pRime.
Üye
bendeki tarayıcı 8.3
bu uc browser nasıl oluyorda hiç kasmadan açıyor masaüstü anlamadım benim pc bile bu kadar rahat açmıyor
o tarayıcının 8.2'den farkı olduğunu sanmıyorum.
- - - Eklendi - - -
veri sıkıştırma ve bulut sunucu kullanıyor. opera da bu mantıkla çalışıyor. onun için sayfadaki her özellik tam olarak kullanılamıyor.
opera turbo ney zannediyordunuz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
böyle bir görüntüsü var.uc browser'dan daha kullanışlı.bir de multitouch olsaydı.
benim k. Farklı bu da ekran görüntüsü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir açıklasan iyi olur benim gördüğüm sadece yasaklı sitelere girişte ise yarıyor başka bir faydasını görmedim
noss barın kinde ikonlar küçük hoşuma gitmedi ama onuda kullanıyorum. Telefonda şunlar var:
1 opera mobil
2 opera mini
3opera-firefox
4 opera next
4 mini browser
5 uc web
6 kendi operası
Yani hepsini denedim ve en iyileri
1. Opera next
2. Uc web
3 opera mobil
diğerleri de benzer. Yakında konu açarım belki bazılarının gereksizce üst konu olmalıkmış gibi açtığı şekilde açarım.
- - - Eklendi - - -
ya nawy bi de benim güvenli interneti engellemiyo bu turbu bi adres biliyonmu?
bir açıklasan iyi olur benim gördüğüm sadece yasaklı sitelere girişte ise yarıyor başka bir faydasını görmedim
internet hızın 1mbit'e düşerse faydasını görürsün.
Güvenli internet ne dns ile çözülür nede opera turbo ile malesef.bir arkadaşımda bu durumdan mağdur sürekli teamviewer den yardım et diyor
ya nawy bi de benim güvenli interneti engellemiyo bu turbu bi adres biliyonmu?
1mbit'e derken cepnettenmi bahsediyorsun
cepte hız 96 kbs değilmi?
zaten pc düşmüyor 50 gb yaptılar kotayi yetiyor yani
opera mini de java script desteği yok ondandır herhalde.Arkadaşlar mini gerçekten harika ama konulara cevap yazılmıyor masaüstü sürümde hiç kasmıyor ama illa bir sorun çıkacak
Arkadaşlar mini gerçekten harika ama konulara cevap yazılmıyor masaüstü sürümde hiç kasmıyor ama illa bir sorun çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?