kedi ,yılan ,hamster ,kaplunbağa ,iguana ' mm

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
Ööööööö :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Yılan güzel :)

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
zaza

zaza

Üye
o yılanın yavrusu falan yokmu bide o iguana varsa gönder ben burada evcilleri bylamadım maymundan başka :ehe

zaza

zaza

Üye
Güzeldir tabi yılan sevilmezmi:ehe

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

Revengeful

Emekli Yönetici
Koynuna alıp yatacan geceleri :ehe

zaza

zaza

Üye
Yani ben çok severimde tarladakiler pek evcil değil fırsatçılar her anda ısırmaya kalkıyor eğer yakalarsam birini diğerlerine ibret olsun diye derisini yüzücem :ehe

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Benim Dayım'da Teyzem'de tutar kavanoza koyarlardı boz yılanı kara yılanı nasıl bir hobidir anlamadım gitti evlerinde piton besleyen yine var yılanın küçüğüde sinsi büyüğüde ne zaman ne yapacağı belli olmaz :D

--------------- Ekleme ---------------

Koynuna alıp yatacan geceleri :ehe

O kadarda değil :kop:

zaza

zaza

Üye
Bizim burada anca köylerde bulunur ama sadece yazın kışın çıkmak lstemiyorlar :ehe

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bizim köydede kaynıyor helede aşşağı köyde aynı yoldan bi git bide geri dön gel 1 tane yılan yolda 1.90 yatıyor :D:D

zaza

zaza

Üye
Ohhh ohhh ne güzel :ehe

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi

bide sevsen vazgeçemessin :aha:

Yani ben çok severimde tarladakiler pek evcil değil fırsatçılar her anda ısırmaya kalkıyor eğer yakalarsam birini diğerlerine ibret olsun diye derisini yüzücem :ehe

Benim Dayım'da Teyzem'de tutar kavanoza koyarlardı boz yılanı kara yılanı nasıl bir hobidir anlamadım gitti evlerinde piton besleyen yine var yılanın küçüğüde sinsi büyüğüde ne zaman ne yapacağı belli olmaz :D

sokakta görsem 2 metre öteye çekilirim güvenemem bişey yapar filan allah korusun :D :D örümcekler içinde geçerli mesela tarantula besledim elim kadar yine olsa yine beslerim :ehe ama sokakta gördüğüm 1-2 cmlik siyah örümcekleri alamam elime ... birazda güven meselesii :D piton mesela hayatta ısırmaz... sadece aç olduğu zaman boğar ... aç bırakmassan bi problem yok demektir :ehe

zaza

zaza

Üye
ya aç kalırsa yani unutursan :naughty: merak etme helvan benden fatiha bile okurum :ehe

Sidretül Münteha

Üye
İğrençsinizzz Yaa Yılann Sevilir Mii Abii Yaaa Kafayııı Yicemm Vallaaa
Çokkk Soğukk Biii Hayvann ermkdkgefidgr Offff Kötüü Oldummm :(:(:(:(

zaza

zaza

Üye
çok güzel ya nesi kötü bi yandan şuda var onları kovalayıp seven çocuk genelde cesur olur :naughty:

Sidretül Münteha

Üye
İğrencccccccc Soğukkkk

zaza

zaza

Üye
Bence çok sıcak kanlılar :ehe

Bence çok sıcak kanlılar :ehe

Sidretül Münteha

Üye
Yaa Bii Ölll Gell Yaaaaaaa