kasma sebebi ne olabilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
kasma sebebi ne olabilir ?
Fx 6300
Amd r9 280x dual - x
Gskill RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
650W 80PLUS psu
Asus M5A97 R2.0 mainboard
pc ye kurduğum işletim sistemi ilk olarak win 7 x32 idi. Crysis 3 bf4 metro last light 1920x1080 ultra ayarda hiçbirinde tek kasma yoktu sonra win 7 x64 bit kurdum bu sefer sistemde acayip bi stabilite düşüşü oldu oyunlarda aynı ayarda 20 fps altına düşüyor neredeyse :/
İşletim sisteminden kaynaklanıyor olabilirmi ? Sistemin eski stabilitesini nasıl yakalayabilirim ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
driverlerin güncelliğini kontrol ve BETA driver yükleme, tam sürüm olsun hepsi.
AMD işlemcide anlık fps düşüşleri normal. bilindik bi sorun :oke:

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Driverların hepsi güncel ekran kartı son sürüme güncel fakat 32 bitte yaşamadığım sorunu 64 bitte yaşamam amd işlemciyle alakalı olduğunu söyleyemem eğer öyle olsaydı aynı şeyi 32 bittede yaşardım
Fakat net framework ve visual c plus lar orjinal değiller pack programından kurulu her ikiside ama yine 32 bitte aynı şekilde yüklemiştim onları

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Driverların hepsi güncel ekran kartı son sürüme güncel fakat 32 bitte yaşamadığım sorunu 64 bitte yaşamam amd işlemciyle alakalı olduğunu söyleyemem eğer öyle olsaydı aynı şeyi 32 bittede yaşardım
Fakat net framework ve visual c plus lar orjinal değiller pack programından kurulu her ikiside ama yine 32 bitte aynı şekilde yüklemiştim onları
32bit ile 64bit öyle basitlenecek kadar aynı sistemler değil.
normal olarak yine aynı fps değerlerinde oynayabilirsiniz ama anlık fps düşüşleri olacaktır.

aksi bir durum aşırı bir anormallik olduğunu düşünüyorsanız.
üzerinde oynama yapılmış sistem kurmaktan ve pack yükleciyi ile driver program kurmaktan vazgeçin :oke:
MSDN sistem kurun driverlerı programları tek tek kendiniz yükleyin.

Son düzenleme:
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Msdn ? Formatta hata olabilir mi ki ? Formatlarken diski siliyorum sistemide sisliyorum olması gerekende bu sanırım ?
pack programını mecburiyetten kullanıyorum yoksa bende pek meraklı değilim. Bunu anlatırken kullanma biçimin çok yanlış bence. Bide şu msdn e açıklık getirirsen iyi olur
?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Msdn ? Formatta hata olabilir mi ki ? Formatlarken diski siliyorum sistemide sisliyorum olması gerekende bu sanırım ?
pack programını mecburiyetten kullanıyorum yoksa bende pek meraklı değilim. Bunu anlatırken kullanma biçimin çok yanlış bence. Bide şu msdn e açıklık getirirsen iyi olur
?
Msdn yani üzerinde oynama yapılmamış saf temiz işletim sistemidir

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. Başkan saol

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ekran kartı Driver sürümün nedir ? Eğer 14.7 varsa onu yükle.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Msdn yani üzerinde oynama yapılmamış saf temiz işletim sistemidir
Aslında öyle değil geliştiricilerin kullandığı toplu lisans sürümüdür ama cracklemesi kolay olduğu için en çok bu bulunur genelde sorunsuzdur

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Anakartının x64 desteklediğine emin misin ?

Birde driverlerini Driver Booster'la tarat.

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle eminim. driver booster ne işe yarıyor peki

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Net yok :/

Hermaphroditos

Hermaphroditos