Android bölümü yönetici adayı

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android bölümü yönetici adayı
Başlıkta belirttiğim gibi bölümle ilgilenecek bir yönetici gerekiyor,
Bab-ı Umut kendisini tanırsınız, ayın üyesi seçilmiş faydalı konular açmakta ve androidle ilgili alakalı biri, olumsuz yada olumlu bildiğiniz yanlarını konuşalım uygunsa teste alalım arkadaşı.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence güzel tespit bir an heyecan yaptım beni önerirsin diye hayırlısı bu arkadaşa benden tam onay :cool

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
anılbaran

anılbaran

Üye
araştırmak lazım sağlam biriyse olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tanımıyorum ama falso bir durumu olsa çoktan yakalanmıştı. Bence olumlu.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bencede olumlu uygun test olabilir.

ANIL

ANIL

Admin
Konularında bir sıkıntı yok olumlu bakıyorum. Tabi Android bölümü aktif olduğu için konu açmak dışında yönetim işlemlerine ağırlık vermesi lazım.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İhtiyacımız var, uygundur.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ayın üyesi seçilmiş olanlardan çürük çıkan pek olmadı şimdiye kadar :tebessüm:
Test süreci hayırlı olsun şimdiden :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Usta, gerçek adım: Zeyneddin DİLEN

Bab-ı Umut nickimi yapmamın sebebi ise, Oğlumun adının Abdullah Umut olması

Bab-ı kelimesi bizim kürtçede Babası anlamına geldiğinden "Bab-ı Umut" = Umutun Babası anlamında kullanıyorum.

Ücret konusu aklımda bile değil, yapsam bile asla ücret isteyecek değilim. Yanlış anlaşılmasın ama buna ihtiyaç duymam.

Ben maxicep'i sizin gibi değerli insanların arasında olmak istediğim ve maxicepi sevdiğim için giriyorum. Devlet memuru olduğumdan gün boyunca çalışır, yorgun olmadığım zamanlarda da heves olsun diye girerim foruma, fırsat bulduğum zamanlarda da çeviri yapmaya çalışır bitirdiklerimi paylaşırım.

Şimdi ben kabul ediyorum hadi aday yetkili olayım desem, biliyorum yarın öbür gün size ve foruma karşı mahcup olacam. ve yeteri kadar forumda olamayacağımdan forumda, yetkili olduğum işlerimi aksattığım zaman yav biz bunu aday mod yaptık, kendi bölümüne bakmıyor denilecektir.

Teklifiniz bile bana şeref verir, ama, yarın başıma ne geleceğini bildiğim için şu anki konumum, bana yeterli geldiğini düşünüyorum.

Saygılarımı sunar, arz ederim.

Zeyneddin DİLEN

Evet arkadaşlar cevabı sizinde görmenizi istedim, bu ağabeyide tanıdığım için ayrıca memnun oldum. Yeni adaylar kabul edilir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ANIL, asigsasi ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar cevabı sizinde görmenizi istediysem, bu ağabeyide tanıdığım için ayrıca memnun oldum. Yeni adaylar kabul edilir
Dürüst adam canımı istesin veririm Bizim yerimize de tebrik etseydin. Onun gibi insanlar azınlıkta artık...

Emeğine sağlık yine de mustafam @Reşwan

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Reşwan
asigsasi

asigsasi

Üye
benim android bölümü için adayımı herkes biliyor :) kendisi de kabul etmez artık :)
Saygılar

Ozan

Ozan

Admin
Uygundur, bir problemim yok ve görmedim. :oke:

By Burhan konusunda da bir aksiyon alabiliriz bir diğer konuda tartısılıyordu.

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar minoo android alt forum Asus tan yetki almıştır bilginize, kendisi bu işle meşkul olduğundan ilgilene bildiği kadar yardımcı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve OttomaN TigeR