mrphone
Üye
Topladıgım Bilgisayar :) 2 Milyara canavaar :)
Selamun aleyküm herkese . İlk önce sölemeliyimki bilgisayarın bütün parçalar bunlar değil. Diğer parçalarıda sizden öneri almak için toplmadım. Ve son olarak uyumluluklarını kontrol ettim ama pek emin degilim hepsinin uyumlu oldugundan birde siz bakın. Lütfen beni kırmayıp uyumluluklarını kontrol edin 
Son olarak bir sorum daha olacak bu Cool Master aldıgım kasanın içinde psu çıkıcakmı yoksa ayriyetten psumu almam gerek ? İşte buyrun sizi kasamla baş başa bırakayım
Arkadaşlar diğer parçaları (ses kartı, dvd vs) sizden tavsiye alarak toplamak istedim. Fan olarak su sogutmalı düsünüyorum ama kullanabılıcekmıyım bilmiyorum. Eski pcmin özellikleri ; 1 GB ram , 256 mb ekran kartı , 500 GB hard disk ve uyduruktan bir işlemci
Eğer arkadaşlar diyorsanız şu ekran kartı bundan daha iyi f/p ürünü derseniz düşünürüm o ekran kartınıda ramida işlemciyide.
Uyumluluklardan pek anlamadığım için sizden istiyorum uyumluklarına bakmanıza. Diyelimki ekran kartı uymuyor ona göre bir ekran kartı onerırsenız çok mutlu olurum.

Son olarak bir sorum daha olacak bu Cool Master aldıgım kasanın içinde psu çıkıcakmı yoksa ayriyetten psumu almam gerek ? İşte buyrun sizi kasamla baş başa bırakayım

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-- ANAKART
-- RAM - X2
- - HDD
-- KASA
-- İŞLEMCİ
-- EKRAN KARTIArkadaşlar diğer parçaları (ses kartı, dvd vs) sizden tavsiye alarak toplamak istedim. Fan olarak su sogutmalı düsünüyorum ama kullanabılıcekmıyım bilmiyorum. Eski pcmin özellikleri ; 1 GB ram , 256 mb ekran kartı , 500 GB hard disk ve uyduruktan bir işlemci

Uyumluluklardan pek anlamadığım için sizden istiyorum uyumluklarına bakmanıza. Diyelimki ekran kartı uymuyor ona göre bir ekran kartı onerırsenız çok mutlu olurum.