<div class='quotetop'>(angelscafe @ Mar 24 2006, 05:40 PM) [post=303647]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6230i kullanıyordum kayıt ettirmek için turkcellden mesaj gelmişti bende kayıtlı olması için kabul ettim. ancak telefonu sattım. bende ikinci el almıştım sattığım adamda telefon kullanıma kapanmış turkcelldekiler hiç bişey sölemiyor bizlik iş değil diyolar. adamda sikayet edeceğim diye tutturdu bana yardım edin arkadaçlar ne yapmamlazım ? Ayrıca telefonun faturasıda yok
[/b][/quote]
Telefonunu ne zaman almıştın?
Hangi IME numarası na gelmişti o mesaj?
Eğer 13 Temmuz'dan sonra aldıysan cihazını herhangi bir affın söz konusu olması mümkün değil.
Hatta şöyle bir uyarı da yapılmıştı;
13 Temmuz'dan sonra alınan faturasız cihazlara herhangi bir affın söz konusu olmadığının altını çizen Alkan, bu kapsama giren telefon sahiplerine şöyle sesleniyor: "Boşuna 5 YTL yatırmayın. 13 Aralık'tan sonra telefonlarınız bloke olacak.”
Tabii bu 13 Temmuz dan sonra alındı ise böyle.
Daha önce alınıp ta sana gelen IME no su da doğru ise ve sen de onu okeylediysen eminsen Türkcell e bir dilekçe ile başvurabilirsin.Öyle telefonla falan olmaz.Dilekçeni yaz ve gelecek sonuca göre hareket et.