Android Bölümü Yönetici Adayı

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android Bölümü Yönetici Adayı
Merhaba arkadaşlar,
Android bölümüne Metin arkadaşımızı yönetici olarak katmayı düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi kendisi android konusunda gayet bilgili ve bölümde diğer yönetici arkadaşlara yardımcı olabilecek birisi. Karakteri de düzgün. Kendisini zaten 5 yıldır tanırım, güvenim tamdır. Sizin de fikirlerinizi sormak istiyoruz.
https://www.maxicep.com/forum/members/shs.1076852/

@Yönetici

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
benden onay var :)

asigsasi

asigsasi

Üye
android bölümü için ben Bahadır derim

kimsenin Bahadır kadar bilgisi olduğunu düşünmüyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bahadır android konusunda iyi fakat önceden yaşanan olaylardan dolayı yönetici olması için sıcak bakmıyoruz.

asigsasi

asigsasi

Üye
Bahadır android konusunda iyi fakat önceden yaşanan olaylardan dolayı yönetici olması için sıcak bakmıyoruz.
ben kendi fikrimi beyan ettim.
Önceden yaşananların sorumlusunun kim olduğunu biliyoruz

Son düzenleme:
anılbaran

anılbaran

Üye
şuan acil olarak and. mod alımı ihtiyacımız olduğundan onay veriyorum bende .Normalde bu konuda ince eleyip sık dokurum tanımadıgım biri için direk böyle demem ama ihtiyaç var o yüzden bazı kriterleri görmezden gelerekten onay veriyorum. paylaşımları ile görüyorum arada sırada paylaşım yapıyor . Türkçe çeviri yapıyor muydu unuttum ama o konuda bişi söylemiyim. Onun haricinde hal ve tavırları forum içinde nasıl ? Takip etmediğim için bişi diyemem. Deneriz baktık olmuyor ayırırız yolları .Benim de kafamda bir kaç aday var ama açıklamıyorum şimdilik aktifliklerini test ediyorum bakalım .

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Meğerse yönetimde 3 mod varmış sadece. Tamam yakında rütbesini veririz

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hepimiz uygun gördük kendisini

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bahadır'a Hayır, SHS'ye Evet.:pro:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun, biz üst Yönetimde gerekli konuşmayı yaptık, sizlerinde bu noktada görüşü önerisi fikri hepimiz için gerekli ve önemli, sizinde onayı olmuş arkadaş görevine başlamış.
Eksiğimiz bayağı var hatta eksilmeye doğru devam edecek önümüzdeki bir kaç gün içinde.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
asigsasi

asigsasi

Üye
Hayırlı olsun, biz üst Yönetimde gerekli konuşmayı yaptık, sizlerinde bu noktada görüşü önerisi fikri hepimiz için gerekli ve önemli, sizinde onayı olmuş arkadaş görevine başlamış.
Eksiğimiz bayağı var hatta eksilmeye doğru devam edecek önümüzdeki bir kaç gün içinde.
başka gidenler mi olacak yanlış anlamadıysam:hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Pasif duran arkadaşlarımız la görüşüp bu konu hakkında istişare yapalım, böyle devam edecekse yeni arkadaşlara kapı açalım, artık bu durum site üst yönetimde değil burada açıkça konuşulacak.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bendende olumlu onaylıyorum...

Üst Alt