Kaspersky Mobile Antivirüs v.9.0.49 Unsigned Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

01murat

01murat

Üye
bi deneyeceğim gardaşım..... bilgi için sağolasın

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sende sağol...

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
ya bişey sorcam telefon hackli programı da sertifikaladım ama sertifika hatası veriyo yüklemiyo ne yapmam lazım...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RomPatcher dan Open4All yamasını aktifleştirip tekrar dene...

yufus40

Üye
arkadaşım hayırlı geceler benim hafıza kartın da pirivate yok... yardımcı olursan sevinirim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğer hacklediysen görebilirsin.X-Plore'den gizli dosyaları göster demen lazım.Ayrıca RomPatcher da Open4All yamasını aktifleştir.

BYWEYCELL

Üye
Vallahi programı yükledim, sorunsuz çalıştı. Yalnız büyük ve tek problem olan dışarıdan telefona çağrı geldiğinde; telefon hafızasının boş olmasına rağmen "telefon hafızası dolu" diye uyarı verip telefonu otamatik meşgule atıyor. Yani beni arayan hiçbir şekilde ulaşamıyor. Ben arama yapabiliyorum. Her şeyi denedim, sorun çözülmedi. En son programı sildikten sonra sorun çözüldü

Aynı sorunu bende yaşadım, çözüm bulamayan arkadaşlar için ileteyim

programı kurduktan sonra gelen arama olunca ekranda "hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin" diye bir ibare çıkıyor ve kişiler sisinler iletişim kuramıyor

Çözüm:
"Anti-Spam Mod dan her iki listeyide aktif ederseniz böyle bir sorunla karşılaşmassınız."

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı sorunu bende yaşadım, çözüm bulamayan arkadaşlar için ileteyim

programı kurduktan sonra gelen arama olunca ekranda "hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin" diye bir ibare çıkıyor ve kişiler sisinler iletişim kuramıyor

Çözüm:
"Anti-Spam Mod dan her iki listeyide aktif ederseniz böyle bir sorunla karşılaşmassınız."

Çözüm yolu için teşekkürler. :oke:

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Konuyu Begendim.Emegine Saglik.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim.

dejavu93

dejavu93

Üye
arkadaşım 13. kısma kadar dediklerini aynen yaptım ama anti virüs programına girine gene kod istiyor bende 2 saattir uğraşıyorum yok ne yaptıysam olmuyo

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı kaldır ve baştan yap.Mutlaka biryerde hata yapıyorsundur.Ya da aşağıdan P*atch dosyasını indirip otomatik yapabilirsin.Herhangi bir sunucudan indirebilirsin.

dejavu93

dejavu93

Üye
ya sağol yardımcı olmaya çalışıyorsun da indirdiğim dosya yı telefonuma kurdum error verdi galiba ben telefona bi anti virüs pogramı yükleyemeyecem bu sanırım onuncu olmuştur antivirüs programı

--------------- Ekleme ---------------

asıl kms 9.0 programında bi değişiklik olmadı hala kod istiyor ya bunun bi kodu falan yokmu bu kadar teferrüatlımı olması gerek bu işlerin illaki

--------------- Ekleme ---------------

asıl kms 9.0 programında bi değişiklik olmadı hala kod istiyor ya bunun bi kodu falan yokmu bu kadar teferrüatlımı olması gerek bu işlerin illaki

dejavu93

dejavu93

Üye
eyvallah çok sağolun bu sefer sayenizde başardım :ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim.

karhan_kahin

Üye
dostum öncelikle payalaşım için çok teşekkürler. sizden bir ricam olacak ( 3. X-Plore'yi açın... "C:\Private\20028DDF\") ben bu dosyayı açamıyorum.. x-plore programımda mı bir sorun var acaba?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğer private klasörüne erişemiyorsan sisteme erişimi açman lazım.RomPatcher programını aç ve Open4All yamasını etkinleştirdikten sonra tekrar gir.

karhan_kahin

Üye
arkadaş sisteme erişim açık onda sorun yok... ama open 4all yaması ne oluyor onu anlamadım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen dosyayı açamıyorum dedin ve sisteme erişim açık diyorsun.Nasıl açık onu anlamadım.

Üst Alt