Kayıt Dışı Cep Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

angelscafe

angelscafe

Üye
    Konu Sahibi
Kayıt Dışı Cep Yardim
6230i kullanıyordum kayıt ettirmek için turkcellden mesaj gelmişti bende kayıtlı olması için kabul ettim. ancak telefonu sattım. bende ikinci el almıştım sattığım adamda telefon kullanıma kapanmış turkcelldekiler hiç bişey sölemiyor bizlik iş değil diyolar. adamda sikayet edeceğim diye tutturdu bana yardım edin arkadaçlar ne yapmamlazım ? Ayrıca telefonun faturasıda yok...

angelscafe

angelscafe

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım eden yaw....

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(angelscafe &#064; Mar 24 2006, 05&#58;40 PM) [post=303647]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6230i kullanıyordum kayıt ettirmek için turkcellden mesaj gelmişti bende kayıtlı olması için kabul ettim. ancak telefonu sattım. bende ikinci el almıştım sattığım adamda telefon kullanıma kapanmış turkcelldekiler hiç bişey sölemiyor bizlik iş değil diyolar. adamda sikayet edeceğim diye tutturdu bana yardım edin arkadaçlar ne yapmamlazım ? Ayrıca telefonun faturasıda yok
[/b][/quote]

Telefonunu ne zaman almıştın?
Hangi IME numarası na gelmişti o mesaj?
Eğer 13 Temmuz&#39;dan sonra aldıysan cihazını herhangi bir affın söz konusu olması mümkün değil.

Hatta şöyle bir uyarı da yapılmıştı;
13 Temmuz&#39;dan sonra alınan faturasız cihazlara herhangi bir affın söz konusu olmadığının altını çizen Alkan, bu kapsama giren telefon sahiplerine şöyle sesleniyor: "Boşuna 5 YTL yatırmayın. 13 Aralık&#39;tan sonra telefonlarınız bloke olacak.&#8221;

Tabii bu 13 Temmuz dan sonra alındı ise böyle.
Daha önce alınıp ta sana gelen IME no su da doğru ise ve sen de onu okeylediysen eminsen Türkcell e bir dilekçe ile başvurabilirsin.Öyle telefonla falan olmaz.Dilekçeni yaz ve gelecek sonuca göre hareket et.

zoom

Üye
banada geldi kayıt et dedim etmedi bende kendim gidip ettirdim bir iş yapcaklar beceremiyolar ellerine yüzlerine bulşatırıyorlar

angelscafe

angelscafe

Üye
    Konu Sahibi
13 Temmuzdan önce aldım telefonun imei 357097003605438

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
13 temmuz diye bişey yok.&#33;

13 Temmuzdan sonrakida öncekide çalışıyor..

RockFord Fosgate

Üye
ee yasa bı ıse yaramıyo o zmn&#33;&#33;&#33;sımdı kacak alsan sımdıde calısacak ne anladım bu ısten?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;

zoom

Üye
Ya adamlar çalınmış olan telefonu bulamıyor kayıt edilmeyenimi bulacak benim tanıdıklarım var kayıt ettirmeden kullanan hala

Türkiye&#39;de böyle işte işler bir açık hep oluyor

amedian

amedian

Üye
bu konuda devletin cok hatası var ben zaten dogru durust uygulaması konusunda supheciydim angelin bu durruma dusmeside bunu gosteriy.aslında telekominikasyon kurumunu bi arayıp biseyler yapmaya calıs diyecegm ama bi sonuc alabilirmisin orasıda mechul tabi

emreakcali

emreakcali

Üye
bende kullaniyorum daha hic kapananda görmedim 1 hafta olmadi arkadasima spot 7380 aldik oda kullaniyor

zoom

Üye
işte durum ortada yasanın bir işe yaradığı felan yok

pasa

pasa

Üye
2300 ve e715 kullanan iki arkadaşımın telefonu kapandı

devil7048

devil7048

Üye
ben kaçak tel almayı düşünüyorum bi sorun olurmu

Takipçi Satın Al