Topladıgım Bilgisayar :) 2 Milyara canavaar :)

Sponsorlu Bağlantılar

mrphone

mrphone

Üye
    Konu Sahibi
Topladıgım Bilgisayar :) 2 Milyara canavaar :)
Selamun aleyküm herkese . İlk önce sölemeliyimki bilgisayarın bütün parçalar bunlar değil. Diğer parçalarıda sizden öneri almak için toplmadım. Ve son olarak uyumluluklarını kontrol ettim ama pek emin degilim hepsinin uyumlu oldugundan birde siz bakın. Lütfen beni kırmayıp uyumluluklarını kontrol edin :)
Son olarak bir sorum daha olacak bu Cool Master aldıgım kasanın içinde psu çıkıcakmı yoksa ayriyetten psumu almam gerek ? İşte buyrun sizi kasamla baş başa bırakayım :)

-- ANAKART
-- RAM - X2
- - HDD

-- KASA
-- İŞLEMCİ
-- EKRAN KARTI

Arkadaşlar diğer parçaları (ses kartı, dvd vs) sizden tavsiye alarak toplamak istedim. Fan olarak su sogutmalı düsünüyorum ama kullanabılıcekmıyım bilmiyorum. Eski pcmin özellikleri ; 1 GB ram , 256 mb ekran kartı , 500 GB hard disk ve uyduruktan bir işlemci :D Eğer arkadaşlar diyorsanız şu ekran kartı bundan daha iyi f/p ürünü derseniz düşünürüm o ekran kartınıda ramida işlemciyide.
Uyumluluklardan pek anlamadığım için sizden istiyorum uyumluklarına bakmanıza. Diyelimki ekran kartı uymuyor ona göre bir ekran kartı onerırsenız çok mutlu olurum. :)
 


Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Gayet güzel bir şekilde toplamışsın eline sağlık :D Parçalar uyumludur, sorun olmaz :oke: Ve kasanın içinde psu da geliyor, ayriyetten psu alman gerek yok kardeşim.
 
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Eğer profesyonel bir amacın yoksa ayriyetten ses kartı almana gerek yok çünkü anakartta zaten ses kartı gömülü olarak gelecek.
 
  • Beğen
Tepkiler: xmustx
frdgngr

frdgngr

Üye
hayırlısı olsun :oke:
 
Serhan

Serhan

Üye
Ne oyun oynanır bunda beee hayırlı olsun kardeşim :)
 
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım.
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
2 milyara g46 cip setli anakart fx8320 işlemci r9 280x ekran kartı 2x4 gb gskill 1600 mhz ram asgardpure 600 watt kasa alabilirdin yada kasayı zalman z3 plus yap vs650 güç kaynağı al senin topladığın sistem nasıl 2 bin yapıyor paran çöpe gider o şekilyada böyle
anakart : gigabyte 970 ud3p
işlemci : amd fx 8320
ram : gskill 2x4gb 1866 mhz ddr3
harddisk : seagate 1 tb sata 3 64mb
cache
kasa : zalman z3 midt atx pencereli kasa
psu : corsair vs 650 watt
ekran kartı : sapphire r9 280 dual x
soğutucu : zalman cnps 10x optima
 


Üst Alt