya
( tabi büyükse ) afacan arada bi parmağımı sarıp sarmalıyo ama daha gücü yetmiyo çok sıkmaya ablası 
ama en çok sorunu kedi yapıyo ... kedi köpeğe saldırıyo tıslıyo köpek bana kaçıyo... kedi gidipp iguanayı parmaklıyo o ona kuyruk vuruyo kavga ediyolar ... yılanın zaten aklı hep hamsterde bi gün kaçsamda yesem şunu diye... kedi yine gidiyo kaplumbağaları rahatsız ediyo ...su kabında okadar su olmasına rağmen yeni küçük kaplumbağam var gidip onun kabındaki suyu içiyo ona verdiğim yemekleri yiyiyo suyun içinden
gün böyle geçip gidiyo onlar için ...hayat onlara güzel 

Sen orda onları izlerken bayağı eğleniyor olmalısınözendim şimdi ama valla evdekiler kediye zor tamam dedi bu kadar hayvan alsam benimle birlikte hepsini kapının önüne koyarlar
![]()
didişip duruyolar küçük çocuklar gibi.... 

yılan ısırmıyomu seni