Evet kayıp müzikleri bulmaya başladım(yalçın abi gibi )
(Rock Müzik dışındaki büyün müzikler bulunur.)
temposu yada 1 2 parça sözü bilinen her şarkının bulunma ihtimali vardır.üst konu olursa şunun adı neydi bunun adı neydi gibi konularda ortadan kalkmış olur.
%80 garantili
Şarkıdan birkaç söz söylerseniz daha rahat bulunabilironcelikle kadın şarkıcı yabancı baya once dinlemiştim kadın klibinde kıvorcık saçlı teni bugday gibi olması lazım üstğnde beyaz büstiyer vardı gezen gezen dönüyordu elindede meşalevardı herhalde turuncudumanlar çıkıyordu turuncudumanlar yukarıya dogru havaya dogro çıkıyordu kadın döndükçe ilerledikçe yayılıyordu etrafa hareketli pop bir şarkı olması lazım sanki topraklı gibi biyerde geçiyordum klibini tam hatırlamıyorum lütfen acil bulabilirmisiniz
yandex tarayıcı da ara belki bulursunbasshunter boten anna'nın dahil olduğu bi mini set vardı 15 dakika uzunluğunda 5-6 parça içeriyordu hiç bir yerde bulamıyorum. eskiden limewire de arayınca çıkıyordu. boten anna hariç diğer 4-5 parçayı arıyorum ama bulamıyorum. 2007 de lime wire de "basshunter boten anna remix tiesto hardwell project x lahaba" vsvs .. uzun bi dosya adı vardı. ama diğer parçaların tiesto ile hardwell'le alakası yok diye düşünüyorum. parçaların soundları "cascada - everytime we touch" - "special d - come with me" tarzındaydı, bulmak mümkünmüdür?
Bi Bakarımyandex tarayıcı da ara belki bulursun
Baktın mıBi Bakarım
Pasifkonu aktif mi
tövbe tövbeBaktın mı
Mesaj birleştirildi:
Pasif
neyeBaktın mı
Mesaj birleştirildi:
Pasif
O şeye
neye işte yaşa başa bide ıslağa mı oturma diyorlardı neydi oO şeye
Hiç bilmiyorum duymadım öyle bişineye işte yaşa başa bide ıslağa mı oturma diyorlardı neydi o
öyle bişey vardıda tamamını unuttum şimdi.Hiç bilmiyorum duymadım öyle bişi
Shazamshazam sağolsun aradaığım herşeyi buluyor
symbianda az kullanmazdım desem yalan olur 2 3 kere anca kullandım sonrasında noldu bilemiyorumShazam
O işe mi yarıyodu
Vay be