Kaybolmayan Yönetici İstiyoruzz :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Kaybolmayan Yönetici İstiyoruzz :D

Evet sevgili mi desem değerli sayın üyeler mi desem bilemedim :D Bugün ki konumuz başlıktanda anlaşılacağı gibi Yönetici tespit üzerindeyiz ... Bu konuda hiç bir artniyet yoktur ona göre :D

İntifada; Adlı futbol yöneticimizi pek konu içeriklerinde göremiyoruz nedense :hmmm kendisini tek futbol bölümünde yakalaya bilirsiniz :D ( Adını bile bilmiyorum/z insan profile adını yazar inmisin cinmisin :dry: :D)

Ue-Gazi; Birçok yöneticilik alanı vardır üye olduğumdan beri böyle sessiz, sakin kimseye karışmayan birisidir :D Varmıdır yokmudur arasındadır pek demicem hiç göremiyorum/z :D

TuRkiShCowboy; Üye iken kendisini birçok konularda görürdünüz Hatta forumun ana sayfasında Konuların içersinde ve en son yorum bırakan yerlerinde adını görürdünüz :D Şimdi var mı yok mu belli değil :ah

Sensation; Kendisini hiçç tanımamm :D Ara ara aktiflik sergiler ama konu içlerinde pek görmeyiz :D

Samsunspor; Güven abi de üye iken forumun her konusunda rahatlıkla görünebilir kişiydi genelde öğlenleri hiç göremiyorum/z :hmmm gececi olarak takılır :D gündüzleri uyur :s yadaa çevrımdışısınız ondan mıı goremıyoruzz anlamadım gitti :ah

Panic Attack; Üye ikenn gece ve gündüz her konuda görebilirdik aniden her konuda hortlardı :D:D:D
Arkadaşlarrrrr bırakınnnnnn suu cevrımdısılıgııı yaaa ! forumdaydanızz yasadıgınızı bılelım olmuyorr amaaaa :dry:

Nedved; Üye ikende pek aktif göremiyordum galiba :hmmm Şimdi zaten görmüyorum :D

Nadir; Nadir abimizdeee üyee ikennnn herr konuda adını gören kişilerdik amaa sessizlik aşamasında şuan :D

minoo; Üye ikende, forumun her köşesindeydi... Halaa daa her köşesinde teşekkür ederiz kendisine :ehe:

Mehmet; Yine aynı şekildee mehmet abimizide rahatlıkla görürdükk amaaa şiçdii çıtt yokk :hmmm

LAZOFLU; İlk tanıdığım günden beri, çıttt yokkkk :D uegazi gibi sessiz, sakin kendi halindedir :D

Karahasan; Kendisiniiiii hiççç hiçççç tanımammmm :D Kimdir nedir bilmemm :D Nıckı karahasan oldugunaa göree adı heraldee hasannn :hmmm Yöneticilerin adlarını bilee bilmiyoruzzz :ah kusura bakmayın dicem amaaa olmazzz kusuraaa sizzz baktırıyorsunuzz amaa olmazzz kiiii :dry:

JaNbErG; Tandığım ilk günden beri, nadiren konu içlerinde görebiliriz :D Kendisi sessiz, sakin efendi bi yöneticimizdir ımmmm şey dj oldugunu bılırım :D

h@lit; Şuan kendisi askerde :D eminim askerde olmasa rahatklıklaa her konuda görebilirdikkk :D Kendisineee hayırlı teskereler diyoruzz :D:D

elive; Puffff yinemii yaaaa :ah Tanımıyorummm siziiiiii :D:D:D:D

Ediz Yiğit; Soyisimlerimiz aynı :hmmm akrabaa değilizzzz :d: Tanımıyorumm kendisiniii hiççç nadiren aktif görüyorumm :D:D:D Şşşşş bayımmm hangii köylüsünnnnn :ehe:

DiaBLoS™; Ayyy Aliii yaaaa :D:D:D:D:D Bu kadar çokk güldümm yanlış anlama çünküü Askere gitmeden öncede, Aktifti kendisi halaa aktiflik sergiliyorr :D helal olsunn vallaa teşekkür ederizz :D Hayırlı teskereler diyoruzz aktifliliğini aktifsiz haleee getirmemennn dileğiyleeee :D:D:D:D ( rahat asker :D )

Dawn; Enginn hepp sessizdiii yaa :aha: azcıkınn ortalıklardaa olunn bea :dry: :D

Cestlavie; Ufff iştee senelerinnn adamıı buradaaaa :d: Kendisi teknolojii uzmanıı yaaa :D:D:D Teknolojııı alanındaa gorebılırsınızz kendısını :D Nadirenn öbürr konu alanlarında da görebilirsinizz :D:D
Amaa adamm aktiff hakkını yemeyelimmm şimdiii :D ara sıraa bizlere naber demesede profıllerımıze gelip baktıgını bılıyoruzz sağol varoll :D hiçç değilsee yaşadığını biliyoruzz :D

Anıl Umut; :hmmm Ortalıklarda yokk büyükk ihtimall çevrımdışıı takılıyor yadaaa kör oldumm göremiyorumm :ehe:

' KalendeR '; İsa da, üye iken kendisini belli yerlerde görebilen kişilerdik :D Amaa sanırım sende çevrımdışısın abiii görmüyoruzzzzz yaaaa vallaaa bişeyy diyemiyorum artıkınn herkesınn durumuu aynıı canlanınnnnn eskii hallerınızı ıstıyoruzzzz :dry: :D

Praetor; Kendisi bildiğiniz üzere askerdir :D Immmm şeyyy şeyy yaaaa :D Ara sıra aktiftirr amaa her zaman ki gibi formundadırr :D Cin ali gibidir anidenn çıkar anidenn kaybolurr :D Amaa hiç bişeyii yorumsuzzz bırakmazzz yorumm konusundaa hızlıdırr :D hemenn cvp verırrrr :D vermezsee vermezdirrr :D Kendisine hayırlı teskereler diyoruzz :D

ChavRash; Ooo Hasannn :D Ooo dedim lafa gerek yok çünküü eski halindenn dahada neşeli ve konuşkann :D Bu hali iyi bizlerle muhabbet etmesını ve konu ıclerınde gormeyı sevıyoruzz :D
Bi o kadar da, birazcık şeydir yaaa soğukk kanlıdırr yeri geldimiii fenaa ciddi olurr hatta adını gordugummdee nedense tırsarımm bıı korkuu duser ıcımee nedenseee :hmmm Şeyy bidee okul okumasınaa rağmenn aktiftirr çevrimiçi gözükürr :D Yanıı sayın yonetıcı arkadaslarr banaa okuluu bahaneee etmeyınnnız :dry: Bak adama bakkkkk hasanaa okul okuyor ama hep buradaa örnek alın :D:D

MaxiCep; Vahhh canımm sanada yorum yapalımm şimdii nedirr seninn buu halinnn napcazz bizz senleee :d: Yahu yanı yanlıss yereee konuu acıyoruzz diyeee illaaa konumuzu tasımakk zorundamısınnnn :dry: Birdee konumuzu taşıdım diyeee pm atıyorrr :D:D ( Şakaa bi yana işini yap (h) )

Ozan; Yaaa şeyyy nasıl desemmm :hmmm ne uydursammmm :d: Kendisi kurucu admindir zaten yoğun adamdırr :D:D Forum güncellemelerinde ve sorun tarzlı konu içlerinde görürüz :D Çok nadiren demiyimdi, haftalar, aylar, yıllar geçtiği an profillerimizi ziyaret ettiğini görürüz sağol varollll :d:

Kaybolmayan Sakız Hesabı... Kaybolmayan Yönetici İstiyoruzzz :ehe Eski Hallerinizi, Aktifliğinizi, Her Konu İçersinde Aniden Yorumlarla Görmeyi İstiyoruzz :D Bizee İlgi Göstermenizi, Bizee Cvp Dönmelerinizi ve Çevrımdışı veya Gizli Değill .. Çevrımiçi Görmek İstiyoruzz :D Çok Muu Şeyy İstiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :dry:

Belli üyelerle konu içlerindee hepp kendimizii görüyoruzzz olmazz böleee abiiii :dry: :aha::d:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', Dogus Pertez, join_23 ve 11 diğerleri

canturgay

canturgay

Üye
vardır muhakkak sebepleri :P: kimisi askerde kimisi de sınava hazırlanıyordur diye düşünüyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
zaza

zaza

Üye
ya genelde öyle yöneticiliği alan birdaha girmiyor ya da ağır takılıyor:D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Yöneticiler kendi bölümleriyle sık sık ilgileniyor, symbian yöneticileri, İntifada, Janberg gibi daha bir çok moderatör nerdeyse her gün konu açıyor. İlla her köşede olacak diye bir şey yok :D Nedved ise sürekli PC ile ilgili sorunlara yardımcı oluyor sağolsun :D Özel hayatlarıda var :D O yüzden sürekli aktif olmalarını bekleyemeyiz :)

ChavRash; Ooo Hasannn Ooo dedim lafa gerek yok çünküü eski halindenn dahada neşeli ve konuşkann Bu hali iyi bizlerle muhabbet etmesını ve konu ıclerınde gormeyı sevıyoruzz
Bi o kadar da, birazcık şeydir yaaa soğukk kanlıdırr yeri geldimiii fenaa ciddi olurr hatta adını gordugummdee nedense tırsarımm bıı korkuu duser ıcımee nedenseee Şeyy bidee okul okumasınaa rağmenn aktiftirr çevrimiçi gözükürr Yanıı sayın yonetıcı arkadaslarr banaa okuluu bahaneee etmeyınnnız Bak adama bakkkkk hasanaa okul okuyor ama hep buradaa örnek alın
Aynen :ehe

----------Eklendi @ 11:05:35 ---------- Yazıldı @ 11:03:58 ----------

Mehmet adlı moderatörde sürekli telefonunu bozmakla meşgul olduğu için burada aktiflik sağlayamıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Mehmet
Samsun55''

Samsun55''

Üye
:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
vardır muhakkak sebepleri :P: kimisi askerde kimisi de sınava hazırlanıyordur diye düşünüyorum:)
Yaaa beni bağlamazzz bunlar bahanee :D:D:D:D Abii hiç mii bağlanamıyor ? hiç mi yorum yapamıyor ? hiç mi gözükmüyor :D ?

Bakk hasanındaa okulu işi gücüü varr benii deli etmeyinn :dry: :p :D:D:D:D:D

ya genelde öyle yöneticiliği alan birdaha girmiyor ya da ağır takılıyor:D
Bende bıraz öyle düşündümm :d:

Yöneticiler kendi bölümleriyle sık sık ilgileniyor, symbian yöneticileri, İntifada, Janberg gibi daha bir çok moderatör nerdeyse her gün konu açıyor. İlla her köşede olacak diye bir şey yok :D Nedved ise sürekli PC ile ilgili sorunlara yardımcı oluyor sağolsun :D Özel hayatlarıda var :D O yüzden sürekli aktif olmalarını bekleyemeyiz :)
Sürekli olsun demiyorum zaten Mertcimm :D bizlere yaşadıklarını belli etsinlerrr, tanımadıklarımız bilee var beeee :d:
Mehmet adlı moderatörde sürekli telefonunu bozmakla meşgul olduğu için burada aktiflik sağlayamıyor :ehe
Doğrudurr :d:

O Kadar yazıyaaa bi gülme Allah cızıltını Versinn :ehe:

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Cestlavie, İntifada, Nedved, Panic Attack, Kalender, minoo, Diablos, Ue-Gazi face de bende ekli :D O yüzden yaşadıklarını görebiliyorum :ehe

ChavRash kabul etmiyor, gıcık işte.. :ehe
Anıl Umut ve H@lit te ekliydi ama yollarımız ayrıldı sonra :ehe
Ozan abiyi eklemeye bile kalkışmadım :D:D

• Beğen

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Cestlavie, İntifada, Nedved, Panic Attack, Kalender, minoo, Diablos, Ue-Gazi face de bende ekli :D O yüzden yaşadıklarını görebiliyorum :ehe

ChavRash kabul etmiyor, gıcık işte.. :ehe
Anıl Umut ve H@lit te ekliydi ama yollarımız ayrıldı sonra :ehe
Ozan abiyi eklemeye bile kalkışmadım :D:D

Yaaa facedee yaşayabilirlerrr twitterde de yaşayabilirlerr bananaeeee :D:D:D
önemli olan burasıı abii :d:

Hasanı gercek hayatta tanıman lazım :naughty: yoksa kabul etmezzz o konuda gercekten gıcık :d:

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Hasan abiyle buluşursam sazı bırakıp elektro gitara başlar diye korkuyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: EroL

Revengeful

Emekli Yönetici
Arabeskçi, Popçu, türkücü vs tanıdığım herkes Metal dinlemeye başladı :D:D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
Aman ya Melek.. Forum bize kaldı işte daha ne istiyorsun :D Yaz istediğin gibi işte :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
zaza

zaza

Üye
Arabeskçi, Popçu, türkücü vs tanıdığım herkes Metal dinlemeye başladı :D:D

bende rockçıydım rockçılara baktım bir barış akarsu vardı oda öldü diğerleri berbat gitar çalıyodu şölen yapmıyordu diye metale geçtim sayende :ehe

Necmati

Necmati

Üye
Eylem yapalım :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Yumurta kabuğu intihar şovu yapacak

Necmati

Necmati

Üye
Destek vermeden Olmaz !

buketcik

buketcik

Üye
Melek güzel bir konu olmuş.teşekkürederim Bu sayede yöneticiler hakkındada az çok bilgi edinmiş olduk.:evet:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve Samsunspor

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet ve buketcik
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt