KayraBey - Android ve iPhone bölüm yönetici adayı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
KayraBey - Android ve iPhone bölüm yönetici adayı ?
KayraBey, ayın üyesi konularında yönetici olabileceginden bahsedilmisti (bkz: konu) ve ayın üyeliginden sonra android bölümünde yetki verebiliriz demistik, pek çok kisiden ses çıkmasa da, çıkan sesler olumlu yöndeydi. Android bölümüne ek, iphone bölümünde de aktif olabilecegini düşünüyorum, iki bölüm için de yönetici adayı olması konusunda kendisiyle iletisime geçtim, fazla vakit kaybetmeyelim.

Siz de görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Revengeful

Emekli Yönetici
Olmalı bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:oke: on numara secim bolum ve sistem ayirt etmeksizin paylaşim yapiyor ve temiz konular aciyor. Bence uygundur v

Revengeful

Emekli Yönetici
Her bölümde de aktif bir üye. Seviyeli birisi.

- - - Eklendi - - -

Yani belki ilerde admin bile olabilecek biri :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Oteki konuda da soylemistim hatta belki en cok ben soylemisimdir :) Kisiligi duzgun moderator olmaya aday biri..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kayrabey in maşallahı var gerçekten . Hayırlı bir tercih olacağını düşünüyorum . :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şimdiden hayırlı olsun diyorum, eksikleri varsada tamamlarız, aktif ve yöneticilik konusunda iyi olacağını düşünüyorum.

Tuba

Tuba

Üye
Aktif biri kendisini tanımıyorum iyi yada kötü bişey diyemiyeceğim...Hayırlı olsun...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Kendisinden gelen cevap

KayraBey' Alıntı:
Öncelikle bana karşı olan düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Uygulama paylaşma babında konu açmak gerçekten çok severek yaptığım bir iş.Sanki parayla yapıyormuşum gibi.İşyerinde yasak olmasına rağmen nete giriyor ve konu açıyorum o kadar ki yani :)

Beni test moderatörü olarak görmek istemeniz bile şahsımı inanılmaz derecede sevindirdi.Fakat bazı açıklamaları da yapmak zorundayım.

1) Mutlaka hergün siteye giremeyebilirim.(Bazen aile içi özel durumlardan dolayı bilgisayar başına geçemiyorum.Hiç olmadı tapatalk ile girip konularıma yazılan mesaj yada bana atılan özel mesaj var mı diye bakmaya özen gösteriyorum)

2) Heves konusun da ise yukarıda da belirttiğim gibi paylaşım hevesim oldukça yüksek.Açtığım 600'e yakın konuyu hala takip etmekte ve güncellemek için çaba sarfetmekteyim.Bölüm ve konu düzenine çok önem veririm.Titizim biraz elimde değil.

3) Hiçbir forumda daha önce yönetici olmadım.Heleki milyonlarca üyesi olan bir forumda bu işi ne kadar kıvırabilirim bilemiyorum.Aslında önce test edileceğim için bunun altından kalkıp kalkamayacağımı da hep beraber görürüz.

Teklifinizi büyük bir memnuniyetle kabul ediyorum.Allah utandırmasın inşallah.Maxicep ailesine yakışır, tarafsız bir yönetim sergilemeye çalışacağım.Bundan emin olabilirsiniz.

minoo

minoo

Üye
Yalniz baba bi cevap vermis. Kendisini tanimasam da sirf su verdigi cevaptan sonra ben evet derim yani. Hayirli olsun, iyi bir tercihe benziyor.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hayırlı olsun gayet iyi bir secim ve yerinde

'Şeref'

Emekli Yönetici
Umarım arkadaşın test süreci bitmemiştir baya geç kaldım :ehe Ama çok doğru seçim bencede.:D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yarbay mı olacakmış :hmmm acaba.
Birazda böyle terslermiş gibi laf sokarcasına bir yorum olmuş sanki.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
O her bölüme yazar art niyet olduğunu sanmıyorum ama kendi bölümünün dışında çokça takılıyor : )

Tuba

Tuba

Üye
O her bölüme yazar art niyet olduğunu sanmıyorum ama kendi bölümünün dışında çokça takılıyor : )

Anıl takılsın ama düzgün yorumlar yapsın yönetici adayı şimdiden taraf tutarsa yandık...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
http://www.maxicep.com/iphone-oyun/cytus-v2-0-0-a-679844.html#post5089702

Burda da benim onayladığım konuya tekrardan teşekkürler yazmış :)

Güzel bir dille anlatırsak anlayacaktır diye düşünüyorum..
Tarafsız olması gerektiğini de anlaması lazım..

Bu gibi şeyler için şu anda test mod zaten. Uyarırız kavrarsa yönetime dahil olur. Yok kavrayamazsa rütbeyi de kavrayamaz :)

Bunların dışında ben memnunum kendisinden :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kendisinin kotu niyetli oldugunu duşunmuyorum ama bazen ayari bozuluyor mustafa bazi şeyleri anlatirsa sorun kalmayacaktir.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt