kedi ,yılan ,hamster ,kaplunbağa ,iguana ' mm

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
Hareket yapma :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:naughty:

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
Hadi yılanı geçtim iguana lazım ondan bulmak zor :ehe

buralarda bulmak kolayda evcil olanını bulmak zor alalı kaç ay oldu haaala alıştıramadım... kuyruğuyla kırbaç gibi vurup testere gibi dişlerini bi geçiriyo ellerime :ağlarım: bundan önceki iguanam böyle değildi :bilmm bide elimi ısırıp kendine doğru çekiyo kopartıcak elimi hayvan :ehe:ehe:ehe

technochick

technochick

Üye
Yılan besliyor musun gerçekten :D:D

pelın_

yılann mı? kız gece kacar falan aman tanrım onla ben aynı ewde kalmm kı

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
yılann mı? kız gece kacar falan aman tanrım onla ben aynı ewde kalmm kı

neden kalamicaksın ya gerçekten çok güzel vıcık vıcık nemli derisi var :ehe sevmesi çok güzel oluyo 3 saniyede bir çatallı dilini çıkartmasına bayılıyorum hele :) ama büyüyünce mecbur ayrılmak zorundasın :ağlarım:

----------Eklendi @ 01:30:50 ---------- Yazıldı @ 01:29:55 ----------

oda seninle aynı evde kalmaz :ehe:

:ehe:ehe:ehe

pelın_

ıyy bıkere dıkundum yılan sogukk urpertıcı bı hayvab daha buyumesını mı beklıyon at gıtsın kız sokar falan allh korusun ya

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
ıyy bıkere dıkundum yılan sogukk urpertıcı bı hayvab daha buyumesını mı beklıyon at gıtsın kız sokar falan allh korusun ya

yok yok pitonlar ısırmaz ... aç bırakırsan yemek olarak seni boğar okadarcık :) ( tabi büyükse ) afacan arada bi parmağımı sarıp sarmalıyo ama daha gücü yetmiyo çok sıkmaya ablası :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hepsi çok tatlı yılan hariç (h)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:aman2::aman2::aman2:

lolaman

lolaman

Üye
Allah'ını seversen o yılana nasıl dokunuyosun korkmuyomusun ısıracak diye.Ama iguana çok tatlı:oke: .Diğerleri ztn çok şirin diyecek sözüm yok....

• Beğen
Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
ebuş, bu hayvanlar seni boğmaya çalışmıyor mu :)

• Beğen
technoblue

technoblue

Üye
iguana dahil hepsini bi nebze anlarım da yılan nedir yaa..

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
evde kavga cikmiyormu hepside birbirine zit hayvanlar :) yilani sevmiyorum soguk hayvan

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
evde kavga olmaz olurmu bütün gün birbirlerini yiyiyolar şimdi bide köpek aldık pekingese cinsinde :D ama en çok sorunu kedi yapıyo ... kedi köpeğe saldırıyo tıslıyo köpek bana kaçıyo... kedi gidipp iguanayı parmaklıyo o ona kuyruk vuruyo kavga ediyolar ... yılanın zaten aklı hep hamsterde bi gün kaçsamda yesem şunu diye... kedi yine gidiyo kaplumbağaları rahatsız ediyo ...su kabında okadar su olmasına rağmen yeni küçük kaplumbağam var gidip onun kabındaki suyu içiyo ona verdiğim yemekleri yiyiyo suyun içinden :ehe gün böyle geçip gidiyo onlar için ...hayat onlara güzel :)

AYRİYETTEEEENNN pitonlar çok büyüdükleri için vermek zorundayım babam... tamam hevesimi alcam diye ikna ettin baska bi tane daha almana izin vermiyorum aldın işte hevesini ver gitsin demişti... günlerce yeni corn snake ( pek fazla büyümüyo 1 metre filan oluyo ) almak için dökmediğim dil girmediğim trip kalmadı en sonunda ikna ettim çok mutluyummmm

şimdi teraryumu hazırlık aşamasında yeniliyorum.... bir buçuk aya kalmaz hazırlıklar tamam olur...... CORN SNAKE mm geliyoo :D :D :D :alkis :alkis :alkis

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Sen orda onları izlerken bayağı eğleniyor olmalısın :) özendim şimdi ama valla evdekiler kediye zor tamam dedi bu kadar hayvan alsam benimle birlikte hepsini kapının önüne koyarlar :):)

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
yılan ısırmıyomu seni

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
Sen orda onları izlerken bayağı eğleniyor olmalısın :) özendim şimdi ama valla evdekiler kediye zor tamam dedi bu kadar hayvan alsam benimle birlikte hepsini kapının önüne koyarlar :):)

hehe onları izlemek keyif veriyo bana :) didişip duruyolar küçük çocuklar gibi....

ayriyetten yılanı ilk başta kabul etmedi babam aşırı tiskindiğini söyledi gitgide delirdiğimi normal bi insanın böyle isteklerde bulunmicağını söyledi :angry:
bende fırsattan istifade madem normal olmadığımı düşünüyo, şunu Anormal bi şekilde tehdit ediyim dedim :dry:
ya yılan alırım yada beni kaybedersin bidaha göremiceğin biyere giderim dedim birnevi öldürürüm kendimi uleyyyn dermiş gibi oldu:ehe
sonuç ise artık bi yılanım var :naughty:

----------Eklendi @ 02:40:18 ---------- Yazıldı @ 02:38:06 ----------

yılan ısırmıyomu seni

yok hiç ısırmadı ama yeni alıcağım yılanın ısırıp ısırmicanı bilemicem ( ısırmaz diyolar ama ? ) ısırsa bile no problem severim vahşi hayvanları :ehe

Üst Alt