Naber la? İyilik harun abi senden naber :bigstar:
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Naber la? Genişletmek için tıkla ... İyilik harun abi senden naber
Baydırman Moderator Konu Sahibi Genc007' Alıntı: İyilik harun abi senden naber Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim koçum hamd olsun
Genc007' Alıntı: İyilik harun abi senden naber Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim koçum hamd olsun
Baydırman Moderator Konu Sahibi Gulu Gulu' Alıntı: beni de yer yakında Genişletmek için tıkla ... Dedikodu gibi olmasın ama bi hindi vardı inanır mısın onu da yedi
Gulu Gulu' Alıntı: beni de yer yakında Genişletmek için tıkla ... Dedikodu gibi olmasın ama bi hindi vardı inanır mısın onu da yedi
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Dedikodu gibi olmasın ama bi hindi vardı inanır mısın onu da yedi Genişletmek için tıkla ... sanırım testereden bahsediyorsun
Genc007' Alıntı: Dedikodu gibi olmasın ama bi hindi vardı inanır mısın onu da yedi Genişletmek için tıkla ... sanırım testereden bahsediyorsun
Baydırman Moderator Konu Sahibi Gulu Gulu' Alıntı: sanırım testereden bahsediyorsun Genişletmek için tıkla ... Hırdavata yazdırdık o elim olaydan sonra
Gulu Gulu' Alıntı: sanırım testereden bahsediyorsun Genişletmek için tıkla ... Hırdavata yazdırdık o elim olaydan sonra