deadboringQ7
Üye
-
Konu Sahibi
-
32bit ile 64bit öyle basitlenecek kadar aynı sistemler değil.Driverların hepsi güncel ekran kartı son sürüme güncel fakat 32 bitte yaşamadığım sorunu 64 bitte yaşamam amd işlemciyle alakalı olduğunu söyleyemem eğer öyle olsaydı aynı şeyi 32 bittede yaşardım
Fakat net framework ve visual c plus lar orjinal değiller pack programından kurulu her ikiside ama yine 32 bitte aynı şekilde yüklemiştim onları
Msdn yani üzerinde oynama yapılmamış saf temiz işletim sistemidirMsdn ? Formatta hata olabilir mi ki ? Formatlarken diski siliyorum sistemide sisliyorum olması gerekende bu sanırım ?
pack programını mecburiyetten kullanıyorum yoksa bende pek meraklı değilim. Bunu anlatırken kullanma biçimin çok yanlış bence. Bide şu msdn e açıklık getirirsen iyi olur
?
rica ederimEyw. Başkan saol
Aslında öyle değil geliştiricilerin kullandığı toplu lisans sürümüdür ama cracklemesi kolay olduğu için en çok bu bulunur genelde sorunsuzdurMsdn yani üzerinde oynama yapılmamış saf temiz işletim sistemidir
Doğrudur.Aslında öyle değil geliştiricilerin kullandığı toplu lisans sürümüdür ama cracklemesi kolay olduğu için en çok bu bulunur genelde sorunsuzdur
Son sürüme güncelEkran kartı Driver sürümün nedir ? Eğer 14.7 varsa onu yükle.
Driver Booster bütün driverin güncelliğini kontrol ediyor. Eğer değilse kendisi güncelliyor (Son Sürümüne).Kesinlikle eminim. driver booster ne işe yarıyor peki
Telefonuna kurulumu indirip USB ile PC'ye bağlasanaSınırsız net paketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?