KayraBey - Android ve iPhone bölüm yönetici adayı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Özelden birşeyler anlattım aslında burda yazılanlara göre pek ciddi bir sıkıntı göremedim bunları düzeltebileceğini düşünüyorum.

Açıklamalarıma göre geri dönüşü gelsin konuya aktarayım.

Tuba

Tuba

Üye
bir konu vardı site hakkında bölümünde ama bulamadım.

Her mesaja teşekkürler yazan moderatör "teşekkürler" gibi birşeydi.

O konuyu bulan varsa bi okutalım kendisine bugün şikayet geldi hakkında

http://www.maxicep.com/android-genel-destek/blood-and-glory-galaxy-gio-662224.html
Bu konuya teşekkürler yazmış :)
benim hakkımda açılmıştı ama ne alaka anlamadım :hmmm

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/moderator-sikayet-edebiliyor-muyuz-623567.html

Tuba

Tuba

Üye
Benim yazdığım teşekkürler konuyu onayladıktan sonra üste çıkması için konu onayından sonra benim bildiğim tüm modlar teşekkür yazar ben o şekilde gördüm ve modlarda bana bu şekilde öğretti zaten...

aynı konudan bahsetmiyoruz sanırım çünkü bu konuya bakmışsın zaten
:hmmm

Ekli dosyalar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Yok abla ararken o konuya da baktım değil o..

Ya hatta sanırım Praetor uyarmıştı bu odada eski konulardan birindeydi.
Moderatörlerden birine adamın teki konu açmış, sürekli teşekkürler yazıyor mesajlara diye ama bakmışlar kendisinin son mesajlarının hepsi teşekkürler şeklindeymiş falan konu kapanmış.

Her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz olayı lehimize çeviremeyebiliriz teşekkürler yazarken ölçülü olun deniyordu.

Tuba

Tuba

Üye
Yok abla ararken o konuya da baktım değil o..

Ya hatta sanırım Praetor uyarmıştı bu odada eski konulardan birindeydi.
Moderatörlerden birine adamın teki konu açmış, sürekli teşekkürler yazıyor mesajlara diye ama bakmışlar kendisinin son mesajlarının hepsi teşekkürler şeklindeymiş falan konu kapanmış.

Her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz olayı lehimize çeviremeyebiliriz teşekkürler yazarken ölçülü olun deniyordu.
hmm o olayı bilmiyorum alakasız yerlerde teşekkür yazıyorsa tabi hoş değil ama Reşwan'ın dediği gibi konuda teşekkürü yok ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Yönetici adayı olmadan önce atmış o mesajı. Büyük ihtimalle mesaj kasıyordu o zamanlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet bir kere de wp bolumundeki neredeyse tum paylaşimlara siradan teşekkurler yaziyordu kendisini pm ile uyardim bir daha yapmadi. Galiba benim anladigim boş zamanlarinda aktifligini devam ettirebilmek icin her bolumu gezip teşekkur ediyor. İyi bir arkadaş ama bazi konularda bizim de yardimci olup kendisini kazanmamiz gerekiyor galiba.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, ahmet kardeşimiz 14.07.2012' tarihinde yönetime geçmiş ve bu tarihten önceki eski mesajları görüldükçe şikayet ediliyor bu sıralar, bu durumda arkadaşa baskı yapmadan sadece yol göstermeniz daha uygun olur, misal olarak kendi şikayetine bakması ve kendi şikayetini kapatması gibi bir eylem görüldüğünde kendisine bildirin.
Dün yeteri kadar bir açıklama yaptım geri dönüş olarak bir daha olmayacağını belirtti, ve şunları eklemek istiyorum ahme yeni yeni alışıyor forumda soğutmamak için ona yol gösermek adına takım arkadaşları uyarırsa daha mantıklı olur mesala lütfullah en yakın sensin, senin anlatman onu soğutmaz yada hevesi kaçmaz diyelim fakat ilk zamanlarda sürekli baskı alır ve özellikle admin ler uyarı verirse artık girmek bile istemeyecektir.

http://www.maxicep.com/android-oyun/summitx-snowboaring-sd-dosyalari-666321.html konuda yönetici olmadan önce yazdığı bir mesajı; http://www.maxicep.com/cop-kutusu/temizlik-681126.html şikayet üzeri önce düzeltiyor baktıki olmayacak gibi kendisi siliyor. Bir yönetici kendi mesajına müdahele etmesi , silerek konuda bırakması üyelerin bunu görmesi sizce ne kadar uygun olur yada hoş görülür? bir birimizin eksiklerini tamamlayalım arkadaşlar.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Abi ben en iyi şekilde yol göstermeye çalışıyorum zaten.. Zamanla düzelecektir.

Bir şey yaptığında neden yaptın demek yerine şundan ötürü böyle yapmalıyız diyorum ki hem onu kırmayayım hem de yönetimden soğutmayayım..

İnşallah kazanacağız kendisini kişiliği düzgün birisi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt