Kasanın içini süpürge makinası ile çektik

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kasanın içini süpürge makinası ile çektik
Işlemci ram ekran kartı hepsini denedik çalışıyor ana karta bir sorun olduğunu düşünüyorum power tuşuna bastım zaman sadece fanlar dönüyor nasıl diyim basıp bırakıyorum ama baş almaya yönelik bir çalışma yok radyasyon yüzünden olduğunu düşünüyorum eski haline nasıl getirebilir im eskiden de saç kurutma makinası ile yapmıştık o günde bozulmuştu yeni sini almıştık abim bu aksam o ana kartı 200 derece de fırında ısıtacak düzelir mi sizce

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Power e bastım zaman ince bir dönme oluyor power tuşunu bırakınca fanlar hiç dönmüyor işlemci hiç ısınımiyor buz gibi

blsm_mr

Üye
anakartın güç kablosunu çıkar eline al bir parça kablonun bir ucunu güç kablosunun yeşil kablosunun bulunduğu pine bir ucunu da herhangi bir siyah kablo pinine dokundur eğer fanlar çalışıyorsa anakartta sorun vardır eğer dönmüyorsa güç kaynağında sorun vardır hadi kolay gelsin

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Işlemci ram ekran kartı hepsini denedik çalışıyor ana karta bir sorun olduğunu düşünüyorum power tuşuna bastım zaman sadece fanlar dönüyor nasıl diyim basıp bırakıyorum ama baş almaya yönelik bir çalışma yok radyasyon yüzünden olduğunu düşünüyorum eski haline nasıl getirebilir im eskiden de saç kurutma makinası ile yapmıştık o günde bozulmuştu yeni sini almıştık abim bu aksam o ana kartı 200 derece de fırında ısıtacak düzelir mi sizce
Allah aşkına elektrik süpürgesi ile fırın nedir abi. Bunlar nasıl çözümdür fena güldüm ha :D Saç kurutma makinesi ile yapılır tamam da dibine tutmayacaksın uzaktan ve soğuk ile yapacaksın. Ben şişme koltuğun üfleme aleti ile yapıyorum.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
anakartın güç kablosunu çıkar eline al bir parça kablonun bir ucunu güç kablosunun yeşil kablosunun bulunduğu pine bir ucunu da herhangi bir siyah kablo pinine dokundur eğer fanlar çalışıyorsa anakartta sorun vardır eğer dönmüyorsa güç kaynağında sorun vardır hadi kolay gelsin
Dediğini yaptık calisiyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Allah aşkına elektrik süpürgesi ile fırın nedir abi. Bunlar nasıl çözümdür fena güldüm ha :D Saç kurutma makinesi ile yapılır tamam da dibine tutmayacaksın uzaktan ve soğuk ile yapacaksın. Ben şişme koltuğun üfleme aleti ile yapıyorum.
Öyle deme kardes ekran kartını biz öyle çalıştırdık firinda

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Düşüncelerinizi bekliyorum acill

blsm_mr

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ozaman power switchleri yanlış takılmış olabilir
güzel kardeşim yardım istiyosun ve açık olduğun halde cevap vermiyorsun switchleri kontrol ettin mi?
Şuan is yerimdeyim calisiyorum Switchler ?

blsm_mr

Üye

İşte bu kablolar

blsm_mr

Üye
tamam işte resimlerdeki switchleri kontrol et

blsm_mr

Üye
o zaman kasa power düğmesinin kablolarını kontrol et ön kapağı açman gerekiyor dikkatli aç kabloyu koparma

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
o zaman kasa power düğmesinin kablolarını kontrol et ön kapağı açman gerekiyor dikkatli aç kabloyu koparma
Kardes pc çalıyordu zaten içini açtık tozunu aldık bu kadar power tuşuna başında 1 saniyelik fanlar da dönme var basılı tutarsan fanlar dönüyor power bırakınca dönmüyor power i başka kasada denedik calisiyor

MaxipmaN

Üye
süpürgeyle bir kere denemiştim baktım çektiği yok,kurutma makinesini soğuk kademesine aldım bi de sulu boya fırçası mis gibi temizliyorum

blsm_mr

Üye
ekrana hiç görüntü geldimi yoksa hemen mi duruyor fanlar

Son düzenleme:

Üst Alt