Yardım R9 280x oyunlarda kasma

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
R9 280x oyunlarda kasma
Arkadaşlar asus m5a97 anakart
gskill 1886 mhz dual kit ram
r9 280x dual - x e. Kartı
amd fx 6300 işlemci var
32 bitte 1920x1080 p ultra ayarda 0 kasmayla oynadığım metro last light 64 bitte kasmaya başladı kasma grafiği low a düşürünce geçiyor ama 32 bitte ful hd de ultrada oynatıyordu ayrıca yine nfs rivals da aynı 32 bitte full çözünürlük ve ultrada oynadığım oyun 64 bitte kasmaya başladı sebebi ne olabilir arkadaşlar ? Acil yardım lazım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
AMD beta driver kurmuş olmalısın.
64bit tam sürüm AMD driver yükle.
anakartın driverlarının eksiksiz olduğundan emin ol.
sistemde bulunan bileşenlerin "microsoft" imzalı sürücülerini kendi sürücülerine güncelle.

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle internet yok onu belirtiyim
driverların hepsi -driver pack solutions- programıyla kuruldu

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
E peki nasıl yükliyebilirim başka şekilde

furkankaya559758

Üye
Driver'ları güncelle.

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Cevapları okumadın galiba internet yok güncelleme yapılamıyor

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Asıl sen anlamamışsın cevapta internet olmadığını belirtmişim hala güncellemeden bahsediyorsunuz. Sorun yok ben çözümü buldum zaten

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
64 bit kur dirverleri driver pack solution ile kur ancak ekran kartı driverini ondan kurma amd supporta gir ordan indir kur ve beta olmasın zaten en son 14.9 vardı galiba

• Beğen
Tepkiler: deadboringQ7
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah bi indiremedim son sürümü neyse paket yenilenince net hızlanıyor o zaman indirecem
Gerçekten pc nin performansı çok düştü ya crysis 3 te 20 fps ye kadar düştü. Montajdan kaynaklanan bir hata olduğunu düşünüyorum. Kasa içinde birçok başıboş kablo var :D Yazılılar bitince sökeceğim kasayı. Sorunu bulurum inşallah

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
o sisteme 20 fps cok ama cok düsük en kötü alacagın fps 40 olmalı montajda sıkıntı olabilir veyahut yazılımsaldır

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya çok kasmaya başladı overclocklu olduğu halde
Windows sürümüyle alakası yokmuş tekrardan kasmayan 32 bite formatladım ama yine kasma devam etti önceden fps aldığım metro last light ve crysis 3 te 10-20 fps ye kadar düştü. Nedeni arıyorum önerileriniz var mı ?