Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaydedilmiş wifi şifre öğrenme
Sponsorlu Bağlantılar
nuro067
Üye
Konu Sahibi
kaydedilmiş wifi şifre öğrenme
merhaba. telefondan daha önce girilmiş olan wifi adresinin şifresini nasıl bulabilriz telefonumda kayıtlı ama öğrenemiyorum laptobumdan girebilmek için yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
umitgul18
Üye
Vay kaçakçı
nuro067
Üye
Konu Sahibi
telefondan bitane wifi adresine rasgele şifre girdim tuttu bilgisayarımdanda girmek istiyorum şifreyi hatırlamıyorum sarhoştum :P yardımcı olursanız sevinirim
h.ozdemir09
Üye
var öğrenilebiliyor bi konuda bi arkadaş açıklamasını yapmıştı ama hatırlamıyorum konuyu. Xplorerla dosyalara falan giriyordun...
bayon
Üye
evet bende hatırlıyorum vardı ve denedim olmuştu bence buna benzer yardım konularını bi araştır
Esendağlı
Üye
wifi talkie diye bir program dı galiba,onunla görebiliyorsun
illede_sen58
Üye
maxcepte bir wifi güçlendirme programı vardı o program gösteriyor
h.ozdemir09
Üye
slant1111 den alıntı yapıyorum;
"telefonu hackleyip sonra x-plore ile c'de *.dat dosyalarnı arattırıyoruz onların içinden DBS_102072E9_eapol.dat dosyasını e ye atıp onu da bilgisayara atıyoruz sonra onu notepad ile açıyoruz şifrelern hepsi orada"
"telefonu hackleyip sonra x-plore ile c'de *.dat dosyalarnı arattırıyoruz onların içinden DBS_102072E9_eapol.dat dosyasını e ye atıp onu da bilgisayara atıyoruz sonra onu notepad ile açıyoruz şifrelern hepsi orada"