M@cros Üye Kayahan14' Alıntı: tabiki bunları M@cros`a borçluyum Genişletmek için tıkla ... Yok bunu demen için söylemedim.Çok basit bir oyunu yapmak için bile bazen çok uzun zaman harcanıyor.
Kayahan14' Alıntı: tabiki bunları M@cros`a borçluyum Genişletmek için tıkla ... Yok bunu demen için söylemedim.Çok basit bir oyunu yapmak için bile bazen çok uzun zaman harcanıyor.
M@cros Üye Kayahan14' Alıntı: Onu araştırdım da bulamadım Genişletmek için tıkla ... Olsaydı ben yapardım zaten
M@cros Üye Kayahan14' Alıntı: Yani orası da var ama nadir in voleybol oyunu sensörlü bi sormak lazım Genişletmek için tıkla ... as3 tür büyük ihtimal.Oyunun linki var mı?
Kayahan14' Alıntı: Yani orası da var ama nadir in voleybol oyunu sensörlü bi sormak lazım Genişletmek için tıkla ... as3 tür büyük ihtimal.Oyunun linki var mı?
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Olabilir bilmiyorum cs5.5 kullanıyorum demişti [BAYRAKTAR MEDYA] Voleybol v1.0 | Sayfa 3
Symbianizer Üye bulduren' Alıntı: c6-01 de çalışırmı bu oyun Genişletmek için tıkla ... Çalışır çalışır